0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vsa lı bir honda civici tırı sollarken nasıl arkasını kaydırdınız merak ediyorum honda mühendisleriyle tanıştırmak gerekir sizi
2 litre dizel verso deneaz yakar çok kaçar
Cevaplar için teşekkürler. Ah Serkan Bey ben mazda 3'u çok biliyorum. İçimde kaldı, bir ara bulmuştum ama kümes yaparsın satamazsın filan dediler. Biz de malum orta sınıf gelirli birisi olarak anında nakite dönecek araca binmek durumundayız.
ben civic kullanıcısı olarak konuşuyum. 7 aylık bir beraberliğimiz var birkaç aya toyotaya geçmeyi düşünüyorum. kronik arızası çok olan bir araç. toyota zevkini vermiyor.
Değerli arkadaşlar, 2009 model hatasız brc'li elegantım var. Aracım 93 bine geldiği için üzerine bir kaç lira koyup takasa girmek istedim. Ankara İrfan Baştuğ Caddesinde galeriden 2012 model honda otomatik premium model araca bakmak için gittim. Araç benzinli ve 17 bindeydi. Fiyata 51.500 yazmıştı. Neyse ben bu arada arabaya bir bakayım dedim. Ancak kokpitin vites topuzunun kalitesi beni tatmin etmedi. Her yeri semsert plastik. Daha sonra hafta içi 2010 model elegance otomatik honda' 500 km sürdüm. 120 km hızla tırı solladıktan sonra arabanın arkasının kaydığını bariz hissettim. Hani her arabada olur havanın etkisi ama resmen direksiyona etki etti. Sonuç olarak ya yeni bir coralla ile ya da verso ile olursa takasa girmeyi düşünüyorum. sizin yorumlarınız neler, başka hangi araçlarla takas yapılabilir? Teşekkürler.
haklısın toyota zevkini vermiyor ama kronik arızaları biras fazla