0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam d sınıfından c sınıfına geçersen normal olarak iç mekanda bir miktar kalitesizlik yol tutuş konfor yol sesi daha fazla olacaktır. avensisi satan bir adam tatmin olmak istiyorsa ya aynı sınıf başka yüksek bir model araç almalı almalı yada audi bmw mercedesin d ya da e sınıfı araçlarına bakmalıdır.
benim aracımdaki kronik arızaları sayıyımsübap ayarıkapı kilit motoru arızası(sanırım fd 6 da böyle bir sorun yok)lpg den kaynaklı arıza lambasıön takım arızası(istediğin kadar yaptır bir çukur mahvediyor ama şu an için benim arabada sağlam)yağ yakar(10/60 yağ kullanıyorum bende yağ yakma yok)daha 1-2 kalem daha var ama aklıma gelmiyor geldikçe eklerim
Bir tek bana mi öyle geldi bilmiyorum ama 2006-2012 arasi FD6 Civic bana konforsuz gelmişti. Ayrıca yalıtım diye bir şey yoktu.
bu araçları etrafımda kullanan sıfırdan beri sahip olan 8 9 kişi var bende 2 yıllığına sahip oldum arka kapı kilit motoru dışında bişey duymadım.sübap ayarı kronik sorun değil servis tavsiyesidir benzinli 40 binde bir lpg li 20 binde bir yaptırmazsan sübap yakarsın diyor servis.saydığın diğer maddeler lpg kullanımına bağlı her arabada olduğu gibi 10 binde taş çatlasın 1 litre yağ yakar diğerleri bakımsız olanlardır.bu kadar performanslı kullanılıpta aykta kalan başka motor varmıdır bilmiyorum. öntakıma gelince sahip olan hiç bir akrabam ön takım ayarı yaptırmadı.siz kaç defa yaptırdınız da bozuldu? enes kaç km kullandın bu yorumu yapıyosun.Bunları honda aracım var diye savunma yapmıyorum bunu satarım yarın Toyota alırım bir gün volswagen. Araba benim için araçtır demirdir ötesi değildir gençler heyecanınızı anlıyorum ama sağ solda okuduklarınızı yaşamış gibi burada paylaşmanızı doğru bulmuyorum.
Ona bende çok şaşkınım konu ilk açıldığından beri düşünmekteyim. Tırı çok yakın mı solladınız hava yağmurlu muydu? Rüzgar basıncı olan yer miydi? Viyadük müydü?