Gönderen Konu: Honda ile takas?  (Okunma sayısı 2734 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
Ynt: Honda ile takas?
« Yanıtla #20 : Kasım 06, 2014, 10:37:11 »

hocam d sınıfından c sınıfına geçersen normal olarak iç mekanda bir miktar  kalitesizlik yol tutuş konfor yol sesi daha fazla olacaktır. avensisi satan bir adam tatmin olmak istiyorsa ya aynı sınıf başka yüksek bir  model araç almalı almalı yada audi bmw mercedesin d ya da e sınıfı araçlarına bakmalıdır.

Geri dönüş yok artık Ali Bey :)
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Kasım 06, 2014, 10:37:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Kasım 06, 2014, 11:09:48 »
 csınıfı kendimce tavsiye isterseniz
focus
c4
rapid
lancer
mazda 3
derim
bana göre bu araçlar f-p aracı

corolla
jetta
olabilir ama bence f-p araçları değiller
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Kasım 06, 2014, 12:27:46 »
benim aracımdaki kronik arızaları sayıyım
sübap ayarı
kapı kilit motoru arızası(sanırım fd 6 da böyle bir sorun yok)
lpg den kaynaklı arıza lambası
ön takım arızası(istediğin kadar yaptır bir çukur mahvediyor ama şu an için benim arabada sağlam)
yağ yakar(10/60 yağ kullanıyorum bende yağ yakma yok)

daha 1-2 kalem daha var ama aklıma gelmiyor geldikçe eklerim

bu araçları etrafımda kullanan  sıfırdan beri sahip olan 8 9 kişi var bende 2 yıllığına sahip oldum arka kapı kilit motoru dışında bişey duymadım.sübap ayarı kronik sorun değil servis tavsiyesidir benzinli 40 binde bir lpg li 20 binde bir yaptırmazsan sübap yakarsın diyor servis.saydığın diğer maddeler lpg kullanımına bağlı her arabada olduğu gibi 10 binde taş çatlasın 1 litre yağ yakar diğerleri bakımsız olanlardır.bu kadar performanslı kullanılıpta aykta kalan başka motor varmıdır bilmiyorum. öntakıma gelince sahip olan hiç bir akrabam ön takım ayarı yaptırmadı.siz kaç defa yaptırdınız da bozuldu?

Bir tek bana mi öyle geldi bilmiyorum ama 2006-2012 arasi FD6 Civic bana konforsuz gelmişti. Ayrıca yalıtım diye bir şey yoktu.
enes kaç km kullandın bu yorumu yapıyosun.

Bunları honda aracım var diye savunma yapmıyorum bunu satarım yarın Toyota alırım bir gün volswagen. Araba benim için araçtır demirdir ötesi değildir gençler heyecanınızı anlıyorum ama sağ solda okuduklarınızı yaşamış gibi burada paylaşmanızı doğru bulmuyorum.
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Kasım 06, 2014, 12:30:18 »

bu araçları etrafımda kullanan  sıfırdan beri sahip olan 8 9 kişi var bende 2 yıllığına sahip oldum arka kapı kilit motoru dışında bişey duymadım.sübap ayarı kronik sorun değil servis tavsiyesidir benzinli 40 binde bir lpg li 20 binde bir yaptırmazsan sübap yakarsın diyor servis.saydığın diğer maddeler lpg kullanımına bağlı her arabada olduğu gibi 10 binde taş çatlasın 1 litre yağ yakar diğerleri bakımsız olanlardır.bu kadar performanslı kullanılıpta aykta kalan başka motor varmıdır bilmiyorum. öntakıma gelince sahip olan hiç bir akrabam ön takım ayarı yaptırmadı.siz kaç defa yaptırdınız da bozuldu?

Bunları honda aracım var diye savunma yapmıyorum bunu satarım yarın Toyota alırım bir gün volswagen. Araba benim için araçtır demirdir ötesi değildir gençler heyecanınızı anlıyorum ama sağ solda okuduklarınızı yaşamış gibi burada paylaşmanızı doğru bulmuyorum.

Abi bunun için kullanmaya gerek yok ki. Benim bindiğim 2011 FD6 yol sesini bizim 99 Corolla ile ayni düzeyde alıyor. Ve 99 model Corolla 2011 model Civic'ten çok daha konforlu. Adim gibi eminim bundan. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Kasım 06, 2014, 12:53:09 »
Eniştem 2011 Siyah Elegance almıştı araçtan hiç memnun değildi. Önceki aracı 2006 Elantraydı onu garantisi bitince satıp hemen Civic aldı ama çok pişman oldu. Beklentilerinin çok altında çıkmıştı ve manuel şanzıman problemi yaşadı Adana Mersin Şanlıurfa servisleri çözemedi oda ardına bakmadan satıp kurtuldum dedi :) aldığı her aracı hakkını vererek kullanan kişidir kendisi
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Kasım 06, 2014, 13:05:19 »
hoda civic te Toyota Corolla da hakettiğinden fazla değer gören araç ülkede. ikisininde birbirine üstünlüğü yok her ikiside 0-110 km araç kullanmayı seven ler için ideal ikiside 3000 devirden sonra bağırır ikiside bozuk yolda saçma sapan yerlerinden ses çıkartırlar.fazla abartmaya ve ilahlaştırmaya gerek olmadığı gibi haksızlık etmeyede gerek yok. yok şu modeli şu madelden daha konforlu rahat demek her ikisi içinde saçma  olur
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 06, 2014, 14:03:36 »

ben sübap ayarı yaptıralı 6 bin km oldu onun haricinde başka birşey yaptırmadım ön takımımda sıkıntı yok şu ana ama çevremden çok duydum. dörtnalda bunlar yağ yakar 10/60 yağ koyalım dedi sadık usta ama maşallahı var benim araçta gram eksiltme yok
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İncinsen de incitme.
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '09
  • 16 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 08, 2014, 12:05:57 »
Ona bende çok şaşkınım konu ilk açıldığından beri düşünmekteyim. Tırı çok yakın mı solladınız hava yağmurlu muydu? Rüzgar basıncı olan yer miydi? Viyadük müydü?
Hayır yakın sollamadım. Ben başımdan geçen olayı anlatıyorum arkadaşlar. Başınç meselesini bilmiyorum ancak viyadük yoktu hava yağmurlu değildi. 40 bin km elegant kullanıcısıyım böyle bir şey yaşamadım ve bilgisi daha çok olan arkadaşlarla paylaşmak istedim ve yeni bir araba alacağım zaman bu cevap veren arkadaşların tecrübelerinden yararlanmak istedim. teşekkürler.