0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunu sadece yokuş çıkışlarında mı yapıyor?Bu sırada depodaki yakıt miktarı ne?Yokuş çıkarken bir sefer mi yapıyor, aynı yokuşta art arda bir kaç sefer mi?Debriyaj balata testi yaptın mı hiç?Turbo aktif devirlerinde çekiş farkını hissedebiliyor musun?Güç kaybı yaşadığında devir sabit mi kalıyor, düşüyor mu?
Debriyaj balatanız yeni değiştiğine göre yerine alışma süresini geçirmiş,Hakan bey'inde belirttiği gibi, Debriyaj Kalibrasyon ayarını yaptırınız.Balata veya Contact spreyi ile temizlenebilir.
Merabalar. Toyota Corollla 1.6 motor 2008 elegant model LPG'li start stoplu aracım var.Arac sabahları dahil olmak üzere gün içinde ikinci marşta almaya başladı.Mesela sabah çalıştırıp işe gidiyorum en erken bir veya iki saat sonra aracı çalıştırıyorum aynı şeyi yapıyor.Araca 80000 Km bakımı yaptırdım LPG'sini söktürdüm ayrıca serviste akü ve buji yeniledim. Sonrasında gaz kelebeği temizlettim. Yakıt pompası dediler samandırada ufak sıkıntı vardı şamandıra yeniledim elektirk aksamına baktırdım.Yapmadığım şey kalmadı.Velhasılı aynı şey devam ediyor. Yardımlarınız lütfen....
Evet LPG beynin olarak söktürdüm Benzin kabloları motora bağlı ama LPG üzerinde duruyor. Araç benzile kullanılıyor.Zaten LPG kaynalı olsaydı LPG'yi sökünce düzelirdi
Akü ve buji toyota serviste değişti öyle bir sıkıntı olsa servis elemanları fark etmiş olamazlarmı...Yarın gaz kelebğini tekrar temizleteceğim.... En götürdüğüm usta ondan dedi ama zannetmiyorum.