0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eskiler şöyle bir laf ederlerdi yeri geldiğinde;Ucuzsa vardır bir illeti, pahalıysa vardır bir hikmeti.. Şimdilerde ne kadar geçerli olabilir bu söz bilemiyorum, ama ucuzsa illa kötüdür demek de doğru olmaz tabi..
değiştirdin mi şimdi lastikleri serkan hocam. ben çok çok düşündüm çok araştırdım ve dün nokian wr d3 aldım 2014 üretim 218 tl tanesi sökme takma dahil.sipariş geçildi gelince takıcam lastikleri inşallah.
Petlas kullanan arkadaşlarımdan 3 yıl sonra burada yorumlarını bekliyorum. 4 yıl önce petlas alan bir kullanıcı Bu da ilk lastiği aldığım zamanki yorumum. Bu yorumumun tam tersini düşünüyorum şimdi http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=38170.msg510332#msg510332
Hayırlı olsun sedat,güle güle kullan.. Ben pirelli'lerden çok memnunum iyi ki almışım diyebilirim. Hem az kullanılmış hem de fiyatı açısından bana iyi denk geldi..
İşte ben o zamanki yorumlara istinaden aldım petlası, yeni yorum hiç göremedim. Olan oldu artık. Zaten yaza doğru aracı değiştirmeyi düşünüyorum değişmesem bile inşallah tayinim çıkarsa kar lastiklerine ihtiyacım olmayacak bir bölgeye gideceğim için çok sorun olmaz
Ankara'da aracıma Minerva kış lastiği aldım. Kanada üretimi ve test değerleri fiyatına göre oldukça iyi bir lastik. Totoya Corolla için 16 inç lastiğin tanesini 125 TL ye aldım. Herkese tavsiye ederim. İlgilenen arkadaşlar olursa PM ile aldığım işletmenin bilgilerini paylaşabilirim.
aranızda Corolla için nokian kullanan varmı kış lastiği?