0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6 vitesli modellerdense mantıklı olabilir. en azından yakıt tüketimi olarak biraz aşağıya çekme imkânınız olur. kalkıştaki sorun gaz pedalı ayarı ile ilgili olabilir yoksa motor dual vvt-i olduğundan e12'den bir tık ileridedir. plastik kalitesi olarak e12'ye göre dokunduğunuzda alınan his olarak biraz kötü gelebilir. yine de iç tasarım olarak, genişlik olarak güzel bir araç.
makyajlısını alacaksanız beyaz makyajsızını alacaksanız beyaz olsun derim ben. Gerisini zaten siz de söylemişiniz. E12 satıp bi daha e12 alınmayacağına göre yavaştan araştrmalara başlayın derim ben. dikkat edeceğiniz bir husus da japon montajı olanlar bir tık daha kaliteli oluyor
Evet 6 vites olanını düşünüyorum. Yandaki cam açma dügmelerinin çevresindeki gri plastik malzeme çizilmeye meyilli gibi duruyor. evet iç tasarım daha güzel ve bütün özellikle arka zemin düzlüğü çok hoşuma gidiyor.Makyajlı beyaz düşünüyorum. İyide makyajlılılar Mısırdan gelmedimi 2010 sonrası Mısır dan geldi diye biliyorum Nasıl anlayacağız japon yada Mısır olduğunu ?
Ben olsam değiştirmezdim.Bir gün ustama uğradığımda içeride bir baba-oğul vardı ve oğlunda 2005 E12, babada D4D E14 vardı.Üç beş muhabbetten sonra baba "Oğlumun arabayı istiyorum, değişelim diyorum, arabasını vermiyor" dedi. Oğul da şehir içinde E12'yi kullanmanın daha zevkli olduğunu söyledi. E12'den T27 AVENSIS'e geçmeyi düşünebilirsiniz. Zira ben de COROLLA efsanesini E12'de sonlandıracağım.
Arkadaşlar destek ve görüşleriniz için teşekkürlerKarabükten almam zaten dediğiniz gibi toyota buralarda elmas misaliAlmak bulmak sorun değil Allah ın izniylede işte kafamda dediğim tereddütler var.T27 Avensis makyajlı çok düşündüm ama kime sorduysam hantal diyor Corolla kadar seri değil diyor Bilmiyorum Valla kafa karışık.
0-100 10.4 saniye olan 1.6 atmosferik motorlu, yaklaşık 1.5 ton ağırlığında olan D segmenti arabaya hantal, gitmiyor diyenin ağzına kürekle vururum.
Ya enes bu konuyu 50 bin kez konustuk forumda avensis 1.6 1.5 ton kendin demişsin duzlukte belki gidişte sorun yok fakat yokuşta bayiliyor araba
Düz yolda bir E12'den çok farklı olmayacaktır fakat yokuslarda daha hafif araçlara kıyasla illa ki yavaş kalacaktır. Ama 1.6 Avensis hantaldır, o motor o kasayı çekmez, çok yakar muhabbetleri hurafedir. Bunu diyen kişilere E140 Corolla'nin tüketim ve performansının nasil olduğunu sorun. Corolla bu konuda Avensis'ten iyi diyecektir bir çoğu. Hâlbuki 1.6 Valvematic Avensis'in 0-100'ü E140 1.6 ile aynı. Üstelik Avensis daha az yakıyor.
Düz yolda e12 ile ayni olamaz yinede ama okadarda kotulencek bir arac degil benim dusuncem 1.8 olsa daha iyi olur tabi
şase numarasının başındaki koddan anlaşılıyor aracın nerde üretildiği.Ama ben japonyanın kodunu bilmiyorum @zafer kesenler (15220) abimizde vardı japon montajı makyajlı. bilgi verir diye düşünüyorumMesaj Birleştirildi: Ekim 28, 2014, 12:39:58Avensis bence de daha mantıklı hem bir üst segment hem de corolla corolla diye rutin gitmek yerine değişklik olsun biraz. Geniş bagaj gibi bi kriteriniz yoksa auris tavsiye ederim şiddetle