0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayirli olsun abi corludan uyelerimizin artmasi guzel bisey .Bi ara bulusma duzenlemeliyiz bence.Stickeri kimden temin ettiniz Tekirdag dagiticisi benim bu arada
Sağolasın Mustafa Buluşma olayını bir ara yaparız aynı zamanda tanışırız... Arabayı alınca ilk iş olarak bakım yaptırmak istedim, Tem Otomotiv Ufuk Sönmez'den malzemeleri aldım. Sticker'ları Ufuk göndermiş.
Araba hakkına bilgi alabilirmiyiz tuncer abi?Dizel mi?Kaç bin km'de?İnşallah abi müsait olduğumuz zaman haberleşip toplanırız
Mustafa aslında 2005-2006 model sedan 1.6 E12 kasa almayı planlıyordum. Fakat temiz e12'lerin piyasası 30.000 - 36.000 tl civarlarındaolunca Auris leri de takibe aldım. Gönlümden Auris'te beyaz renk 1.6 motor almak vardı. Kısmet kara oğlanaymış.Aracı 35.000 tl aldım 2011 model 55.000 km'de1.33 comfort benzinli motor Comfort donanıma ek olarak toyota alarm,ekranlı park sensörü,xenon far yan kapı ve tampon koruma çıtaları vardı.Üstündeki lastikler yeniydi satan arkadaş 2 ay önce lastiklerini Turanza er300 ile değiştirmiş. Şimdilik bir takım kışlık lastik almayı düşünüyorum yaza da jant takımı...
Mustafa seçenekler sınırlı olunca bu modelde karar kıldım.. İlk geldiğinde üzerinde Nissan logosu vardıtoyota logosu sonradan takıldı. Kolların Bir kısmı gunmetal rengi olduğu için arabanın rengi ile uyumlu oldu...Cam filmine bir çare bulamadılar. Serbest olsa güzel kaliteli bir marka çektirirdim...
Bence yakismis abi Astra j cosmo jantina benziyo hafiften ama benim hosuma gitti.
Hayirli olsun abi ben begendim sahsen.Nerden aldin jant centerdan mi abi?Bu arada cam filmi ile ilgili bi kuskun olmasin 4 sene kullandim hicbisey olmadi.Hatta tanidik var profesyonel film çeken istersen konusurum senin icin.[emoji4]
Mustafa çevredeki bütün lastik, jant satanları gezdim çoğu kişinin elinde standart orjinal modellerin replikaları vardı... Takılan Modeli Yeni sanayi deki Candan Otomotivde aldım... Film için müsayit olduğunda fiyat , marka ve yapan arkadaşının iletişim bilgilerini PM ile atarsan karar aşamasında değerlendiririm. Jantın Markası WRS Modeli 5078 GMT TSE Belgeliymiş inşallah bizi üzmez...