0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı uğurlu olsun Allah'ım nazarlardan korusun. Bu renk çok hoşuma gidiyor. Forumda bir araç görmüştüm Mercedes jantları mevcuttu üzerinde hatırlarsınız belki. Üzerindeki jantlar kibar ve gayet hoş durmuş. Güle güle kullanın tekrardan hayırlı olsun.
Yüce bey. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Arabayı alırken beyaz renk almak isitiyordum, füme rengine kısmet oldu. Bahsettiğiniz aracı görmüştüm fakat o jantları araba ile oynanmadan takılmaz. Günlük kullanımda sorun çıkarmayacak şekilde ufak dokunuşlar dışında birşeyyapmayı düşünmüyorum... Aracı aldığımda orjinal xenon kiti vardı onu bile daha taktırmadım, 3 ay sonra muayenesi var ardından belki taktırırım...
Xenon kiti taktırmazsanız ben talip olabilirim Tuncay Bey
Firsatci mod on[emoji1] [emoji1]
Eee kardo Seninkiler gitti. Sonra bi tane daha kaçırdım orjinal. Şimdi bunu kaçırmayalım. Bir ay aç kalırım ama satarsa alırım Tuncay abi
Yaz geldi yeni jantlarımızı da alıp taktık... 5*114,3 Bijon aralığında jant beğenmek ne kadar zormuş. Model beğenirsin ebadı uymaz, Diğerinde bijon aralığı uymaz. Uzun arayışlar sonunda bu modelde karar kıldım... Cam filmi istiyor araç fakat polisler ile uğraşmak istemediğimden yaptırıp yaptırmamakta kararsızım...
Başarılı güle güle kullanın.
Arabanın rengide çok güzel jantlarda çok güzel uymuş, kazasız belasız kullanın inşallah.
Yasin merhaba, Xenon ları taktırmaktan vazgeçersem sana özel mesaj atarım... çalışıp çalışmadıklarından da tam emin değilim.
Çalışıp çalışmadığıyla alakalı işlemi Emre kardeşim bakar halleder abicim. Mesajını bekliyor olucam. Ama bir sorum olacak. Kitin markası ne acaba?
Servisin taktıklarından. Cenmax'ın kilerden olması gerekiyor. Arabayı alırken satan arkadaş 1 poşette verdi. Bende bodruma bir yerlere bıraktım. 4300k olduklarını hatırlıyorum sadece... Elden çıkarmaya karar verirsem sana PM atarım...