0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gecenlerde bendende o ses gelmisti okadar servise gittim kimse bulamdi en sonunda bi servis ustasi sorunu buldu oda eksoz ucundan dolayi geldigini buldu. Vidalanmisti kaynak olmamisti ordaki hata taa motordan sea cikmasina sebep verdi. Oylece sorunu çözdük. Arabadan soguyacaktim valla
Peki Beytullah bey ses motor ısınınca da geliyor muydu? Bende ısınınca kalmıyor. Ama o tiz ses olsa bile motorun sessizliğinden memnunum.
Bende ısınınca kalmıyor. Ama o tiz ses olsa bile motorun sessizliğinden memnunum.
Bugün yine geldi o ses. Kayıştan şüphelenip hemen su döktüm fayda etmedi. Gaza baktıkça artan ıslık sesi gibi bir ses. Neden olabilir aracın altını sürtmedim de. Motor suyuna baktım 1 serçe parmaği kadar azalmış Max seviyesinde idi en Son. Yağda hiç azalma yok
Acaba yağsız kalan hareketli parçalardan çıkan bir ses olabilir mi? Onu andırıyor çünkü.
Neresi olabilir ki Enes? V kayışına su döktüm bir tek. Enteresandır yağmurluydu hava ve benzinde kullandım biraz azalır gibi oldu ses.Motor suyunun azıcık azalması normal midir? kısa mesafelerde kullanıyorum hep 2 3 aydır
Yok Enes kardeşim yağı yeni değiştirtim ve eksiltme yok