Gönderen Konu: Rekortmen Mazda 6  (Okunma sayısı 4116 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: Rekortmen Mazda 6
« Yanıtla #40 : Ekim 27, 2014, 00:21:08 »
land rover yine italyan yapımı bir araba, hakkaten de okadar heybetli görüntü arkasında arızalar var. patronumda vardı. yolda bozulmuş görüyorum. zaten satışı az ama sanayide görüyorum.
tempraların hatırladığım tek özelliği var . çukurdan atlayında göstergenin gidip gelmesi !!
wheeler dealer diye program var , adam italyan arabasının ikinci eline önyargılı bakıyor.
arabalar diye çocuk filmi var içinde italyan arabası var. "ne demişler italyan arabasının altında yağ yoksa içindede yoktur " 

neden italyanlar araba yapamıyorlar mı ? japon çok mu iyi yapıyor ? nedir bu iş ?
Land Rover İngiliz. Yağ muhabbeti de yine Land Rover'lar için söylenmişti diye biliyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 27, 2014, 00:21:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 27, 2014, 00:36:08 »
2000li yıllarda tipo ve temprada beyin yanması die bir tabir vardı pek kimse yaklaşmıyordu beyin denilende digital göstergeler idi. Çoğu tipo ve temprada digital göstergeler sorun çıkartmaktaydı bizimde yakın akrabamızda full bir tempra vardı sanırım 1.6 102hp gücünde motora sahipti bizim mazda 323'den inip ona bindiğimde göstergeler beni cezbediyordu vites boşta iken sürekli gaza basıp çekmesi zevkli olurdu devir saati gerçekten çok güzeldi :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY