0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben resimleri göremiyorum
Bizde de mercimek çorbası vakası mevcut ,eski aracımızı birinin balkonunun önüne park ettik diye döktüler. Aşağı indirip ekmek verip temizletmekte vardı ama gerek yok. Bu olayda site içinde olmuştu. Bence biraz abartmışsın Ercüment, olur böyle vakalar. Gri araç sahibine sorsan " beyaz arabada sağı boş olduğu halde düzgün durmamış" der. Çok büyütülecek olaylar değil kafana takma
Bizdede menemen dokmuslerdi daha dogrusu atmislardi tavada arabanin uzeronde duruyodu
Allahtan bizde tava tencere yoktu. Büyük ihtimal düdüklü tencereydi kıyamadılar [emoji1][emoji2]
bizim garajda olmayan şey yok bi tane araca insan dişkisi atmislardi herhalde cocuklar yapti
Oooouv durum fena sizde ya şimdi caddeye park ediyoruz mecburen,evi yaptırırken akıl edememişler otoparkı. Üst komşumuz yaptı evi, geçen gün baya laf ettim " kendinize teraslı ev yaptınız apartman kullanıma kapatıp kendiniz kullanıyorsunuz birde otopark yapmadınız oraya " diye
dün öğle saatlerinde oturduğum sokağın girişinde minibüs sokağı boydan kapatmış kuruyemişe mal veriyor dedimki çok malzeme varsa biraz geri al ben gireyim,adam demezmi arka sokağa park et abi ne olacak bayağı mal var..hiçbişey demedim (selam söylemek hariç) sokağın öbür girişinden girdim kapımın önüne çektim aracı..kısacası saygı ve düşünce bitmiş toplumumuzda.