0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav bizim garajda dar çok sorun oluyor
O ne yav kapıyı açarken duvara vuracak daracık yer.
ACD'nin dar da olsa garajı var bizde oda yok ne yapalım
Okan halime şükrettim bir an o ne ya insan dışkısı Bu arada 29 ekim çarşamba bir aksilik çıkmaz ise triger değişimi için Tem otoya geçicem işin yoksa sende gel kahve çay içeriz
Abi yapan elemanlari taniyorum aslindada sesi mi cikarmadim adami hic sevmiyorum bende aracin halini gorsen arabayi satarsin senin olsa kapi kollarina pislik surmusler on camada pisligi sivazlamislar falan bazen bizim arabayada yapiyolar silecek kaldiriyolar falan garajda top oynamak yasak oyuzden yaptilar sanirim
Bizde adamın aracına yapalım Bu arada esas sorumu görmedin sanırım
Aynen abi k.bakma gormedim gelip tanismak isterim tabi
Bu da birşeymi, dün gece saat 12 de olan olay. Ticari taksi sokağa giriyor 200 metre gittikten sonra uyuyor, benim Arabanın üst sırasında bi Hyundai var onun üstündeki Clio ya çarpıp onu kaldırıma çıkarıyor ve takla atarak benim balkonun önüne park ediyor. Ucuz kurtulduk vallahi.....gece olduğu için resim pek net değil ama..
Acd ye uzuldum acıdım
Hakıkaten uzuldum acd.Antepte 9 donum yer bagıslayacam sana
Hay senin o ağzına Sağlık benimde en cok dikkat ettiğim Avm'lerde yandaki araclardan uzak bi bölgeye park ya da tekli park yerleri.Hele o kapıyı açıp yandaki araclara çarpan ayılar yok mu street fighterdaki kenin yaptığını yapasim geliyo.