0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yetkiliden degil disardan yaptirin o anahtari daha ucuza gelicektir bu laflara hayatta inanmam yok faturasi yok getircez onemli degil o biz halletcez falan 2.el telefon almistik faturasi gecekti 4 sene olcak hala gelicek oyle birsey oldugunda ne olursa olsun tamamla alicam diyorum
Hocam dışarda yaptirmak mümkün gözükmüyor. Araçta akılli giriş sistemi var. Sustalı anahtar değil. Diger konularda haklısınız. Galerici işte. Düştük tongaya. Boşuna dememişler 'galericinin sermayesi yalan' diye..
Kaybolan anahtar hafızadan silinebilir ama mekanik olarak açmaya devam eder.
Aynen ve de içindeki immobilizer çip de olduğundan arabayı da çalıştırabilir. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=62093.0Bu konumda anlattıklarımdan yola çıkarak uzaktan modül alabilirsiniz, anahtarın ucunu anahtarcılar yapıyorlar sizdeki anahtarın ucuna göre birebir. Öteki anahtarın aracı çalıştırmasını engellemek için immobilizer çipler aracın hafızasından silinip elinizdeki anahtarların yeniden programlanması gerekir.
Eger hafızada immo chip i silinir ise çalıştırılamaz.
Peki Ahmet bey kendi aracım için konuşuyorum 3 anahtarın ikisi çipli bu çiplerin şifreleri farklımı.Ben anahtarın birini sustalı yaptırırken adam abi istersen çipi kopyalayalım demişti de ondan sordum
Yedek anahtarı, 100 TL'ye yaptırdım. Boş yere 1300 TL vermeyin derim. (Ankara'da) Aynı kandırmaca benim de başımdan geçti. Aracı aldığım arkadaş ha bugün ha yarın derken yedek anahtarı vermedi...
İşte o yedek anahtarın arabayı çalıştıramaması için önce hepsi silinip sonra eldeki immo chipler tanıtılamaz mı?