Gönderen Konu: Avensis yedek anahtar fiyatı 1300 tl  (Okunma sayısı 10362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Ynt: Avensis yedek anahtar fiyatı 1300 tl
« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2014, 21:49:41 »
Kafam karıştı, ben aracı alırken 2 adet anahtar aldım. 3 tanemi olması gerekiyordu Avensis T27 kasalar için?
THE END

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 23, 2014, 21:49:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '13
  • 305 kere teşekkür etti
  • 177 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 23, 2014, 21:53:57 »
Kafam karıştı, ben aracı alırken 2 adet anahtar aldım. 3 tanemi olması gerekiyordu Avensis T27 kasalar için?
İki olması lazım hocam. Dün bayide baktim 2 anahtar var. Bu konuda en iyi bilgiyi Bekir bey verir. Yakin zamanda sıfır avensis aldı. Ama 2 eminim :)
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Ekim 23, 2014, 21:57:41 »
İki olması lazım hocam. Dün bayide baktim 2 anahtar var. Bu konuda en iyi bilgiyi Bekir bey verir. Yakin zamanda sıfır avensis aldı. Ama 2 eminim :)

Teşekkürler Bahadır hocam, 2 anahtar birde metal levha verdiler. Metal levhanın üstünde 5 haneli bir rakam var. :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ekim 23, 2014, 22:13:57 »
Teşekkürler Bahadır hocam, 2 anahtar birde metal levha verdiler. Metal levhanın üstünde 5 haneli bir rakam var. :tamam:
Evet o metal plakayı kaybetmeyin falan demişlerdir birde büyük ihtimal. Ama sıkıntı olmuyo. Bende yok mesela. Bu yedek anahtar işi iyice canımı sıkıyor.  Bugün başka bir servisten 1250 yl fiyat aldim. 250 tl cepten 1000 tl kaskodan olacak artik. :( Axaba % 60 Hasarsızlık tamamen bitecek mi?
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ekim 23, 2014, 22:20:28 »
Bahadır hocam,

Aracın sahibine ulaşma şansı hiç yokmu? Sorun bakalım galeriye aracı bırakırken yedek anahtarıda bırakmış mı? Eğer bıraktıysa sizin galericide biraz sıkıntı var, galericiye para falan teklif etseniz belki sonuç alabilirsiniz. Adam niyeti bozuk birisi ise zaten devamlı kafanızı kurcalar durur bu olay. Bu arada bu anahtarı klonlama işi bu kadar kolay ise piyasada yapılabiliyor ise bence çok saçma, ne malum aracın sahibinin yaptırdığı, belki kötü niyetli birisi yaptırıyor yedek anahtarı.  :argh: :argh: :argh:

Bu arada aynen dediğiniz gibi dediler, anahtar yenileneceği zaman bu kodu söylemek gerekiyormuş.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 23, 2014, 22:29:54 »
Bahadır hocam,

Aracın sahibine ulaşma şansı hiç yokmu? Sorun bakalım galeriye aracı bırakırken yedek anahtarıda bırakmış mı? Eğer bıraktıysa sizin galericide biraz sıkıntı var, galericiye para falan teklif etseniz belki sonuç alabilirsiniz. Adam niyeti bozuk birisi ise zaten devamlı kafanızı kurcalar durur bu olay. Bu arada bu anahtarı klonlama işi bu kadar kolay ise piyasada yapılabiliyor ise bence çok saçma, ne malum aracın sahibinin yaptırdığı, belki kötü niyetli birisi yaptırıyor yedek anahtarı.  :argh: :argh: :argh:

Bu arada aynen dediğiniz gibi dediler, anahtar yenileneceği zaman bu kodu söylemek gerekiyormuş.
Yok hocam birakmamis. Adam Istanbul'da ben Adana'da. Aracı tatilde gelip galeriye devredip gidiyor. Ondan beridir ulaşamiyoruz. Artik umudu kestim :(
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ekim 23, 2014, 22:34:24 »
Yok hocam birakmamis. Adam Istanbul'da ben Adana'da. Aracı tatilde gelip galeriye devredip gidiyor. Ondan beridir ulaşamiyoruz. Artik umudu kestim :(

Siz konuştunuz mu peki o arkadaşla? yoksa galerici mi diyor bırakmadı diye? Eğer ki adam ile irtibata geçebilirseniz anahtarı İstanbulda bulunan bir yakınınız alabilir kendisinden. Adam Sıfır Avensis alacak birisi ise öyle hırsız hursuz bir tip değildir diye düşünüyorum.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Ekim 23, 2014, 22:39:03 »
Siz konuştunuz mu peki o arkadaşla? yoksa galerici mi diyor bırakmadı diye? Eğer ki adam ile irtibata geçebilirseniz anahtarı İstanbulda bulunan bir yakınınız alabilir kendisinden. Adam Sıfır Avensis alacak birisi ise öyle hırsız hursuz bir tip değildir diye düşünüyorum.
Ben konuşmadım. Ama ulaşamadığını söylüyor galerici.. Bakalim son bir şans deneyeceğim hafta sonu. Sonra olmadı kaskodan halledecegim.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 23, 2014, 22:43:51 »
Benzer bir dert benim başımda da var.
1hafta önce 2011 Model Auris aldım. Sahibi 2 anahtar verdi 1'i alarm kumandalı diğeri düz.

Arabayı kardeşimle ortak kullandığımızdan alarmı komuta edicek 2 ci bir anahtar yaptırmayı düşündüm. ( Anahtar sistemi akıllı giriş değil)

Servis 750tl çekti.
İnternet üzerinden bulduğum bir anahtarcı garanti yaparız 320 tl mal olur dedi. Fakat İstanbul Sarıyer'deki yerlerine araçla gitmem gerektiğinden
bana masrafı 450tl bulacak.

Oturduğum ilçedeki anahtarcı 280tl yapabileceğini belirtti. 2-3  saat kadar bilgisayarda çipi kopyalamaya çalıştı yapamadı.
Müsayit bir zamanda gel göğüsten bağlanıp halledicez dedi.  Araca zarar verebilir diye çekindiğimden gidip gitmemekte kararsızım.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Ekim 23, 2014, 22:45:34 »
Allah yardımcınız olsun, inşallah kolalıkla halledersiniz istediğiniz gibi. Trafikten, Maliyeden, Kasko ve Sigortacılardan belki bir ihtimal birileri vasıtası ile eski sahibinin tel nosuna ulaşabilirsiniz. Hayırlısı olsun hakkınızda.  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Ekim 23, 2014, 22:58:18 »
Bahadır bey

Çok düşük bir ihtimal olsada Toyota yetkili servisinden veya sigortacınızdan Aracın önceki sahibi hakkında bilgi edinmeyi
deneyebilirsiniz. Onlarda bütün bilgiler olsada vermeye yanaşmayacaklardır. Samimi tanıdığınız varsa şansınızı bir deneyiniz.

Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ekim 23, 2014, 22:59:11 »
Benzer bir dert benim başımda da var.
1hafta önce 2011 Model Auris aldım. Sahibi 2 anahtar verdi 1'i alarm kumandalı diğeri düz.

Arabayı kardeşimle ortak kullandığımızdan alarmı komuta edicek 2 ci bir anahtar yaptırmayı düşündüm. ( Anahtar sistemi akıllı giriş değil)

Servis 750tl çekti.
İnternet üzerinden bulduğum bir anahtarcı garanti yaparız 320 tl mal olur dedi. Fakat İstanbul Sarıyer'deki yerlerine araçla gitmem gerektiğinden
bana masrafı 450tl bulacak.

Oturduğum ilçedeki anahtarcı 280tl yapabileceğini belirtti. 2-3  saat kadar bilgisayarda çipi kopyalamaya çalıştı yapamadı.
Müsayit bir zamanda gel göğüsten bağlanıp halledicez dedi.  Araca zarar verebilir diye çekindiğimden gidip gitmemekte kararsızım.

1. sayfada da linkini verdiğim uzaktan kumanda modül konumu incelemenizi öneririm.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ekim 24, 2014, 08:27:32 »
Bahadır bey

Çok düşük bir ihtimal olsada Toyota yetkili servisinden veya sigortacınızdan Aracın önceki sahibi hakkında bilgi edinmeyi
deneyebilirsiniz. Onlarda bütün bilgiler olsada vermeye yanaşmayacaklardır. Samimi tanıdığınız varsa şansınızı bir deneyiniz.

Benim aklimdada aynı şey var Tuncer bey. Teşekkür ederim.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • yöneticiler mümkünse hesabımı silebilirler mi?
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 999999
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ekim 26, 2014, 17:28:07 »
sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama: 6 ay önce
avensis yedek anahtarı 350 ye yaptırdım.
anahtarım olmasaydı nasıl olurdu kaça patlardı diye sorduğumda araç uzaklığına göre değişeceğini araç yakınsa 600-650 tl ye arabayı açıp anahtarı teslim edeceklerini söylediler.
yöneticiler mümkünse hesabımı silebilirler mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ekim 26, 2014, 17:40:41 »
sorununuz çözüldü mü bilmiyorum ama: 6 ay önce
avensis yedek anahtarı 350 ye yaptırdım.
anahtarım olmasaydı nasıl olurdu kaça patlardı diye sorduğumda araç uzaklığına göre değişeceğini araç yakınsa 600-650 tl ye arabayı açıp anahtarı teslim edeceklerini söylediler.
Henüz çözülmedi malesef. Siz nerede hallettiniz hocam 650 tl'ye? 1-2 hafta daha bekleyip olmazsa yetkili servisten almayı düşünüyorum kasko aracılığıyla.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 999999
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ekim 26, 2014, 17:44:13 »
Henüz çözülmedi malesef. Siz nerede hallettiniz hocam 650 tl'ye? 1-2 hafta daha bekleyip olmazsa yetkili servisten almayı düşünüyorum kasko aracılığıyla.

kardeş msjı yanlış anlamışsınız biraz.
orijinal anahtarla giderseniz 350 tl. araba kilitli, anahtar yoksa 650 tl. idi. antalyada.

yedek yapıyor bazıları kapıyı falan açıyor ama motoru çalıştırmıyor, ona dikkat edin
yöneticiler mümkünse hesabımı silebilirler mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 08, 2015, 18:28:38 »
Bu yetkili servisi anlayamadım ben arkadaş. Kayıp olan yedek anahtar için ilk fiyat aldığımda 1250-1300 tl istediler.  Pazarlık ettik, 1100-de bitirdik. Bugün aradilar, anahtarınız geldi dediler, gittim, '1057 tl tuttu ağabey' dedi eleman, elinde faturayla gelip.  :islik: Hiç ses etmedim tabi. Velhasılkelam kasko 1000 tl'sini ödeyince cepten 44 tl çıktı.  Benimde artık bir yedek anahtarım oldu  :asikadam: Siz siz olun galeriden araba alırken yedek anahtarını teslim almadan araç almayın. 'Ağabey haftaya elinde' derselerde inanmayın. O haftaların sonu gelmiyor.
Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #37 : Ocak 08, 2015, 18:32:35 »
Bu yetkili servisi anlayamadım ben arkadaş. Kayıp olan yedek anahtar için ilk fiyat aldığımda 1250-1300 tl istediler.  Pazarlık ettik, 1100-de bitirdik. Bugün aradilar, anahtarınız geldi dediler, gittim, '1057 tl tuttu ağabey' dedi eleman, elinde faturayla gelip.  :islik: Hiç ses etmedim tabi. Velhasılkelam kasko 1000 tl'sini ödeyince cepten 44 tl çıktı.  Benimde artık bir yedek anahtarım oldu  :asikadam: Siz siz olun galeriden araba alırken yedek anahtarını teslim almadan araç almayın. 'Ağabey haftaya elinde' derselerde inanmayın. O haftaların sonu gelmiyor.

Tüm herşeyi kontrol ediyor mu? Test ettiniz mi , hadi geçmiş olsun, sağlıcakla kullanın  :saygi:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ocak 08, 2015, 18:37:19 »
Hadi geçmiş olsun.Aracı hanımda kullandığından sizin bu yazınıza istinaden aman dikkat et bu anahtar 1300 tl imiş diye devamlı uyarıyorum.  :-[ Anahtarsız çalıştırma oluncada insan pek dikkat etmiyor ceptemi değilmi arabanın yanına gidince farkediliyor. :D
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 08, 2015, 22:42:25 »

geçmiş olsun ama o paraya mı acısam, kaskonun bozulduğuna mı acısam, yoksa verdiğiniz 44 tl üstüne 1 50 tl koyarak kaskoyu bozdurmadan bu işi halledebilecekken yapmamanıza mı acısam bilemedim.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.