0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba. Şampiyonlar Ligi, UEFA maçlarını standart uydu alıcısı ya da Digitürk gibi panellerde izleyemiyorsunuz. Ancak D-Smart alırsan bu işi en kolay bir şekilde çözebilirsin. Ancak bende Digitürk olduğu için maalesef bu geçişi sağlayamıyorum.Bazı yurtdışı kanalları mevcut ( Farda TV, Azeri TV, gibi). Bu kanalları da öyle frekans ekleyerek çalıştıramıyoruz. BİS KEY gibi ilave özellikler söz konusu. Bu tür maçları sorunsuz bir şekilde izleyebileceğim ve HD görüntüsü veren uydu alıcısına ihtiyacım var. Bu uydu alıcısını 2.televizyonumda kullanmak üzere alacağım. Bu yüzden de maçtan maça ya da eşim beni odadan kovarsa diğer odada tvsiz kalmayayım diye düşündüğüm bir uydu alıcısı olacağı için fiyatının da uygun olmasını istiyorum. Mümkünse bir de mini HD olması gerek etrafta kaba kaba duran receiverlar istemiyorum.Konu ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var.
teşekkürler, ürünü araştırdım ve faydalı buldum. Bugün sipariş verdim gelsin yorumlarımı paylaşacağım.
1 yıl kadar bekleyebilirseniz kendi tasarımım Android işletim sistemli uydu alıcımız belki piyasada olur
ethernet çıkışı var, yani istediğin appi yükle, istediğin IP TV'in olsun kablosuzu da var, hatta miracast üzerinden mobil cihazlar ile bağlanarak monitör işlevi de görüyor.
hangi ürün
JAMESON JS-2016 FULL HD 1080P HDMI
vaaay dlna özelliği yaniilk müşterin olabilirim ama 1gb ram aşağısı olmazsa iyi olur sanki
çift çekirdek Amlogic MX işlemci, 1 GB RAM, 4-16 GB flash bellek ve SD kart çıkışı var.Lig TV için kart girişi de var ancak ne olur bilemem, elemanlar kripto yazılımlarını paylaşmak konusunda pek istekli değiller (doğal olarak )