0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ethernet çıkışı var, yani istediğin appi yükle, istediğin IP TV'in olsun kablosuzu da var, hatta miracast üzerinden mobil cihazlar ile bağlanarak monitör işlevi de görüyor.
Altı seneden beri linux işletim sitemli vu+duo kullanıyorum yanında dsmart modüllu aboneligim var kart paylasimi ilede alti adet uydu aktif ip tv ve bir sürü pluginlerle sorunsuz kullanıyorum.yanliz fiyati biraz tuzlu.
hocam ip tv olarak discovery tr izleme şansımız var mı ya da cccam ile ben cccam ile hotbirddeki discoveryleri açıyorum ama onlarda ingilizcebu arada yeni araç hayırlı olsun çekiyor mu bari
CCam ile türkçe malesef yok bendekilerde ingilizce 23.5 astrada national geografi ve wild türkçe olarak açıyordu onlarda gitti maalesef.Dsmart üyeside oldugumdan discoweryyi izleyebiliyorum.Araca gelirsek ik başta teşekkür ederim basınca gidiyor, valwematik motora alışmaya çalışıyorum.yüksek devirde kullanırsanız maşallahı var fakat düşük devirlerde bayagı zayıf bilhassa rampalarda .Benim T25 rampada daha iyi çekiyordu.
hayırlı olsun
konuyu hortlatıcam ama yeni konu açmaktan iyidir dedim, arkadaşlar hiremco fx turbo hd uydu alıcım var yaklaşık 4 senedir kullanıyorum, donmalar başladı fişi çekip tekrar takınca çalışmıyor yaklaşık 1 saat sonra çalışıyor arıza sizce ne olabilir, tamirine çok para isterler ise full hd uydu alıcısı tavsiyeniz ne olur acaba teşekkürler
Çok ısınıyorsa bundan kaynaklı olabilir. Hava alabilecek bir yere koyun. Eğer hava sirkülasyonu olan bir yerde ama yine de ısınıyorsa içi toz dolmuş olabilir, hatta halı gibi bile olmuş olabilir. Kasayı açarak temizleyebilirsiniz.