0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başlığın abartı olduğunu fark ettiğim için değiştirdim.Şu ana kadar ölen olmamış.opelin açıklamasına göre rutin kontrollerde fark edilmiş.Yaklaşık 9000 corsa ve adam ı geri çağırıyorlar
anlamadığım nokta şu;bu araçlar üretildikten sonra neden yeterli teste tabi tutulmayıp bu kullanıcı deneyimine bırakılıyor ki?firmaların gereksizlikleri yüzünden ne kadar daha can ve mal kaybı olacak ki?
Citrion bi reklami vardi bilmem kac bin teste sokmuslar su kadar yol yapmislar yalan dolan
Bunu size kim söyledi ise güzel sallamis. Citroën gibi global bir firma yapmadığı bir eylemi yapmış gibi gösteremez.
Reklami var kardesim tvde su kadar yol testi yaptik c-lyse mi ne modelse dogru yazmamis olabilirim araba teneke bildigin zaten albeadan farki yok ben fuarda gormustum arabayi bu kadar dandik olur bi arac gerci basindaki mankeni tavlamistim o farkli bi konu
Doğrudur. Peugeot 301 ile baya yol yapmışlardı. Ve bu dogrudur. Reklamın amacı kalite hissiyatini vurgulamak değil, 301'in uzun kilometreler sonucunda dayanıklı olduğunu anlatmak.
Yav ben karistiriyorda olabilirim 301 o dedigim modele benziyo biraz ama sanmiyorum
İkisi aynı araba zaten. Peugeot 301 4 milyon km yol yaptı. Bu doğru. Fakat üreticiler bir aracı üretip, o araçla 4 milyon km yapıp, noksanlıklarını giderip tekrardan test yapacak kadar vakite sahip değiller. Yani Peugeot 301'in 4 milyon km'lik rekoru tek aracalr elde edilmedi. 5-6 tane test aracının toplam kat ettiği kilometre 4 milyon kilometredir.
o sit royeni önce istanbulda aldılar , 3 5 seneye kırsala düşer. birde köylünün eline versinler o köy yollarında toros gibi kullansınlarda görürüz sağlamlığı gelsinler bizim memlekette denesinler o arabaları.