Gönderen Konu: Opel corsaları geri çağırıyor  (Okunma sayısı 4583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel corsaları geri çağırıyor
« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2014, 23:37:31 »
o sit royeni önce istanbulda aldılar , 3 5 seneye kırsala düşer. birde köylünün eline versinler o köy yollarında toros gibi kullansınlarda görürüz sağlamlığı :)

gelsinler bizim memlekette denesinler o arabaları.
Bizim memlekete 10 bin olmadan dagilir o sit royende 301 de abi bildigin sahin gibi tenekenin icine motor koymuslar ileride toros olur onlar :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 20, 2014, 23:37:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 20, 2014, 23:39:29 »
Valla ayniysa eger motoru falan bilmem araba sadece demir yigini bunu diyim
Araçlar aynı. Sadece ufak tefek tasarım unsurları, donanım farklılıkları ve logoları değişik. Zaten filo arabası olduğundan kalite beklememek gerek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Ekim 20, 2014, 23:42:31 »
Araçlar aynı. Sadece ufak tefek tasarım unsurları, donanım farklılıkları ve logoları değişik. Zaten filo arabası olduğundan kalite beklememek gerek.
Bazilari modifiye yapiyo bunlara guluyorum sadece tenekeleriyle oynuyolar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 20, 2014, 23:45:05 »
teneke olması avantajı beyler , hafif kullanışlı ve az yakar.

sanırım b sınıfı bir otomobil. toyotanın yarisi çok farklı değil. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Ekim 20, 2014, 23:46:26 »
Bazilari modifiye yapiyo bunlara guluyorum sadece tenekeleriyle oynuyolar :)
Zevkleri ve renkleri tartışmak ne kadar doğru bilemem fakat bu araçların modifikasyon için pek doğru bir seçim olmadığı konusunda hemfikiriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Ekim 20, 2014, 23:48:36 »
teneke olması avantajı beyler , hafif kullanışlı ve az yakar.

sanırım b sınıfı bir otomobil. toyotanın yarisi çok farklı değil.
Zaten en büyük vasfı teneke olması. Az yakıyor, parçası ucuz, onarımı ve bakımı pahalı değil, ve dayanıklı.

Bizim arabanin da bunlardan farkı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ekim 20, 2014, 23:51:49 »
Şahinle eş deger goruyorum bunlari markalar kendilerini kucuk dusuruyolar bence ne marka ne model olursa olsun her aracin kalitesi olmasi lazim  bugun bir wv bile polosunu kaliteli yapiyor toyota da az cok kaliteli  araclarinin bir albenisi var ama sit royen elise  simdi ne dir ya  albea alirim daha mantikli 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 253 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ekim 21, 2014, 00:02:49 »
301 ve clyse denilen araçlar ncapdan 3 yıldız aldılar teneke oldukları ordan belli. opele gelirsek yeni modeli satmaya başlar başlamaz böyle geri çağırma ön görüldüyse şanssızlık olmuş marka adına çünkü model yenile nasılsa satılır mantığı olduğunu düşünmüyorum opeller boş araç değildir gerekli argeler yapılmıştır ama yinede böyle şeyler olabiliyor işte.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ekim 21, 2014, 00:03:07 »
Şahinle eş deger goruyorum bunlari markalar kendilerini kucuk dusuruyolar bence ne marka ne model olursa olsun her aracin kalitesi olmasi lazim  bugun bir wv bile polosunu kaliteli yapiyor toyota da az cok kaliteli  araclarinin bir albenisi var ama sit royen elise  simdi ne dir ya  albea alirim daha mantikli
Her aracın belli bir güvenlik seviyesi olması gerek. Ve 301 gibi modeller bu açıdan sınıfta kalıyor. Ama hiçbir firma kaliteli araç üretmek zorunda değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ekim 21, 2014, 00:07:09 »
Her aracın belli bir güvenlik seviyesi olması gerek. Ve 301 gibi modeller bu açıdan sınıfta kalıyor. Ama hiçbir firma kaliteli araç üretmek zorunda değil.
Zorunda bence zorundalar daha dogrusu kalitesiz biseye para verirmisin ozaman herkes satsin elindeki telefonlari iphonelari cakma iphone alalim cin mali ben canimi emanet ediyorum buna millet olarakta guvenliksiz bir arac aliyosak o markaya rant sagliyoruzdur ben simdi motor almayi planliyorun ayni motor ayni bu  301 gibi klonlamislar baska bi cin markasi gidip cin markasina 4 bin tl vermem giderim yamaha alirim 10 bin liraya canimi emanet ediyorum uzerindeyken bisey olsa nolucak ? Boyle bi dusunce olamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Ekim 21, 2014, 00:10:11 »
Zorunda bence zorundalar daha dogrusu kalitesiz biseye para verirmisin ozaman herkes satsin elindeki telefonlari iphonelari cakma iphone alalim cin mali ben canimi emanet ediyorum buna millet olarakta guvenliksiz bir arac aliyosak o markaya rant sagliyoruzdur ben simdi motor almayi planliyorun ayni motor ayni bu  301 gibi klonlamislar baska bi cin markasi gidip cin markasina 4 bin tl vermem giderim yamaha alirim 10 bin liraya canimi emanet ediyorum uzerindeyken bisey olsa nolucak ? Boyle bi dusunce olamaz
Her araç güvenli olmalıdır. Ama her araç kaliteli olmaz, olamaz ve olmayacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ekim 21, 2014, 00:12:49 »
Her araç güvenli olmalıdır. Ama her araç kaliteli olmaz, olamaz ve olmayacaktır.
Belli bir guvenlik olmasi lazim sahin satin almiyoruz sonucta geri kalan kalite beni ilgilendirmez yani markanin kendjsine yakistirmasina bagli markanin degerini dusurur simdi bi fiatla sit royen ayni degerde mi marka degeri olarak ama iste boyle modellerde gozden dusuyor kendi fikrimdir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ekim 21, 2014, 00:15:38 »
Belli bir guvenlik olmasi lazim sahin satin almiyoruz sonucta geri kalan kalite beni ilgilendirmez yani markanin kendjsine yakistirmasina bagli markanin degerini dusurur simdi bi fiatla sit royen ayni degerde mi marka degeri olarak ama iste boyle modellerde gozden dusuyor kendi fikrimdir
Global olmayan modeller ile kalitel konusunda bir yere varamayiz. Bu yüzdendir ki FIAT'in Linea'yı ürettiği için kalitesinden birşey kaybettiğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 253 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ekim 21, 2014, 00:17:07 »
siz şimdi niye günah keçisi aradınız ? :) fransız italyan çok fark etmiyor bu konuda..

arabaları çok satılandan değil yılda 1000 tane satılandan alacaksınız güzelce bineceksiniz.

ha bide marka boş yere olmuyor. showroomda peugeot hepsinden güzel vallahi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ekim 21, 2014, 00:17:20 »
kimse güvenli ya da kaliteli araç üretmek zorunda değildir. bu noktadan sonra ülkedeki insanların bilinci ve devletin bu doğrultuda uyguladığı politikalar devreye girer. bilinçli tüketicilerin yaşadığı toplumlarda yasalarla belirtilmemiş bile olsa zaten plastik yığını araçlar talep görmez. bizim gibi toplumlarda ise aracın başına gelip ne kadar yaktığı, göz boyayacak birkaç donanım, bagaj hacmi, iç genişliği yeterli oldu mu gerisi pek mühim değil diyerek fiyatı da uygun bulunca maksat arabaya binmek olsun diye otomobil satın alanlar oldukça bu araçlar satılabilir. neticede satış esnasında tarafınıza belirtilen güvenlik donanımlarından eksik şekilde teslim almıyorsunuz. araç da ortada, kendini belli ediyor. test edip etmemek sizin insiyatifinizdir. aynı ışıklı cam düğmesi olmayan corolla başlığı gibi (oğuzhan bey de belirtmiş).

opel firması üzerine düşeni yapmış ve konuyu çözecekler gibi gözüküyor. araçlarına sahip çıkması güzel bir izlenim bırakır. tüm ayrıntıları ile insanları yönlendirecek bilgileri de aktarmışlar. her üreticinin yapması gereken de budur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ekim 21, 2014, 00:18:23 »
siz şimdi niye günah keçisi aradınız ? :) fransız italyan çok fark etmiyor bu konuda..

arabaları çok satılandan değil yılda 1000 tane satılandan alacaksınız güzelce bineceksiniz.

ha bide marka boş yere olmuyor. showroomda peugeot hepsinden güzel vallahi :)
Abi ben geri cekiliyorum herkes bildigini yapsin ,  saygilar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ekim 21, 2014, 00:53:34 »
Haber kesin yalandır her markada bu sorun olur opelde olmaz nede olsa alman yaaa...bizim gibi kiytirik degiller kesin yalan haber.cok yorgunum bugun ilgilenemiyorum forumla ama seyirci olcam bu konuya cayimi cekirdegimi alıp
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ekim 21, 2014, 06:17:03 »
Zamanında askeriyeye mercedes kamyonlar verilir. Bu araçlar güvenlik olarak en üst seviyededir. Devrilmeyeceği düşünülüyor. Fakat Türk askeri bu kamyonların 2 -3 tanesini deviriyor. Alman mühendisler geliyor tespite, bakıyorlar ki viraja girişte kendi hesapları dışında birde gerçek hayatta olan farklılık belirlendi.
Demekki neymiş, orda ne kadar test edilsede hayatta görülecekler daha farklıdır :)

arabayı düz bir zemin üzerine çıkarıp belli hıza getirip saatlerce çalıştırsınlar ondan sonra da teknik verileri ardı ardına sıralasınlar yok şu kadar yakar yok bu depoyla şöyle gider yok bilmem ne. böyle yapana kadar araçları kendileri bir müddet gerçek şartlarda kullansalar da tüketici böyle durumlara düşmese olmaz mı? sizin fikrinize göre bu durumda ölmek gayet normal  :kötü:
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)