0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o sit royeni önce istanbulda aldılar , 3 5 seneye kırsala düşer. birde köylünün eline versinler o köy yollarında toros gibi kullansınlarda görürüz sağlamlığı gelsinler bizim memlekette denesinler o arabaları.
Valla ayniysa eger motoru falan bilmem araba sadece demir yigini bunu diyim
Araçlar aynı. Sadece ufak tefek tasarım unsurları, donanım farklılıkları ve logoları değişik. Zaten filo arabası olduğundan kalite beklememek gerek.
Bazilari modifiye yapiyo bunlara guluyorum sadece tenekeleriyle oynuyolar
teneke olması avantajı beyler , hafif kullanışlı ve az yakar. sanırım b sınıfı bir otomobil. toyotanın yarisi çok farklı değil.
Safak Sezer Yanlis kapiyi calinca Kutsal Damacana ( Citroen ) çok komik )
Şahinle eş deger goruyorum bunlari markalar kendilerini kucuk dusuruyolar bence ne marka ne model olursa olsun her aracin kalitesi olmasi lazim bugun bir wv bile polosunu kaliteli yapiyor toyota da az cok kaliteli araclarinin bir albenisi var ama sit royen elise simdi ne dir ya albea alirim daha mantikli
Her aracın belli bir güvenlik seviyesi olması gerek. Ve 301 gibi modeller bu açıdan sınıfta kalıyor. Ama hiçbir firma kaliteli araç üretmek zorunda değil.
Zorunda bence zorundalar daha dogrusu kalitesiz biseye para verirmisin ozaman herkes satsin elindeki telefonlari iphonelari cakma iphone alalim cin mali ben canimi emanet ediyorum buna millet olarakta guvenliksiz bir arac aliyosak o markaya rant sagliyoruzdur ben simdi motor almayi planliyorun ayni motor ayni bu 301 gibi klonlamislar baska bi cin markasi gidip cin markasina 4 bin tl vermem giderim yamaha alirim 10 bin liraya canimi emanet ediyorum uzerindeyken bisey olsa nolucak ? Boyle bi dusunce olamaz
Her araç güvenli olmalıdır. Ama her araç kaliteli olmaz, olamaz ve olmayacaktır.
Belli bir guvenlik olmasi lazim sahin satin almiyoruz sonucta geri kalan kalite beni ilgilendirmez yani markanin kendjsine yakistirmasina bagli markanin degerini dusurur simdi bi fiatla sit royen ayni degerde mi marka degeri olarak ama iste boyle modellerde gozden dusuyor kendi fikrimdir
siz şimdi niye günah keçisi aradınız ? fransız italyan çok fark etmiyor bu konuda.. arabaları çok satılandan değil yılda 1000 tane satılandan alacaksınız güzelce bineceksiniz. ha bide marka boş yere olmuyor. showroomda peugeot hepsinden güzel vallahi
Zamanında askeriyeye mercedes kamyonlar verilir. Bu araçlar güvenlik olarak en üst seviyededir. Devrilmeyeceği düşünülüyor. Fakat Türk askeri bu kamyonların 2 -3 tanesini deviriyor. Alman mühendisler geliyor tespite, bakıyorlar ki viraja girişte kendi hesapları dışında birde gerçek hayatta olan farklılık belirlendi.Demekki neymiş, orda ne kadar test edilsede hayatta görülecekler daha farklıdır