0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke geçmiş olsun.Bazı dönemlerde insanın başına gelenler kendisinin paratoner oldugunu düşündürüyor gerçekten.
Kardeşim geçmiş olsun .
Geçmiş olsun
geçmiş olsun ilke. gene sende çok fazla bir sıkıntı yok. benim aracın sol ön ucuna sürtmüşler. ama ne sürtme. far mar hep gitmiş. düşün adam orayı öylece bırakıp gidebiliyor. hayır telefonum olmasa hadi bi nebze. insan hiç olmazsa haber verir. dedim yazıkları olsun, Allah'ından bulasın.
İlke kardeşim geçmiş olsun...Günümüzde insanlarımız maalesef böyle... Ben şehirde olmamama ve arabamı bırakabileceğim geniş bir alan bulunmasına rağmen arabayı alınca yaptığım ilk iş, bir garaj yaptırmak oldu. İlçeye indiğim zaman da arabayı sadece öğretmen evine park ederim. Tekirdağ'a gittiğim zaman ise Tekira'nın garajına bırakırım.Tekrar geçmiş olsun...
konu insanlığa kadar gelmiş ancak bence o bayan art niyet taşımıyor hissetmemiştir bile çünkü tampon tampona sürtmelerde böyle yüzeysel hasarlarda hissetmek kolay değildir. plastik parçalar esner ve araçlar artık içeriye ses bile almadıkları için duymamıştır. pasta cila bile birçok çiziği kapatır gibi duruyor. zaten clio elle pasta bile yapılsa gider.hasarınız yapılacak şahıslarda ılımlı davranmış geçmiş olsun.
ilkay geçmiş olsun ama sende bir paratonerlik varmı???
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun ilke.
ilkecim geçmiş olsun
İlke geçmiş olsun. Allah'tan kaçırmadan yakalamışsın. Biliyorsun ben hala bulamadım kaçan mahlukatı.Çok şükür ki ufak tefek bir şey olmuş. Nazarlık saymak lazım bunları
aynısı benim de başıma geldi kırmızı corsa sahibi komşunun büyük ihtimalle eşi parkederken arka tampona sürtmüş kırmızı boya bizim tampona çıkmış çok önemli bişey değildi ancak insan gelir bi kusura bakmayın falan bişey der ama yok
Geçmiş olsun kardeşim.