0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sagolasin abi.Sagolasin abi.Sagolasin abi. Abi sanada gecmis olsun. Araba nazar boncugu satan dükkan gibi oldu yeminle
Dün gece benzinlikten çıkan bir şahin yanlayarak gelip bizimkapının önünde park halindeki 2 araca vurup kaçtı. İlk çarptığı araç en eski corollalardan aracın arkası sol yanı komple göçük camları falan kırık. Ona vurunca oda önündekine vuruyor öndekininde sol arka gidik ve kaldırıma çıkmış araç nasıl hızlı vurduysa. Benim anlamadığım şahin o kadar hasarla nasıl kaçtı. Radyatör falan patlamış yerlerde su vardı. Ama kaçmış şerefsiz... Arada bende koyuyordum oraya iyiki koymamışım. İlk vurduğu araç direk pert oldu.Geçende otoparkta biri kapısıyla kapıma vurmuş verniği falan kaldırmış resmen sonra defolup gitmiş böyle haysiyetsizler çok...
Geçmiş olsun ilke 1 ay once aynisi basima geldi benimki koselerden atti arkadaslarla oturtuk fakat tam koseden vurduguicin boyada catlamis gorunce deliye dondum bastim kufuru butun bina asagiya bakti nerdeyse yapanda yok ortada koca garajda 2 manevra yapmiyo geliyo surtuyo ehliyeti nerden aliyolar belli degil sonra yapan cikti piyasaya yaptiririz ben kendiminkini yaptircam seninkinide yaptiririz dedi yok dedim ben toyota ya birakiyorum sen halledersin ordan veya tutanak tutalim sonra babam araya giriyince ben bizey diyemedim babam ufak tefek seyler icin ugrasmaz yani olan bizim arabaya oldu
İlke benim arabanın rengide nazar boncuğundan ama burası istanbul maşallah dediğimiz 2 gün yaşamıyor Mesaj Birleştirildi: Ekim 20, 2014, 14:04:26Sıfatını buradan söyleyemediğim mahlukatlarla doldu artık trafik. Birde vurup kaçınca plakayı alamadıysan vurup kaçanın yanına kar kalıyor. Devlet kurumlarımız sağolsun hep onları kolluyor. Bizede bilek marka kol saati.Kaskosu varsa gidip kendi aracını yaptırıyor bizde avucumuzu yalıyoruz.
İlke geçmiş olsun. Çok korkuyorum böyle sürücülerden, ondan dolayı arabayı hep uzaklara rahat yerlere koyuyorum tedbir olsun diye.
geçmiş olsun, hızlı hafiye gibisin maşallah...
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun sanki pasta cila ile düzelecek gibi görünüyor
Garajdaki tellere sifir cekiyorum arabayi yine gelip dibime park ediyorlar ya ben anlamiyorum bu milleti en iyisi recep ivedik gibi park etcem capraz
Geçmiş olsun kardeşim, bir ara izmite gel de, seni bir hamama götüreyim ben, bu gidişat kötü.
Geçmiş olsun İlke kardeşim
İlke geçmiş olsun dostum bayan sürücü işte ne beklersin.
İlke kardeşim çok geçmiş olsun. Benzer bir olay benim başıma da gelmişti. Yurtdışına gittiğim 7 ay içinde arabamı apartmanın altındaki kapalı garaja bıraktım. Hem de yanlara araç park edilemeyecek iki sütunun arasına. Apartmandaki çocuklar üzerinde araba oynamışlar. Ön kaput haritaya dönmüş. Görev dönüşü ailelerine söylediğimde "kusura bakmayın, hasarınız neyse ödeyelim" yerine "çocuktur yapar. Ne yapalım. Yapacak bir şey yok." dediler. Ben yine de terbiyem gereği yapmaları gerekeni söylemedim.
İlkecim geçmiş olsun. Benim de efsanenin tamponunu arkadan vurup kaçmışlardı. Bulamadım. Şerefsiz mi yok memlekette?
Gecmis olsun ilke araban mi var derdin var.Milletten arabayi korumak icin rahatca araba bile kullanamiyoruz ya.
Geçen benim arka tampona da sürtmüşler, tam ortasında Siyah leke var, çok da takmamak lazım ...