Turkiyeye de gelmis 1.500 tl fiyati var.
Turkiyeye de gelmis 1.500 tl fiyati var.
Maşallah güzel para

Ama gerçekten çok kullanışlı en önemlisi de sıfır zahmet. Bir tuşla devreye giriyor.
Aynen abi ömürlük diyebiliriz.
Çok basit ama bi okadar da kullanisli sistem. Tekerden aldığı güçle calisiyor.
Bizimkilerde zincir mantık yapmış plastik parçalarla araba lastiğindeki zinciri sabitliyorsun.
Eklenen videoyu izledim sonra bir diğer video,öteki video derken yorum yazmayı unutmuşum

Sistem basit ve çok kullanışlı görünüyor.Karlı yolda otobüs muavininin koridor halısını çıkarıp tekerleğin altına atmasının teknolojik hali olmuş

Mesaj Birleştirildi: 11 Oca, 2015 18:18
Bu arada Oğuz (geçen yazmıştın ama cevap yazamadım) Crafter,Sprinter,Transit ve Ducato kullandım ama en rahatı gerçekten Crafter'dı.Yazdığım araçları hem sürücü olarak kullandım hem de yolu olarak.Konfor sırasına koyacak olursam
1-Crafter / Sprinter (aynı makas ve süspansiyon kullanılıyor)
2-Transit
3-Ducato / Psa grubu
Crafter ve Sprinter'da kullanılan makaslar diğer araçlarda olandan daha uzun.Makas uzadıkça konforda artar biliyorsun.
Aynen abi ömürlük diyebiliriz.
Benim gibi dalgın biri 2 günde bozar karda kullanırım kuru yere çıkınca kapatmayı unuttummu tamam ondan sonra iptal yaz 2222'ye gönder
Temsil yanlış olmasında bu çok şey anlatıyor
Temsil yanlış olmasında bu çok şey anlatıyor 
Anlayan anlar.

Bu arada eski çalıştığım firma aradı bugün yarın gidip görüşecem eğer kriterlerime uyarsa önümüzde ki yaza kadar tekrar direksiyon da olacam
Herkesin hakkında hayırlısı bizim bura tam gaz devam çok kalabalık oldu iş yoğun diye diğer şantiyelerdekileride burya aldılar yeni havuz kasa araba gelecek 4 kişiye verecekler ben aracımdan memnunum illa bin demezlerse eskiye devam
Herkesin hakkında hayırlısı bizim bura tam gaz devam çok kalabalık oldu iş yoğun diye diğer şantiyelerdekileride burya aldılar yeni havuz kasa araba gelecek 4 kişiye verecekler ben aracımdan memnunum illa bin demezlerse eskiye devam 
Senin de Allah gönlüne göre versin abi. Benim de sarı civcivim Volvo duruyor sandım ona heveslendim ama satmışlar :/ Eğer iş olursa Actross veya Axor...
Benim gibi dalgın biri 2 günde bozar karda kullanırım kuru yere çıkınca kapatmayı unuttummu tamam ondan sonra iptal yaz 2222'ye gönder 
Aman çekici lastiklerine bisey olmasin da yaşar abi[emoji1]
Yahu yazdığım o kadar yazı nereye gitti?
Oğuz sana bir sürü şey yazmıştım.

Bunları yazmıştın Özcan abi başka bir şey yazmış mıydın ?
Bu arada Oğuz (geçen yazmıştın ama cevap yazamadım) Crafter,Sprinter,Transit ve Ducato kullandım ama en rahatı gerçekten Crafter'dı.Yazdığım araçları hem sürücü olarak kullandım hem de yolu olarak.Konfor sırasına koyacak olursam
1-Crafter / Sprinter (aynı makas ve süspansiyon kullanılıyor)
2-Transit
3-Ducato / Psa grubu
Crafter ve Sprinter'da kullanılan makaslar diğer araçlarda olandan daha uzun.Makas uzadıkça konforda artar biliyorsun.

Özcan bey karikatüre neden kızdınız?
Bilakis karikatürü cok beğendim Yaşar bey.Begendigimi ifade eden bir seyler yazmıştım.Onun kayıt edilmemiş olmasına kızdım.
Erdil Yasaroglu'nun Osmanlı dönemine uyarlanmis ogrenci servisi karikatürünü bulup ekleyeyim.
Özcan abi benim bir müşteri hep söylerdi 20 yıllık şoförüm ama ben bu aracı stop ettiriyorum diyordu. Birde debriyaj ayarıda yapılamıyor mecbur sen alışacaksın
Bilakis karikatürü cok beğendim Yaşar bey.Begendigimi ifade eden bir seyler yazmıştım.Onun kayıt edilmemiş olmasına kızdım.
Erdil Yasaroglu'nun Osmanlı dönemine uyarlanmis ogrenci servisi karikatürünü bulup ekleyeyim.
Teşekkürler kızgın ifadeyi görünce bi yanlışmı yaptım dedim

Mesaj Birleştirildi: 12 Oca, 2015 21:15
Aman çekici lastiklerine bisey olmasin da yaşar abi[emoji1]
Olmaz galiba

uzunyolda pek kullanmadım zincirde Erzurum şantiyesinde iken kışın benle beraber 4 kişi daha kop şehitliğin orya maden çekiyorduk tırlar şantiyeye gelemiyordu orda stokta sürekli bi kepçeci kalıyordu git gel 60 km idi araçlar 6x4 fakat kamyon boyunda kar oluyordu arka tekerlerin hepsinde zincir 5. vites öne doğru teker dönüyor araba geri geri gidiyordu kar tipi tel çekmez yollar dar yol belli değil Allah'a emanet gidiyorduk bi yere uçsak bitti bulana kadar nakavt burya bakıyorumda önceki yerlerde hep emanet çalışmışız

Mesaj Birleştirildi: 12 Oca, 2015 21:21
Özcan abi benim bir müşteri hep söylerdi 20 yıllık şoförüm ama ben bu aracı stop ettiriyorum diyordu. Birde debriyaj ayarıda yapılamıyor mecbur sen alışacaksın 
2010 yılında 2 tane sıfır Transit geldi şantiye içi servis olarak gece formen beni arıyor ne oldu dedim al şu anahtarı sen kullanacan dedi akıllara zarar yokuşlara sürüyordum yumuşak dik bi yol vardı 2. viteste çıkmaz 1. viteste patinaj ederdi epey bi debelenirdik birindede gaz takılı kaldı su dolu gölete uçuyordum iki kere yavaşlatmak için yol kenarındaki sete vurdum sol 2 teker havada gittim sonra gaz bıraktıda durdum ben işten çıkarken yine öyleydi sonra o gaz yüzünden devirip pert etmişler zaten

Mesaj Birleştirildi: 12 Oca, 2015 21:44
https://www.facebook.com/video.php?v=957917184233823&fref=nf buda kimin icadı ise