Gönderen Konu: Ağır vasıtacılar buraya toplansak  (Okunma sayısı 57808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Ağır vasıtacılar buraya toplansak
« Yanıtla #160 : Aralık 04, 2014, 02:37:56 »
Benim tipi gören konuya girmekten vazgeçti herhalde burada noktaladiniz. Neredesiniz yahu :))

Gece gece güldürdün kardeşim :lol: :alkis:  Bi korktu millet adımız çıkmış sonuçta aha kamyoncu diye :rofl:

Siz bide beni görseniz  :) şu çamurda çalışmayı hiç sevmiyom

Abiii şu dev zımbırtıların baya belgeselini izledim gerek yapım gerek kullanım artikülasyon olayı filan çok enteresan ve ilgi çekici ::)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Aralık 04, 2014, 02:37:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Aralık 04, 2014, 12:52:22 »
Acd : ))

Senin de işin zor Yaşar abi. Ama inan bana ben daha pis yerlerde çalışıyordum açık toz kömür depolarinda. Bide rüzgar çıktığı zaman o kömürün nereye kaçtığını anlamak mümkün değil : D

Acd'nin dediği gibi benim de ilgim büyük o araçlara geçen bende izledim baya inan videodan kullanmayı öğrendim aracı :) süper birşey oto. Vites zaten.

Sen kullAnmadın mi hiç ?
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Aralık 04, 2014, 20:19:42 »
Acd : ))

Senin de işin zor Yaşar abi. Ama inan bana ben daha pis yerlerde çalışıyordum açık toz kömür depolarinda. Bide rüzgar çıktığı zaman o kömürün nereye kaçtığını anlamak mümkün değil : D

Acd'nin dediği gibi benim de ilgim büyük o araçlara geçen bende izledim baya inan videodan kullanmayı öğrendim aracı :) süper birşey oto. Vites zaten.

Sen kullAnmadın mi hiç ?
Ben kömür işinde çalışmadım krom genelde  burda rüzgar nadir eser basık sıcak bi havası var burda siyanür ve sülür madeni kötü 4 tane 3031 bitane 3340 su tankeri sulamayla yetiştiremiyorlar ben hangi şirkete gittiysem ya kaya ya çamur yada nerde berbat yer var bana düşer Yaşar haydi şurya bu kaya kamyonundan 3 tane var burda 2 a35 1 a40 Volvo bunlara hiç binmedim önceki şirkette lastikli loader ve paletli excavatör kullandım kısa bir süre  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #163 : Aralık 04, 2014, 20:47:57 »
Ben kömür işinde çalışmadım krom genelde  burda rüzgar nadir eser basık sıcak bi havası var burda siyanür ve sülür madeni kötü 4 tane 3031 bitane 3340 su tankeri sulamayla yetiştiremiyorlar ben hangi şirkete gittiysem ya kaya ya çamur yada nerde berbat yer var bana düşer Yaşar haydi şurya bu kaya kamyonundan 3 tane var burda 2 a35 1 a40 Volvo bunlara hiç binmedim önceki şirkette lastikli loader ve paletli excavatör kullandım kısa bir süre  :)

Buraninda bir yarıkkayasi var 2 güne bir fırtına çıkar ne varsa uçurur. Doğal olarak bu fırtına simsiyah bir cehennemi beraberinde getiriyordu sahanın içinde. Tek pislik rüzgar işte. Ama senin is sürekli pis. Allah kolaylık versin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #164 : Aralık 04, 2014, 20:55:28 »
Buraninda bir yarıkkayasi var 2 güne bir fırtına çıkar ne varsa uçurur. Doğal olarak bu fırtına simsiyah bir cehennemi beraberinde getiriyordu sahanın içinde. Tek pislik rüzgar işte. Ama senin is sürekli pis. Allah kolaylık versin :)
Sağol sanada  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Aralık 05, 2014, 11:41:07 »
Benim tipi gören konuya girmekten vazgeçti herhalde burada noktaladiniz. Neredesiniz yahu :)
Yaşadığım korkuyu üzerimden daha yeni atabildim.E herkeşler de iyi olduğuna göre sorun yok demek.Boşuna korkmuşum :D

Siz bide beni görseniz  :) şu çamurda çalışmayı hiç sevmiyom 
Siz araç içinde ayakkabı mı kullanıyorsunuz yoksa ev gibi terlik kullananlardan mısnız?
Geçen müşteriye gittiğimde kömür getiren gri Scania 460 vardı.Süslenmiş afilli bir şeydi.İçi bej ağırlıklı döşenmiş pırıl pırıl duruyordu.Kaptan bu sırada ayakkabılarını çıkartıp terliklerini giydi sonra da gitti...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #166 : Aralık 05, 2014, 14:42:33 »
Yaşadığım korkuyu üzerimden daha yeni atabildim.E herkeşler de iyi olduğuna göre sorun yok demek.Boşuna korkmuşum :D
Siz araç içinde ayakkabı mı kullanıyorsunuz yoksa ev gibi terlik kullananlardan mısnız?
Geçen müşteriye gittiğimde kömür getiren gri Scania 460 vardı.Süslenmiş afilli bir şeydi.İçi bej ağırlıklı döşenmiş pırıl pırıl duruyordu.Kaptan bu sırada ayakkabılarını çıkartıp terliklerini giydi sonra da gitti...
Uzun yol araçları genelde tarif ettiğiniz gibi oluyor araçların kapı uclarına ek taktırılıyor ve ayakkabılar merdivene konuluyor ben ve karşılığım aracı ev gibi kullanıyoruz ama terlik olayı yok şirket yabancı olduğu için iş güvenliği sıkı yelek baret gözlük bot kimlik kartı mutlaka olacak önce çalıştığım yerde böyle bi sıkıntı yoktu hele bide saha mühendisimiz Selma hanım var Hilux pikapla geziyor en ufak bi açıkta yaygarayı koparıyor araçta sigara içmek yasa ben içmiyorum geçen çubuk kraker yerken sigara zannetti arabanın yanına geldi baktı gitti yani çok sıkı burası askerlik bundan iyiydi  :huh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #167 : Aralık 05, 2014, 16:29:19 »
Uzun yol araçları genelde tarif ettiğiniz gibi oluyor araçların kapı uclarına ek taktırılıyor ve ayakkabılar merdivene konuluyor ben ve karşılığım aracı ev gibi kullanıyoruz ama terlik olayı yok şirket yabancı olduğu için iş güvenliği sıkı yelek baret gözlük bot kimlik kartı mutlaka olacak önce çalıştığım yerde böyle bi sıkıntı yoktu hele bide saha mühendisimiz Selma hanım var Hilux pikapla geziyor en ufak bi açıkta yaygarayı koparıyor araçta sigara içmek yasa ben içmiyorum geçen çubuk kraker yerken sigara zannetti arabanın yanına geldi baktı gitti yani çok sıkı burası askerlik bundan iyiydi  :huh:

Vay vay abim benim. Desene hiç bişe zoruma gitmez de çubuk kraker yüzünden laf yesek... :) Ben çalıştığım iki firmada da ayakkabı çıkarmak mecburiydi. Yaşar abinin dediği gibi ayakkabıyı basamakta çıkartıyordum çorapla kullanıyordum aracı. Ben de terlik giyme huyu olmadığı için zorlanıyordum sürekli in bin ayakkabı giy ayakkabı çıkar.

Yaşar abi o kalın büyük ayakkabıdan mı giyiyorsunuz ! Şu güvenlik için olan ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #168 : Aralık 05, 2014, 19:14:37 »
Vay vay abim benim. Desene hiç bişe zoruma gitmez de çubuk kraker yüzünden laf yesek... :) Ben çalıştığım iki firmada da ayakkabı çıkarmak mecburiydi. Yaşar abinin dediği gibi ayakkabıyı basamakta çıkartıyordum çorapla kullanıyordum aracı. Ben de terlik giyme huyu olmadığı için zorlanıyordum sürekli in bin ayakkabı giy ayakkabı çıkar.

Yaşar abi o kalın büyük ayakkabıdan mı giyiyorsunuz ! Şu güvenlik için olan ?
Önce çalıştığım yerler aynı şahsındı bi kaç şantiyesine gittim çamur olmadığı sürece sandalet giyerdim benimde bi huyum var şapka eldiven gözlük v.s.kullanamıyorum 1kere gözüme cam 1kireç 2 kerede demir geldi köyde kaynak yaparkenondan beri iş gözlüğü takıyorum ayakkabı aynı o dediğinden ucu demirli palyaço ayakkabısı gibi sanki ayağıma kaldırım taşı bağlı gibi hele çamurda tam eziyet küçük Emrah gibi konuştum ama :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Aralık 05, 2014, 20:17:51 »
Önce çalıştığım yerler aynı şahsındı bi kaç şantiyesine gittim çamur olmadığı sürece sandalet giyerdim benimde bi huyum var şapka eldiven gözlük v.s.kullanamıyorum 1kere gözüme cam 1kireç 2 kerede demir geldi köyde kaynak yaparkenondan beri iş gözlüğü takıyorum ayakkabı aynı o dediğinden ucu demirli palyaço ayakkabısı gibi sanki ayağıma kaldırım taşı bağlı gibi hele çamurda tam eziyet küçük Emrah gibi konuştum ama :D

:D :D :D :D :D :D :D bu yorumunla bugünlük keyfim yerine geldi Yaşar abi yarına kadar götürür bu beni :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Aralık 05, 2014, 20:42:40 »
Yaşar bey şirketiniz yabancı dediniz ya hız sınırlamanız nedir acaba?Dayızademin biri de yabancı şirkette çalışıyor.Nereye giderse gitsinler hız sınırları küçük araçlar için 70 km/h.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #171 : Aralık 05, 2014, 22:59:03 »
Yaşar bey şirketiniz yabancı dediniz ya hız sınırlamanız nedir acaba?Dayızademin biri de yabancı şirkette çalışıyor.Nereye giderse gitsinler hız sınırları küçük araçlar için 70 km/h.
Özcan bey kücük araçlar için personel servis pikap vs. maksimum 30 kamyonlar için dolu 20 boş 40 km önceleri radara düşenlere tutanak tutuluyordu şimdi 15 gün uzaklaştırma var radar kuruyorlar pikapla nerde çıkacağı belli olmuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #172 : Aralık 05, 2014, 23:19:19 »
Özcan bey kücük araçlar için personel servis pikap vs. maksimum 30 kamyonlar için dolu 20 boş 40 km önceleri radara düşenlere tutanak tutuluyordu şimdi 15 gün uzaklaştırma var radar kuruyorlar pikapla nerde çıkacağı belli olmuyor

Yaşar abi sorması ayıp mesai saati nasıl bu işte ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #173 : Aralık 05, 2014, 23:34:59 »
Yaşar abi sorması ayıp mesai saati nasıl bu işte ?
Gündüz 07 17:00 gecede 19:00 3:30 idi ağustos ayından beri gece ve gündüz 1 saat fazla çalışıyoruz 1 saat 10 tl

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Aralık 09, 2014, 07:17:38 »
Gündüz 07 17:00 gecede 19:00 3:30 idi ağustos ayından beri gece ve gündüz 1 saat fazla çalışıyoruz 1 saat 10 tl

Hımm anladım. Güzelmiş mesai saatleri. Gece mesaisi daha kısa gibi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #175 : Aralık 11, 2014, 21:41:48 »
Belediyenin atık taşıma aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Aralık 14, 2014, 22:45:58 »
Buralar cansız kalmış yahu....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #177 : Aralık 15, 2014, 23:51:27 »
 Hatırlarsanız geçenler de bir muhabbetimiz olmuştu ben çalıştığım firma da aracımı diğer şoföre vermiştim ve yarım saat sonra kaza yapmıştı. Onun sonrasında ise başka bir firmaya girmiştim ve kullandığım aracın plakası 31 KKT 35 idi.

Yollar da gezerken hep gözüm takılırdı o firmanın plakalarına 35'i görürüm diye bakıyordum ama maalesef hiç görmedim. Taa ki bugüne kadar.

Sabah evden çıktım şöyle bir 500 m. kadar uzaklaştım ve anayola bağlanacam. Bir baktım diğer geliş yolunda kenar da benim KKT 35 duruyor. Allah allah dedim niye durmuş bu burda ! İçinde şoför de yok. Çok az daha hareket ettim bi baktım Tır'ın 10 m. gerisinde yan yatmış bir konteyner...

Hemen çektim sağa gittim yanına. Dayı dedim ne oldu ! Ben bu aracın eski şoförüyüm dedim. Hiç sorma yeğenim ışıktan sola doğru dönerken biraz hızlı dönmüşüm konteyner fırladı aracın üstünden. Ahh eşek kafam dalgınlığıma geldi kilitlerini de kapamayı unutmuşum dedi. Tabi ben ister istemez şoktayım. Çünkü tam da minibüs durağının yanına düşmüş. Allah korumuş ki kimse yokmuş durakta. Hem kazaya şaşırdım hem de neden hep bıraktığım araçların başına sonradan birşey geliyor diye düşündüm. Acaba sorun bende miydi :) Hiç akıl edemedim resim çekmeyi de yoksa atardım buraya...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 500 kere teşekkür etti
« Yanıtla #178 : Aralık 28, 2014, 13:32:51 »
Geçen günde excavatör sol tarafına devrildi şükür operatörde bişey yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #179 : Aralık 28, 2014, 23:08:55 »
Geçen günde excavatör sol tarafına devrildi şükür operatörde bişey yok
Çok şükür...!