0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bende 2011 avensis elegant extra var. Araba hareket edince 4 kapıyı da otomatik kilitliyor. Fakat durup arabayı stop ettiğimde kapıları geri açmıyor. düğmeyle açmak zorunda kalıyorum. Bu normal mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
fabrika ayarı o şeklideymişservise gidin durunca açılsın deyin sistemden açıyorlar.aslında yetkili servise gitmediğimi için ben de açtırmak istiyorum ama onun için de bi ton para isterler şimdi
Kusura bakmazsanız bir sorum daha olacak. Arabayı stop ettikten sonra el freni düğmesine basmayı unuttuğumuzda belli bir süre sonra kendisi otomatik olarak çekiyor mu?
Ali hocam böyle bir fonksiyon yok diye biliyorum. Sadece kapı kolunu açınca veya toplu kilitleme düğmesine basınca açıyor bildiğim kadarı ile. Ben bu özelliği iptal ettim zaten. Kapı kollarımı içerden birsi kırmasın diye
Yok ben kendim yaptım, kullanma kılavuzunda yazıyor nasıl yapılacağı.
Yanlış anlaşılma oldu herhalde Ali Hocam,Sen durunca açılsın dediğin mesajına istinaden ben öyle bir olayın olmadığını yazmıştım. Diğer türlü zaten araç durunca şoför kapısını açınca tüm kapı kilitleri açılıyordu diye hatırlıyorum ben.Ben bu 15-25 km/h hızla gidince kapıların otomatik kapanması olayını iptal ettim. Artık hiç kilitlenmiyor.
Vay Murat Hocam bana oto kiltleme lazım, sende var iptal ediyorsun dünya böyle işte.
Oto kilitlemede bagajda kilitleniyor diye biliyorum.