0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
haydeee o zaman benim bagaj kilitlenmiyor o zaman. Demekki içerden düğmesine basacağız. Acaba içerdeki anahtarın çekim gücü arka bagaja yetermi ki?
Yanlış anlaşılma oldu herhalde Ali Hocam,Sen durunca açılsın dediğin mesajına istinaden ben öyle bir olayın olmadığını yazmıştım. Diğer türlü zaten araç durunca şoför kapısını açınca tüm kapı kilitleri açılıyordu diye hatırlıyorum ben.Ben bu 15-25 km/h hızla gidince kapıların otomatik kapanması olayını iptal ettim. Artık hiç kilitlenmiyor.
hee ben kapı kilitlemesine demiyorum kapılar kitlendidurduk ben kapıyı açınca ön 2 kapı kilidi açılıyor arkalar yine kilitli kalıyortuşa basmak zorunda kalıyorum
Ön 2 kapı kilidi ile beraber 10 saniye içinde arka kapılar da açılıyor içerden kapıyı açan olmazsa sonra tekrar kilitleniyor diye duymuştum Ali Bey denediniz mi bunu?
hocam arkaya oturanlar benden önce abandığı için kola deneyemedim malesef
bende t27 2011 1.8 otomatik elegant extra varanahtarsız siste marşa bastımmı 30 km bulunca kilitliyor gideceğim yere varınca arabayı parka aldımmı kapılar kendiliğinden açılıyor hepsi yani sistem normal çalışıyormantık yürütürsek araba ineceğini anlıyor
Ali Bey, sizin araçta bir problem var. Bende sürücü kapısı açılınca hepsi açılıyor, bagaj dahi. Motor çalışsın ya da çalışmasın. Sürücüden bağımsız olan yine ön yolcu ama o da motor çalışırken açılmıyor, sadece stop ettiğinde sürücüyü ya da düğmeyi beklemeden açılıyor. Makyajlı kasalarda ekrandan ''vehicle settings'' ile kapatıp, açılabiliyor özellik ama sizde nasıl, bilmiyorum.
Gökhan abi,Buda senin arabanda kişiselleştirme menüsünde olan bir özellik.İsterseniz bunu iptal edebiliyorsunuz.