0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İki yıldır prince marka kullanıcısıyım, kesinlikle problemsiz, ama şu zamanda atiker taktıran arkdaşlarım da problemsizler. Ben paraya kıydım 2 yıl önce prince marka taktırdım. Haliçte. bakımları diğer markalara göre de pahalı ama % 50 daha fazla km sonra bakıma giriyor o da filtre deeğişmi 14-0 TL civarında.Yanlış bilmiyorsam 2000 tl civarı
Ven lovatocuyum brc sarmiyor beni.ramazan bey prinsi cok bilmem ama filtre degisimine cok para veriyorsunuz haberiniz olsun.anlamsiz pahalı bana biraz fazla kar elde ediyolar gibi geldi.
Ben de lpg düşünüyorum fakat senelik 5-7 bin civarı yol yaptığım için gerek görmüyorum
Ogün bey bende farkındayım ama yapacak bişey yok bakımı biraz pahalı bu prinsin 100 ile 75 tl arası değişiyor filitre fiyatı
sahsi tavsiyem kac km yaptiginiza cok takilmamaniz cunku lpg sonrasi ne yapcaginizi kestirmeniz cok zor tadini alinca yaptiginiz km degisiyor.78-80tl ile nekadar yol yaptiginizi gorunce is değişiyor. Mesaj Birleştirildi: Aralık 02, 2014, 22:55:11ne solesem yalan olur ama bilmedigim bir yapisi varsa eger k.bakilmasin ama bildigimiz filtre yani nasil oluyorda lovatoda 30tl iken veya 40 prinsede 100un ustune cikiyor garip.elestri degil yanlis anlamayin sadece merak.gercekten pahaliymis cunku
estafurullah ne kusuru haklsınız diğer kitlerin fiyatını sordum 2 sini 60 70 tl arası değiştiriyorlar prinsin tek filitresi 70 tl bende elime alıp inceledim hiçbir farkı yok sıradan bi filitre gibi duruyor ..yan sanayi filitrelerde var ama onlara hiç bulaşmadım ..hocam yeri gelmişken sorim bu LPG borularının falan değişmesi lazım mı LPG için yaptırdığım tek bakım 15.000 de bi filitre değişimi bide kalbire ayarı bunun haricinde bişey yapmaya gerek var mı ? varsa filitresi 70 tl ise o dediklerim kim bilir kaça çıkar : )
konu hakkinda motorunuzun fotosunu cekip koyarsaniz daha saglikli yardimci olabilirim kendi tecrubelerim ile.ama size sole diyim ben 8senede eskitemedim o kablolari daha.orta dereceli kalin catlaklar olusmaya basladiginda degismesinde cok ciddi fayda var.birde size tavsiyem 15000de 20000de derler ama cikan filtrenin duruma bakip kendinizce yorum yapmaniz ve bidahakine ole degistirmeniz.sahsen ben 30000de degistiriyorum.yag degisimine gore planladim kafamda kalsin diye.3. Yag degisiminde degistiriyorum.20000yapmaktan korkmayin derim yada 30000. Katilmayan olcaktir ama dayaniyor filtreler yani. Size kalmis tabi.vayy arkadas altiustu ayni filtre
Selam dostlar. 2011 model versom var. Yılda 10-12 bin km yol yapıyorum. Tüp taktırmalı mıyım? Öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var. Prins marka tüp nasıl? Nerde ve kaça taktırabiliriz? Tavsiye eder misiniz?
Dusuncelerinize saygim sonsuz Sönmez bey .8 senedir bi fiil lovato kullaniyorum 20000 degil 100000 km ye yaklasik yaptım hic 120tl bakim masrafi vermedim diger dediginiz filtre dahil.performans ve yakit tasarrufuna gelince cok cok buyuk farklar yaratan bir sistem degil sahsi dusuncemdir bu.ama malzeme kalitesi ve sorunsuzluk icin soluyorsak evet prinsdir gozumde.ama 8senede lovato ile de bi sikinti yasamadim.sanayiye birkez olsun surasi sole oldu tuple ilgili dedigim olmadi.sahsi dusuncemdir yani ama 120-150 arasi fiyata tup bakimi olmaz yani.hepimiz o siradan filtreyi kullaniyoruz.Ayrica kendinizde soluyorsunuz sikayet aldigini fiyat ile ilgili.forum da dahil olmak uzere kendim gittigim bakim istasyonu olsun hepimiz prinsi kabul eder iyi oldugunu söyleriz. Meyve veren agacin taslandigi yok.amac reklam mi yoksa bilgilendirmemi.ayricaeminmisiniz 20000 km de iki filtreninde degistigine yoksa kacinilmaz son olan lph sektorunde artik bir ticaret kazanc noktasi mi olmustur filtre bakimi vs.hangi lpg firmasi markasi olursa olsun prinse atif olarak yazmiyorum.Prins prinsdir dogru ama cokda abartilcak bi durum yoktur diyerek sahsi dusuncelerimi sonlandiriyorum