Gönderen Konu: Prins marka tüp nasıl? Nerde ve kaça taktırabiliriz? Tavsiye eder misiniz?  (Okunma sayısı 6474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
Bütün lpg dönüşüm kiti montaj parçaları sergilense EMİN OLUN prins ve brc nin farkını çocuklar bile anlar.Şunu da beliteyim şu an bütün firmalar rekabet halinde seçim müşteriye kalmış... ;)
Mustafa dayıı türkiyede brc nin çoğu parçasını atiker veriyor bunu çocuklar bile biliyor
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
Mustafa dayıı türkiyede brc nin çoğu parçasını atiker veriyor bunu çocuklar bile biliyor
Ben de PRİNS var tank atiker hiç sorun değil.Sonuçta atiker fabrikasında çalışanlarda çoluk cocuk bakıyor. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
Ben de PRİNS var tank atiker hiç sorun değil.Sonuçta atiker fabrikasında çalışanlarda çoluk cocuk bakıyor. :D
Sen prins taktır zaten mıstafa dayı bunu dedikten sonra :lol:
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
Mustafa bey yazimda da beldirttim daha kaliteli parca ve sorunsuzlukda prins daha one cikabilir dogrudur.ama cok cok dediginiz kadar fark yok arada.ne cevremde ne evimizde hic tupsuz  araba yok size ole diyim ben.kalitesini tartismam tabikide kaliteli ama abartilcak kadar degil.koyalim hepsinin filtresini ben varim :) birbirlerine cok yakinlar.bu iste herseyin basi usta ve genis servis aginin olmasi gerisi zaten kolay.tupe verdigim paraya acimam bi yere ladar ama hicbir kuvvet bana filtre bakimina 120tl verdiremez yani :D

Mesaj Birleştirildi: Aralık 05, 2014, 01:08:59
Mustafa bey yazimda da beldirttim daha kaliteli parca ve sorunsuzlukda prins daha one cikabilir dogrudur.ama cok cok dediginiz kadar fark yok arada.ne cevremde ne evimizde hic tupsuz  araba yok size ole diyim ben.kalitesini tartismam tabikide kaliteli ama abartilcak kadar degil.koyalim hepsinin filtresini ben varim :) birbirlerine cok yakinlar.bu iste herseyin basi usta ve genis servis aginin olmasi gerisi zaten kolay.tupe verdigim paraya acimam bi yere ladar ama hicbir kuvvet bana filtre bakimina 120tl verdiremez yani :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
Bir arkadaşımdan başka marka lpg filtresi temin edip prinsin filtresi ile ne farkı var parçalayıp yapısını inceleyip burada paylaşacağım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
Bir arkadaşımdan başka marka lpg filtresi temin edip prinsin filtresi ile ne farkı var parçalayıp yapısını inceleyip burada paylaşacağım..

bekliyoruz paylasmanizi  :) sunuda belirterek paylasin size zahmet olmaz ise a firmasinin filtresi kac km bakim dio prins kac km bakim dio bunu belirterek paylasirsanz sevinirim.bilgilenmis olruz birlikte.umarim cok pahaliya patlamaz size prinsin filtresi parcalancak malum :) internette orjinal filtrelerin parcalanmis bilgileride var bu arada onlarada bakabilirsiniz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
önemli olan filtre değil önemli olan kit. ben atikere prinsin filtresini taksam nolcak prins gibi mi çalışcak? Parçalıyabiliyosanız kiti parçalayıp bakın lütfen
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
önemli olan filtre değil önemli olan kit. ben atikere prinsin filtresini taksam nolcak prins gibi mi çalışcak? Parçalıyabiliyosanız kiti parçalayıp bakın lütfen
Bazı arkadaşlar prinsin filtesine takmış bakım maliyeti şu kadar bu kadar falan..Kullanılmış iki filtreyi parçalayıp yapısını incelesek yeter ..Sistemi komple söktürmeye gerek yok.Ankara da 1000000km sorunsuz prins kullanan taksiciler var hemde motor yaptırmadan..http://www.prins.com.tr/basinda-biz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
Bazı arkadaşlar prinsin filtesine takmış bakım maliyeti şu kadar bu kadar falan..Kullanılmış iki filtreyi parçalayıp yapısını incelesek yeter ..Sistemi komple söktürmeye gerek yok.Ankara da 1000000km sorunsuz prins kullanan taksiciler var hemde motor yaptırmadan..http://www.prins.com.tr/basinda-biz.

Mustafa bey 3.kez sölüyorum kötülemiyorum diye.iyi marka kaliteli kit ve 8senedir bir fiil gittim lovatocu bayimde bile sölerler konuşuruz muhabbet ettiğimizde ama kimse kusurabakmasın 120tl filtre bakımına verilmez açıkcada sölüyorum çok yüksek bir fiyattır.haketmiyor okadar parayı bir filtre.atladığınız bir unsur var ayrıca bir aracın motorunun tamir görmemesi lpg ile nasıl ilgiliyse kullanan kişinin bakımlarını yaptırması titiz kullanması aracına hor binmemesi vs de ilgili.

Verilen km bilgiside çok acayip bir bilgi yani.görde inanma cinsinden evet 600000-700000 duyuyoruz ama burda 1000000km diyoruz ve taksilerin nasıl kullanıldığıda ortada.bugun taksiden çıkma araba bile alınmıyor.bana böle başka örnekler verebilirmisiniz istisnai saymamak için ayrıca.1 araç 5 araç hadi bilemediniz 10 araç olsun 1000000km de sizce türkiyedeki prins kullanan araç sayısına göre başarımıdır genede?bunun altındaki sebep farklımıdır yoksa.
herşeyi lpg marka kalitesine baglamamak lazım birazda kullanıcıya bakmak lazım.50000km kullanamayanda var 400000 yapanda var.ama bence filtre olayı hakkında iyice araştırma yapın hevesiniz varsa.aile dostu gibi olduğum kendi şahsi gittiğim firmadan ögreniyorum ben bu bilgileri ve benim verdiğim parayı bile çok bulduklarını ama yapacak birşey olmadığını açıkca sölemiş insanlar yani.bu iş ticarete döndü ister kabul edin ister kabul etmeyin ama gerçek
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 572 kere teşekkür etti
Bu konuda haklı olabilirsiniz.Ama ben filtre olayına taktım gerçekten fark yoksa başka filtre kullanırım artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 75000
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
benim Ogün bey kadar tecrübem yok ama bence de bu filitre pahalı gibi :D

Sönmez bey ağaç falan taşlandığı yok bence ..kendim prins kullanıcısıyım kalitesi tartışılmaz bile(sahibinden vs. araç ararken "PRİNS sistemli "diye başlık atılan bi kit kalite işçilik vb kimsenin lafı yok : )  sadece bakım maliyetlerinden muzdaribiz : )  vdiğer üyelerde şahsi görüşlerini sunuyorlar bi kötüleme yok bence bilginizle tecrübenizle bu formun değerlerinden birisiniz kimse sizi kırmak yada montajı yaptığınız ürüne laf söylemek istemez eleştiri olarak nitelendirin siz bu yazılanları taşlama falan yok : )

mustafa bey o siyah gaz valfini açınca sıradan bi filtre çıkıyor ama sönmez bey karbon filtre falan demiş bi farkı vardır belki pahalı ama biz orjinalinden şaşmayalım bence :D
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
Bu konuda haklı olabilirsiniz.Ama ben filtre olayına taktım gerçekten fark yoksa başka filtre kullanırım artık.

Bir diğer şahsi düşüncem de kesinlikle orjinali ne ise onu kullanmanız.muhakkak küçük  farklar vardır.hiç sözüm yok.ama 120tl edecek kadar fark yok arada.genede en sağlıklısı orjinal ürünü kullanmaktır. şaşmayın derim ben.kesinlikle şiddetle eleştiriyorum 120tl yi.elimizi vicdanımıza koyupta düşünelim parayı nasıl kazandığımız ortada 120tl=lpg filtresi.ama prinsi eleştirmiyorum kendini kanıtlamış adını kesin çizgilerle yazdırmış ve altını çizdirmiş bir firma ben buyum demiş bir firma.aradaki fark ne bilmiyorum ama banada 20bin km sınırı koyuyolar sizede? sıkıntı burda başlıyor işte madem öle niye 20bin km ikiside
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 75000
  • 550 kere teşekkür etti
  • 137 kere teşekkür edildi
hocam bu 20.000 km konusunda çeşitli söylentiler mevcut :D

size yolaldığım prinsin sitesinde  25.000- 75.000 km falan diyor TR sitesinde 20.000 diyor ama ustaya da  gittim sordum oda 20.000 dedi o ayrı : ) ben 25.000 de bakıma gitme kararı aldım :d

fiyat konusunda tamamen katılıyorum size ama gülü seven dikenine katlanır diyerek sineye çekeceğiz yapcak bişey yok : )
2005 Corolla 1,6 sol ---- 2011 Avensis elegant extra