0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bütün lpg dönüşüm kiti montaj parçaları sergilense EMİN OLUN prins ve brc nin farkını çocuklar bile anlar.Şunu da beliteyim şu an bütün firmalar rekabet halinde seçim müşteriye kalmış...
Mustafa dayıı türkiyede brc nin çoğu parçasını atiker veriyor bunu çocuklar bile biliyor
Ben de PRİNS var tank atiker hiç sorun değil.Sonuçta atiker fabrikasında çalışanlarda çoluk cocuk bakıyor.
Bir arkadaşımdan başka marka lpg filtresi temin edip prinsin filtresi ile ne farkı var parçalayıp yapısını inceleyip burada paylaşacağım..
önemli olan filtre değil önemli olan kit. ben atikere prinsin filtresini taksam nolcak prins gibi mi çalışcak? Parçalıyabiliyosanız kiti parçalayıp bakın lütfen
Bazı arkadaşlar prinsin filtesine takmış bakım maliyeti şu kadar bu kadar falan..Kullanılmış iki filtreyi parçalayıp yapısını incelesek yeter ..Sistemi komple söktürmeye gerek yok.Ankara da 1000000km sorunsuz prins kullanan taksiciler var hemde motor yaptırmadan..http://www.prins.com.tr/basinda-biz.
Bu konuda haklı olabilirsiniz.Ama ben filtre olayına taktım gerçekten fark yoksa başka filtre kullanırım artık.