0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Acilen kiralık eve çık bence.
Odanı degıstırtmeyı dene.Sabret bıraz kardes
Geçmiş olsun kardeşim bende bu sene yerleştim ve hata yaptigimi dusunuyorum ama beterin beteri varmis demeki halime sukrettim sana tavsiyem yeniden hazirlanma puaninda duscek bekle sik disini gecis yap odani falan degistir anneye ablaya birakilcak bi is degil tercih isi kesinlikle bide uzaktan bi yere gidiyosan kesinlikle dikkat edilmeli bizim okuldan arkadaslarim var uzaktan gelen yurta kaliyolar ama okumaya degil eglenmeye gelmisler onlarda begenmedi okulu genel olarak okumaya gelen yok ogrencilerde bizim okul sanayinin icinde yemek yicek yer yok ustune evden okul 50 dakka suruyo
Herkese hayırlı forumlar dilerim. Üniversite tercihi sırasında tercihleri mi yapmaları için annem ve ablama teslim ettim . Sonra kontrol ettim Sivası yazmışlar bende merkez sanmıştım bişey demedim neyse sonuçlar bi açıklandı Yıldızeli ilcesiymis meğer neyse tamam dedik kayıta bir geldim 8 bin nüfusu olan biyer hatta köy bildiginiz .Nasıl olmuş ta ilçe yapmışlar hala aklım almıyor. Üniversite yapmışlar. Ama gençlerin takılması için hiç bi sosyal aktivite yok. Çarşısı 3 adım atınca bitiyor. Sonra aşırı derece soğuk bi yer ki benim geldiğim yer osmaniye ve ben sıcağa alışmış bir insanım yapamıyorum doğal olarak. Annem babam memur ama okulu tercih eden olmadigindan devlet yurdunu kazanmisim yurt çok güzel her odada duş lavabo wifi 3 kişilik oda hersey var. Ama öğrenciler okumak için değil eğlenmek için gelmiş . Bende yanlış tercih kurbanı olduğum için okul öncesi Öğr. Gelirken annem lerin yüzünden düştük bu saçma sapan yere. Neyse öğrencilerine tekrar dönüyorum sağ tarafında yatan arkadaş ta her türlü pislik var sarıp sarıp iciyorlar başka odadan adam çağırıp. Diğer yanımda ki arkadasin benimle bi zoru var anlamıyorum ne ? . Beni ezmeye çalışmalar felan. Hiç birine bişey diyemiyorum da Memleketimden uzakta kimsesiz kaldım çünkü . Öyle bir yere düştüm ki hergün canımı sıkıyorum dayanamıyorum ama annemde bari ilk dönem kal dersleri geç Adanaya geçiş yap gel diyor . Hiç kimseye alışamadım burda bana kalsa şimdiden bırakır gelirim ama annemler geçiş yapmam için ilk dönemi bekle diyor. Burada 2 buçuk ay ben ne yaparım ya akıl fikir verin . Oda arkadaşlarım sabah 6 ya kadar uyumuyorlar Sabah uyuyor buda benim işime gelmiyor gece şeylerden çok uyaniyorum bunlar yüzünden siz bana akıl verin lütfen ben 3 hafta sabre dersem sınavlar başlayacak sınav başlayınca zaman hızlı geçer diye düşünüyorum . 26 aralık ta tatil var derslere çalışıp hepsini geçip Adanaya geçiş yapayım diyorum ama bu ortamın içinde nasıl yaparım ben bunu . ? . Ailemi Evimi özledim içimde hep burukluk var. Bazen Ağlıyorum bile nasıl yere düştüm nasıl bir yere geldim diye . Annemler yüzünden eziyet çekiyorum . Yazım yanlışları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum . Herkese iyi gunler. Üniversite tercih yapacak arkadaşlar . Tercih yapmadan önce dikkat edin iyice inceleyin Anne abla babaya bırakmayın kendiniz yapın. Bide memleketi nize yakın yer yazın uzakta olmuyor. (((