Gönderen Konu: Sivas Yıldızeli tercih mağduru :(((  (Okunma sayısı 3335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Sivas Yıldızeli tercih mağduru :(((
« : Ekim 16, 2014, 17:38:39 »
Herkese hayırlı forumlar dilerim. Üniversite tercihi sırasında tercihleri mi yapmaları için annem ve ablama teslim ettim . Sonra kontrol ettim Sivası yazmışlar bende merkez sanmıştım bişey demedim neyse sonuçlar bi açıklandı Yıldızeli ilcesiymis meğer neyse tamam dedik kayıta bir geldim 8 bin nüfusu olan biyer hatta köy bildiginiz .Nasıl olmuş ta ilçe yapmışlar hala aklım almıyor. Üniversite yapmışlar.  Ama gençlerin takılması için hiç bi sosyal aktivite yok. Çarşısı 3 adım atınca bitiyor. Sonra aşırı derece soğuk bi yer ki benim geldiğim yer osmaniye ve ben sıcağa alışmış bir insanım yapamıyorum doğal olarak.  Annem babam memur ama okulu tercih eden olmadigindan devlet yurdunu kazanmisim yurt çok güzel her odada duş lavabo wifi 3 kişilik oda hersey var. Ama öğrenciler okumak için değil eğlenmek için gelmiş .  Bende yanlış tercih kurbanı olduğum için okul öncesi Öğr.  Gelirken annem lerin yüzünden düştük bu saçma sapan yere. Neyse öğrencilerine tekrar dönüyorum sağ tarafında yatan arkadaş ta her türlü pislik var sarıp sarıp iciyorlar başka odadan adam çağırıp.  Diğer yanımda ki arkadasin benimle bi zoru var anlamıyorum ne ? . Beni ezmeye çalışmalar felan.  Hiç birine bişey diyemiyorum da Memleketimden uzakta kimsesiz kaldım çünkü . Öyle bir yere düştüm ki hergün canımı sıkıyorum dayanamıyorum ama annemde bari ilk dönem kal dersleri geç Adanaya geçiş yap gel diyor . Hiç kimseye alışamadım burda bana kalsa şimdiden bırakır gelirim ama annemler geçiş yapmam için ilk dönemi bekle diyor.  Burada 2 buçuk ay ben ne yaparım ya akıl fikir verin . Oda arkadaşlarım sabah 6 ya kadar uyumuyorlar Sabah uyuyor buda benim işime gelmiyor gece şeylerden çok uyaniyorum bunlar yüzünden >:( siz bana akıl verin lütfen ben 3 hafta sabre dersem sınavlar başlayacak sınav başlayınca zaman hızlı geçer diye düşünüyorum . 26 aralık ta tatil var derslere çalışıp hepsini geçip Adanaya geçiş yapayım diyorum ama bu ortamın içinde nasıl yaparım ben bunu . ? . Ailemi Evimi özledim içimde hep burukluk var. Bazen Ağlıyorum bile nasıl yere düştüm nasıl bir yere geldim diye . Annemler yüzünden eziyet çekiyorum :( .  Yazım yanlışları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum . Herkese iyi gunler. Üniversite tercih yapacak arkadaşlar . Tercih yapmadan önce dikkat edin iyice inceleyin Anne abla babaya bırakmayın kendiniz yapın.  Bide memleketi nize yakın yer yazın uzakta olmuyor. :((((

Toyota Club Türkiye

Sivas Yıldızeli tercih mağduru :(((
« : Ekim 16, 2014, 17:38:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Ynt: Sivas Yıldızeli tercih mağduru :(((
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2014, 17:56:30 »
Acilen kiralık eve çık bence.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ekim 16, 2014, 18:03:28 »
Acilen kiralık eve çık bence.
2  buçuk ay beklicem abi geçiş için zayıf dersimin olmaması gerek eğer olursa okulu bırakıp gidecem. Inşallah geçiş için bütün dersleri geçerim :( . 2 ay için kiraya verirler mi bilmiyorum abi . Bide koy gibi bura ya off offf

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 16, 2014, 18:14:26 »
Odanı degıstırtmeyı dene.Sabret bıraz kardes
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 16, 2014, 18:18:30 »
Geçmiş olsun kardeşim bende  bu sene yerleştim ve hata yaptigimi dusunuyorum ama beterin beteri varmis demeki halime sukrettim sana tavsiyem yeniden hazirlanma puaninda duscek bekle sik disini  gecis yap odani falan degistir   anneye ablaya birakilcak bi is degil tercih isi  kesinlikle bide uzaktan bi yere gidiyosan kesinlikle dikkat edilmeli bizim okuldan arkadaslarim var uzaktan gelen yurta kaliyolar ama okumaya degil eglenmeye gelmisler onlarda begenmedi okulu genel olarak okumaya gelen yok ogrencilerde :D bizim okul sanayinin icinde yemek yicek yer  yok ustune evden okul 50 dakka suruyo
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ekim 16, 2014, 18:18:59 »
Odanı degıstırtmeyı dene.Sabret bıraz kardes

2 ay geçsin istiyorum abi sağ salim Adanaya geçişim olsun . Yemin ederim dünyanın en mutlu insanı olacağım. 

Mesaj Birleştirildi: Ekim 16, 2014, 18:21:36
Geçmiş olsun kardeşim bende  bu sene yerleştim ve hata yaptigimi dusunuyorum ama beterin beteri varmis demeki halime sukrettim sana tavsiyem yeniden hazirlanma puaninda duscek bekle sik disini  gecis yap odani falan degistir   anneye ablaya birakilcak bi is degil tercih isi  kesinlikle bide uzaktan bi yere gidiyosan kesinlikle dikkat edilmeli bizim okuldan arkadaslarim var uzaktan gelen yurta kaliyolar ama okumaya degil eglenmeye gelmisler onlarda begenmedi okulu genel olarak okumaya gelen yok ogrencilerde :D bizim okul sanayinin icinde yemek yicek yer  yok ustune evden okul 50 dakka suruyo

2 ay sabredip gecicem Allahin izni ile . Yoksa burda 1 sene yapamam sıkıntıdan olurum sadece 2 ay geçecek insAllah sonu güzel olacak. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 7 kere teşekkür etti
  • 228 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 16, 2014, 18:23:55 »
Öncelikle merhaba,

İnsanın beklentileriyle gerçek hayat çoğu zaman örtüşmeyebiliyor. Yaşının çok genç olması, ailenden, çevrenden, arkadaşlarından bir anda uzaklaşmış olman, geldiğin yerdeki hayal kırıklığı seni bir anda psikolojik bir sıkıntıya itmiş. Bu son derece doğal, zira buna benzer sıkıntıları üniversiteye başladığım zamanlar ben de yaşamıştım. yaşım henüz 18 bile değildi. Ancak zaman ilerledikçe, okulda arkadaş çevrem genişledikçe, insanları tanımaya başladıkça ve dahası çok iyi dostlar edindikçe bu sıkıntılarımdan hızla kurtuldum. O kadar ki, o arkadaşlar için okulumu 1 sene bile uzatabilirdim. Kendi ayaklarının üzerinde durman ve sıkıntılara karşı göstereceğin sabır ve çözüm yolları sana hayatı öğreten şeylerdir zaten. İlerki yıllarda keşke tek derdim onlar olsaymış diyeceğin günler de olabilir. Hiç birşey için geç değil, hiç birşey de çözümsüz değildir. Yeter ki güçlü ol. Karamsarlıktan kurtulamazsan geçiş yapmak için gereken başarıyı da yakalayamazsın unutma. Bir abi olarak sana en kısa bunları diyebilirim.

soruna gelince, tamamen derslerine odaklanıp geçiş yapabilirsin. geçiş yapmasan bile, başarılı bir öğrencinin okulda popüleritesi hayli yüksektir. :)
Edindiğin arkadaşlarınla daha çok vakit geçirebilirsin
Oda arkadaşlarınla sorunun varsa, odanı değiştirebilirsin (mümkünse aynı bölümden arkadaşlarının olduğu odaya)
İstersen tek veya birkaç kişi eve de çıkabilirsin.

Şimdilik bu kadar, başarılar dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40800
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ekim 16, 2014, 18:24:16 »
Bencede yurt yönetimi ile ailen veya sen görüş sıkıntılarını belirt tabi bular 3 lü sarıp içiyor deme .Başın daha çok ağrır oda arkadaşlarımla uyuşamadım bu şekil kalmaya devam edersem çok ciddi sıkıntılar çıkacak o yüzden odamın değiştirmesini rica ediyorum dersin .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

2016  - Corolla Multi Drive S - Advance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 16, 2014, 18:25:07 »
Allah kolaylık versin Cantekin. Okuyacak ve meslek sahibi olacak olan sensin, keşke tercihini kendin yapsaydın veya rehberlik alsaydın. En iyisi ayrı eve çıkmak yalnız olsan da kafan rahat olur.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ekim 16, 2014, 18:26:58 »
yurtta kalan çalışkan , işi gücü ders olan arkadaşları gözüne kestir. Odalarında boş yer varsa bir an evvel ders çalışan arkadaşlarınla aynı odaya çık ve Adana'ya geçmenin yollarını ara.
Üniversitede arkadaş çok önemlidir, kafana uymayan insanlarla arkadaşlık etme. İşi gücü dersten başka şeyler olan adamlar kendi batar, yanına da sürekli batacak adamlar ararlar. Onlarla ters de düşme selamını ver geç
Adana'da okudum ben, Türkiye'nin en güzel kampüslerinden biridir. Umarım oraya geçebilirsin. Derslerini ve sağlığını asla ihmal etme. Yürüyüş yap spor yap, ders çalış. Geçiş yapacaksan , ciddi kız arkadaş falan işlerine fazla girme.
Dertlenip dertlenip ben neden buralara düştüm diye de mapus moduna girme. Sonuçta öğrencisin. Derslerine düzenli gir, aksatma. Ders kaçırma. Hocaların gözdesi ol. Ve notları yüksek tutup topukla kaç.
Hocaların gözünde ilk intiba iyi olursa sene sonuna kadar öyle gidersin.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Ekim 16, 2014, 18:28:47 »
Özel yazmayi dusunmedin mi hic burslu falan , benimki 50 burslu  malatyadan gelen cok arkadasim var 75 bursla okuyolar sorsan hepsi aileden kurtulup istanbula takilmaya eglenmeye gelmis ama okul husran oldu onlar icin anca disari cikiyolar kadikoy cadde besiktas  hergun geziyolar ben dogdugum dan beri istanbuldayim sorsan kac kere gittin diye  15 20 anca  bence ordada cok iyi arkadaslar edinebilirsin ben okulun ilk gunu  hic beklemiyodum arkadas ortami bi an 10 kisinin arasinda buldum kendimi :) bulundugun ortami sen guzellestirebilirsin yoksa istabulda en guzel yerde okusan bile bisey olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '14
  • 506 kere teşekkür etti
  • 898 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 16, 2014, 19:13:56 »
Herkese hayırlı forumlar dilerim. Üniversite tercihi sırasında tercihleri mi yapmaları için annem ve ablama teslim ettim . Sonra kontrol ettim Sivası yazmışlar bende merkez sanmıştım bişey demedim neyse sonuçlar bi açıklandı Yıldızeli ilcesiymis meğer neyse tamam dedik kayıta bir geldim 8 bin nüfusu olan biyer hatta köy bildiginiz .Nasıl olmuş ta ilçe yapmışlar hala aklım almıyor. Üniversite yapmışlar.  Ama gençlerin takılması için hiç bi sosyal aktivite yok. Çarşısı 3 adım atınca bitiyor. Sonra aşırı derece soğuk bi yer ki benim geldiğim yer osmaniye ve ben sıcağa alışmış bir insanım yapamıyorum doğal olarak.  Annem babam memur ama okulu tercih eden olmadigindan devlet yurdunu kazanmisim yurt çok güzel her odada duş lavabo wifi 3 kişilik oda hersey var. Ama öğrenciler okumak için değil eğlenmek için gelmiş .  Bende yanlış tercih kurbanı olduğum için okul öncesi Öğr.  Gelirken annem lerin yüzünden düştük bu saçma sapan yere. Neyse öğrencilerine tekrar dönüyorum sağ tarafında yatan arkadaş ta her türlü pislik var sarıp sarıp iciyorlar başka odadan adam çağırıp.  Diğer yanımda ki arkadasin benimle bi zoru var anlamıyorum ne ? . Beni ezmeye çalışmalar felan.  Hiç birine bişey diyemiyorum da Memleketimden uzakta kimsesiz kaldım çünkü . Öyle bir yere düştüm ki hergün canımı sıkıyorum dayanamıyorum ama annemde bari ilk dönem kal dersleri geç Adanaya geçiş yap gel diyor . Hiç kimseye alışamadım burda bana kalsa şimdiden bırakır gelirim ama annemler geçiş yapmam için ilk dönemi bekle diyor.  Burada 2 buçuk ay ben ne yaparım ya akıl fikir verin . Oda arkadaşlarım sabah 6 ya kadar uyumuyorlar Sabah uyuyor buda benim işime gelmiyor gece şeylerden çok uyaniyorum bunlar yüzünden >:( siz bana akıl verin lütfen ben 3 hafta sabre dersem sınavlar başlayacak sınav başlayınca zaman hızlı geçer diye düşünüyorum . 26 aralık ta tatil var derslere çalışıp hepsini geçip Adanaya geçiş yapayım diyorum ama bu ortamın içinde nasıl yaparım ben bunu . ? . Ailemi Evimi özledim içimde hep burukluk var. Bazen Ağlıyorum bile nasıl yere düştüm nasıl bir yere geldim diye . Annemler yüzünden eziyet çekiyorum :( .  Yazım yanlışları için kusura bakmayın telefondan yazıyorum . Herkese iyi gunler. Üniversite tercih yapacak arkadaşlar . Tercih yapmadan önce dikkat edin iyice inceleyin Anne abla babaya bırakmayın kendiniz yapın.  Bide memleketi nize yakın yer yazın uzakta olmuyor. :((((

Cantekin kısa ama net bir tavsiye sana! (aynı zamanda Öğrenci Koçluğu Eğitimi almış ve NLP Uzmanı birisiyim)

1-Okulunu bırak hemen.(öncesinde ailenle konuş)
2-evine dön ve çektiğin sıkıntıları göz önüne getirip İnternetsiz ve cep telefonsuz bir hayat ile üniversite sınavına otur tekrar sıkı bir şekilde çalış.
3-iyi bir puan alki ösym tarafından puan kesintisine uğrayacağın için çok etkilenme.
4-bir daha asla tercihlerini yani geleceğini annen ve baban olsa bile kimseye yaptırma.kendin araştır ve doğruyu bulmaya çalış.gerekirse yardım al.
5-sadece üniversite mezunu olabilmek için üniversite okunmaz.türkiyenin en büyük sorunlarından biri bu zaten.önüne gelen her yerde üniversite açılması.
6-hele hele yatay geçiş için filan sakın kasma zaman kaybedersin.yapabileceğinin çünkü en iyisi bu değildi tahminimce...
Gözünü açtın doğdun dediler,gözünü kapattın öldü dediler,bu ikisi arasındaki göz açıp kapamaya ise ömür dediler.(Hz.Mevlana)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 16, 2014, 19:23:06 »
Ne desem bilemedim.

Berbat bir durum gerçekten. O ortamda biraz daha durursaniz psikolojiniz bozulur Allah korusun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 16, 2014, 19:42:53 »
valla anneni babanı bırak hiç arama bile. her neresi olursa olsun ama arkadaşların hocaların olsun.

sosyal ortam için üniversteye giden çok fazla. hiç boşuna kendini yorma. herhangi bir arkadaşın varsa bırakma yoksa hemen ilk yıldan gözünün kestiği ile okul bitene kadar arkaşlık et. sonra ciddi düşüneceksen düşün.

daha iyi bir yeri kazanmayı gözün kesiyorsa bırak ama puan düşüyor sanırım..

kendini geliştirmeye bak. yaşadığın yerin bir önemi yok. öğrenciye saygılı ise büyük bir yerden daha fazla tercih edilir.
istanbuldan gittinse biraz bozkır ve boş gelecektir. alışırsın. arkadaşlarına yönel.

kalan bütün paranı kitaba ver. çok sor , çok sorgula ve geleceğini şimdiden belirle.

hayırlı olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '14
  • 86 kere teşekkür etti
  • 110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2014, 19:47:16 »
Şartlar dayanamayacagin kadar kötüyse okulunu bırakıp evine dönmeni tavsiye ederim. ilk donem orada harcayacagin zamani evde sinava hazirlanarak geçirirsin ve puanini yükseltirsin. Ayrıca artık yatay geçiş eskisi gibi zor şartlara tabi değil, hic ders gecmesen bile ara donemde puanının tuttuğu bir yere başvurup yatay gecis yapabiliyorsun, üstelik ayni bölüm olmasi da gerekmiyor. Merkezi puanla yatay gecis diye aratirsan hakkinda daha fazla bilgi alabilirsin.
2014 Auris TS Advance Skypack CVT
2011 Corolla Comfort Extra D4D Manuel (SATILDI)
2009 Yaris Terra 1.3 VVTI Manuel (SATILDI)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota yokken buralar tarlaydı
  • Kilometre: 124500
  • Model Yılı: '04
  • 10 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 16, 2014, 19:53:37 »
Ben 4 sene üniversite sınavına hazırlandım.  İkinci senemde tıp yazayım derken veterinerlik geldi. Puanım kesildiği için 2 sene daha fazladan hazırlandım. Buna rağmen bu kadar sene kaybım olmasaydı kazandığım matematik bölümünü bırakıp tekrar hazırlanmayı düşündüm. Zaten okulda bırakıp yeniden hazırlanıp daha iyi bölümleri kazananlar  oldu. Demem o ki bana kalırsa orda daha fazla eziyet çekmeyin. Zararın neresinden dönülse kârdır
Toyota Corolla 1.6 VVT-i Sport 2004

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 16, 2014, 19:55:53 »
öncelikle sakın yurt yönetimine şikayete kalkışma derim, sonra hedef durumuna gelebilirsin. ailene tercih yaptırarak çok büyük bir hata yapmışsın. bu duruma ailenin "biz tercihlerini yapacağız" baskısı ile düştüysen ailen de olsa hiç acımayacaksın kendini kurtaracak bir yol çizeceksin. özel yurt olabilir, misafirhane ya da ev olabilir. bunlar yatay geçiş zamanında odaklanmanı sağlamak için. yalnız yatay geçiş de hiçbir okulda garanti değildir. öncelikle kontenjan olması gerek, açılan kontenjan yetersizse önüne kimsenin geçmemesi gerek. en önemlisi de senato onaylaması gerek. çok zor bir şey değil ama işlerin yolunda gitmeme olasılığı var.

yatay geçiş düşünmüyorsan hiç zaman kaybetmeden evine dönüp üniversite sınavına hazırlanmaya başlamalısın. hangi üniversiteye gittiğin çok önemlidir. herkes bölüm önemli der ama nafile. belki istediğin bölüm için bir tık düşebilirsin fakat arada isim ve eğitim standartı farkı yüksekse okul öncelikli tercihin olsun. aynısını ben kendim yaşadım. hele o rehberlikçilere sakın güvenip tercih yaptırma. fikirlerini al cebine koy, kafana yatarsa kullanırsın. ben de bir sürü mühendisliğe gidebiliyordum, sınav puanım düşük gelmişti tam sınav sisteminin uzun bir aradan sonra ilk defa değiştiği 2006 yılında yaşadım. rehberlikçiler bilirsin sıralamaya göre bir çizgi çizerler ve bunun üstündeki okullara gidemezsin derler. bana da öyle dediler. bu bahsettiklerim sıradan rehberlikçiler değil, başarı seviyesi olarak türkiye'deki iller arasında ilk 5'te yer alan bir ilde yaşanıyor bunlar. sonra ben de öyle mi peki dedim. kendim zaten araştırıp ön çalışmamı yapmıştım. mühendislikleri de yazdım ama alt sıralara. yazma dedikleri yıldız teknik - fizik bölümü'nü uçuk tercihlerin hemen altına yazdım. geldi. sonra belgeleri gidip yüzlerine vurdum. hayırlı işler dedim. ne yapacaksın o bölümde işsiz kalacaksın dediler. görüşürüz dedim. lisansın son yıllarına doğru seçmeli açılan nanoteknoloji dersini herkesin korkup yaka silktiği hocadan aldım. fikir akış verişlerinde bulunduk. yetmedi, kendisi ile tez çalışması yaptım.

ardından itü'de nanobilim & nanomühendislik yüksek lisans programına kabul edildim. bu sene haziran'da mezun oldum. bunlar hiç kolay olmadı tabi. gidip sütçü imam'da y.lisans yapsaydım yatarak diplomayı alırdım (ezmek için söylemiyorum). okul seviyesi yükseldikçe eksilen ve beyazlayan saçlar da artar. vize akşamları mavi ekran verirsin.

sana tavsiyem, türkiye'deki çoğu okul tamamlamıştır sanırım ama yine de araştırırsın, bologna sürecini tamamlamış bir okulda eğitimi al. iş bulma kaygısı, para ikinci plânında olacak şekilde içinden gelen bölüme git ve oku. pişman olacağını sanmam. pişman olursan da başkalarının tercihleri yüzünden değil, kendi tercihlerinden dolayı ve en önemlisi de yapmadıklarından değil, yaptıklarından dolayı pişman olursun.

başarılar dilerim. uzun oldu kusura bakmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 16, 2014, 20:04:56 »
Kardeşim geçmiş olsun . Umarım hakkında hayırlısı olur .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Ekim 16, 2014, 21:41:50 »
Yeniden hazirlanmak daha buyuk çile

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Ekim 16, 2014, 23:37:20 »
Geçmiş olsun Cantekin.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...