Gönderen Konu: Sivas Yıldızeli tercih mağduru :(((  (Okunma sayısı 3334 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
Ynt: Sivas Yıldızeli tercih mağduru :(((
« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2014, 23:58:32 »
Yeniden hazırlanmak asla daha büyük çile değil.
Bende bi kaç yaşadığımı anlatayım büyüklerimin yanında ayıp olacak ama.
Liseden beri yatılı okuyorum şuan üni3 teyim. Bende üniye +1 yıl hazırlandım benim eve geldiğimde çektiğim tek sıkıntı otorite kurmaya çalışmalarıydı. 4sene yatılı okumuşum,rahata alışmışım eve dönünce kuyruğunu kıstırıp gelmiş gibi oluyorsun ama kontrolü elden bırakmak istemiyorsun. Çatışmalarla başladı herşey ama sonuç şuan hukuktayım. Bursadan kalkıp gaziantebe geldim,okulum ve yurdum şehirden uzakta,ulaşım dert. Dışarı otobüsle çıkıp otostopla dönüyorduk bir dönem. Otobüs şoförleri saati durağı sırayı dinlemeyip evlerine gidyordu. (Otostop maceralarıma ayrı konu açacağım :) ) okul bayıra yapılmış,ben kilolu bi insanım o zamanlar sigarada içiyordum nefes alamıyordum 9aydır içmiyorum. Sen sarıp içiyorlar diyorsun ya,onu trafikte araç kullananlar sigara niyetine içiyor yurtta rahat herkes. Gece 2 de koridorda halay çekenler mi dersin,bi odadan başka odaya bağıran mı dersin,siyahlar beyazlar kavgası mı dersin :) oda arkadaşım Somalililili idi çok iyi anlaşıyorduk ama Türkçe anlaşıyorduk, o gitti farklı dilden konuşanlar geldi ben odada çok muhattap olmadan yaşamaya çalışıyorum. Ben uyurken sabah erken kalkıp perdeyi açıyor bide söyleniyor "bu saate kadar uyunur mu" diye. Diğeri terliklerini şaaap şaaap yere vurarak yürüyor. Saçma sapan huylarda olsa tatlı dil ile hallediliyor. Benim huyum var yer değişikliği kolay yapamam 4 yıl aynı odada kalacağımı bildiğim için oda aramadım ama sen acil oda değiştir. Bide eve dön derim,Osmaniyede İsa Bal'ın etüt merkezine git orda çok yardımcı olurlar sana :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2014, 23:58:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 281 kere teşekkür etti
  • 530 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 17, 2014, 08:30:01 »
Yurt yönetimine şikayet tarzında değil ama durumu bildirerek önceden belirlediğin daha mülayim arkadaşlarının odasına taşınma talebini ilet. Yönetim sorununu halledecektir.

Okuduğun memlekete gelince: Beklentilerini karşılamayabilir ancak elinden geleni yaparak derslerinde başarılı olmanı tavsiye ederim. Her zorlukla birlikte emin ol ki bir de kolaylık vardır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ekim 17, 2014, 09:01:40 »
 Aslında toplumun önemli bir sorununu, hatta bir den çok sorununu dile getirmişsin.
 Üniversite sadece bina ile olmuyor, iyi planlanmış yerlerde, fikri, vicdanı hür akademik kadrolar bu eğitim olmalı, sonuçta bahsedilen lise değil her köy ve mahallede olsun.
 Ayrıca gençlerin sadece büyükşehir gezintisi olmasını önleyip hem ülkenin geleceği, hem ailelerinin umutları korunacak şekilde olmalı.

Dur ve kafanı boşaltıp düşün, bir sene daha, çok daha iyi hazırlanabilirim diyorsan hiç tereddüt etmeden ve yılmadan bu yola girebilirsin bence.

+ Bırak hata da olsa kendi hatan olsun, insan kendi hatasına 3 gün üzülür ve 4. gün ders alır. Ama başkasının sebep olduğu hata sana sadece pişmanlık verir.

Neyi seçersen seç, hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 17, 2014, 09:35:26 »
Yurda alışsan hayatının en güzel günlerini geçirirsin emin ol. Bende yurda ilk gittiğimde ağlamıştım baya, ama bir alıştık pir alıştık :) Benden tavsiye alışmaya çalış ortama ama baktın olmuyor bırak gitsin okulu. Hiçbirşey senden önemli değil. Bir daha hazırlanırsın
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ekim 17, 2014, 15:12:36 »
üni ilk zamanları biraz burukluk olur ortam yapmaya bak sonra kurt olursun  :rofl:

bana 1. sınıftayken 3. sınıftaki arkadaşlarım lan sen mi çömezsin biz mi bilemedik diyolardı heheh :rofl:
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ekim 18, 2014, 12:39:03 »
Kpss den aldığım puan ile istediğim yere girebiliyor um alım olursa  Allaha Şükür kurtuldum ve pazartesi günü bırakıp eve dönüyorum herkese çok teşekkür ederim bana verdiğiniz tavsiyeler için. :) ) çok mutluyum çektiğim çile bitiyor en çok ona sevinirim yorum. :) telefondan yazdığım için yanlışlıklar var kusura bakmayın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ekim 19, 2014, 00:17:02 »
Osmaniyede akademiye giiiit :) İsa Bal en iyisidir :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ekim 19, 2014, 01:16:14 »
Bende yatay geçiş yaptım kapadokyadan muğlaya. Şimdi mutluyum okulum uzadı 1 yıl ama yapcak bir şey yok :) Çok zoruna gidiyorsa bırak tekrar gir sınava..Her gün eziyet gibi olur yoksa.Kapadokyada yurtta kaldım evin rahatlığı ve konforu yok.Eşyalar eski ,odamda fare çıkması ve yurdun yüksek fiyatı,ve yer olarak okuldan soğumuştum.yurttan çıkmaya kalktım olmadı,sözleşme imzaladık bize her türlü kitleyecekler parayı.Üniversiteye ait bir yurttu. ilk dönem yatay geçiş başvurusu yaptım ve kabul oldu,ama gitmedim verdiğim paraya yazık olacak diye ,bir de kafam karıştı 2. dönem tekrar geçiş başvurusu yaptım kabul oldu ve geçtim.İnsan hayatını güzel yaşamalı.Yatay geçiş yapmak istiyorsan notlarını yüksek tut ve zayıf olmasın.Yatay geçiş konusunda yardımcı olabileceğim konu olursa mesaj atabilirsin.

Düzenleme:Mesajını gördüm ve bırakıp mutlu olmana sevindim. Hayırlı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ...
  • Araç: ---
  • 21 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ekim 19, 2014, 15:29:48 »
Kpss den istediğim yer geliyor ama bir ihtimal gelmezse diye YGS ve LYS ye sıkı bir şekilde tekrar hazırlanıyorum bu sefer istediğim bölüm istediğim yer olacak bir sene kaybetmiş olacağım o canımı çok sıkıyor sadece .