0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ötv vs işin sadece bir tarafı. Verginin de vergisinin alındığını unutmayalım(hangi bilim bunu açıklayacaksa). Ayrıca gelen elektrik vs faturasını kesen personellerin maaşını bile bizler veriyoruz(elektrik vs faturası ödeyen vatandaşlar), yani hepimiz birer patronuz, farketmeden işçi çalıştırıyoruz. Eskiden siyah plakalı resmi araçlar vardı, öyle kafasına göre her yere gidemezdi o araçlar, şimdiki kamu görevi ile sorumlu araçların nerede, nasıl kullanıldığını, bunların yakıtlarını kim, nasıl takip ediyor acaba, insan merak ediyor. Hz. Ömer değil mi idi; kamu görevi bitince mumu söndürüp, kendi özel mumunu yakan ve kamu malını gözeten. Ha asıl üzücü ve düşündürücü olan ise; maddi ya da mevki kaygıları ile sesini çıkaramayanların olması. Ne mutlu ki; zamanında bırakın mevki ve madfiyatını, hayatını vereceğini bilerek bu vatanı korumak için çarpışanlara. Onlar da bilmez miydi hayatlarını sürdürüp bir yerlere gelmeyi, daha fazla yaşamayı, torunlarını görmeyi...
Yapmazlarsa ,,,,,,,,.Daha ıyı gunlerımız.Hakıkaten cok.yazık.Neysr sıyasete gırmeyeyım.Allah vatanımı mılletımızı korusun.
Siyasetten başka bir şey konuşulmamış ki zaten, merak etme.
Ya ne konuşulacaktı! Bıldırcını Koruma ve Yaşatma Derneği değil bu düzenlemeyi getirmeyi düşünen. Bu nasıl bir kafadır! Hükümetten başka kime atacaktık pardon da. Söyleyin eğer varsa fikriniz, dinliyor gibi yaparız.
Can Ahmet abide konuş birşey olmaz demek istemiş
Ogün Sen bare yapma. Benzin 10 tl felan bunu yapanların ekmeğine yağ sürme. Bunu duydukca zam yapmak isityorlar. Biz sustuğumuz sürece üzerimize gelecekler. Ondan sonra gelde vergi kaçırma, kaçakçılık-hırsızlık yapma. Zaten bunları yapan beyfendi ve iş adamı sıfatı alıyor.Neredeyse zorla vergi kaçır diyor devlet bu politikaları ile. Eh onlarada- Yeni konut- Yeni en full+full+full+full benzinli ve zırhlı (kimden koruyorsa artık) en pahalı x marka makam araçları lazım. nede olsa ötv-kdv-yakıt derdi yok- Yeni ceylan derisi koltuklar lazım (amma kımetli ******** varmış)- He unutmadan onların asgari ücreti çok düşük 8000 tl maaş ile geçinemezler 10.000 olmalı en az. Karar vermek 35 saniye. Vatandaşa gelincede fiyat belirleyen kurul 6 ay çalışıp soba borusu (biryerlerinize kaçar inşallah) pamuk hesaba katıp net 843 tl maaş versin.- Şakşakçılarına ve yandaşlarına ihaleler verip komisyonlar almaları lazımYaz yaz bitmez bunlar. He son olarak bunları yapmak içinde vatandaşın gecesini gündüzüne katarak kazandığı üç kuruşu cebinden almak lazım.Bankaların kucağına ittikleri sistemden bahsetmiyorum bile
millet ne dolmus arkadas, gülüyorum sadece
Nerenizle diye sorsam kızarmısnız ?
Allah ayni sekilde kendisine guldurtmesin insallah
Ben gülecem de neremle gülsem bilemedim ondan sordum kendisi neresiyle güldüyse bende ona göre karar vereceğim .
Ogüne katılıyorum , bu hükümet bize çok bile.gelende değişik olmaz bu yüzden. en önemli özelliğimiz okumak sorgulamak ama sağolsun onuda bırakmadılar.bu çöküş durmaz bu yüzden. halk bilinçsizse tepedeki istediği yöne çeker çünkü.
hz. ömerdi devlet işi yaparken devlet mumunu yakan misafir gelince devletin mumunu söndürüp kendi mumunu yakan.ama ne değişti yeni bütçede cumhurbaşkanlığı bütçesi yüzde 98 artırıldı.Sonra meydanlarda bu ülkeye kefenimizle çıktık Allahtan başka korkumuz yok diyenleri görünce.Yemin ediyorum ben iğreniyorum sesleri bile kulağımı tırmalıyor.Ama tavsiyem şudur:Biz bildiğimiz gibi doğrularımızla şerefimizle yaşamalıyız ki neslimiz de şerefli ve dirayetli olsun.Biz şerefimizi kaybedersek bizden sonra gelen nesilleri tanıyamayız bile
abi keşke olsa yaa 10tl bile az 20tl olsun inşallah.5tl olduda ne oldu sanki hala çatır çatır sıfır arabalar satılıyor hala piyasa hergeçen gün artan benzinli araçla kaynıyor ne degişti sanki 5tl ye çıkınca.trafik mi azaldı.daha beteride olur inşallah.yoksa insanların kötü gerçegi görecek gözleri yok.bi gelsinler ankarayada bu zihniyettekiler bizim paralarımızla neler yapıldıgını gösteriyim ben imam hatip liseleri saray gibi oldu abartmıyorum yani.zaten yeni yapılan konutu görmeden bilemezsiniz yani.diyorum ya halkım malı deniz yemiyen keriz bu dönemde.
korumak gibi olmasın ama sorun sadece hukumettede degıl bızım devlet mantıgımızda var. halk devlet ıcın bızde. x hukumetıde gelse yıne aynı vergıler aynı tas aynı hamam. Düşünün ülke ekenomisinin yüzde 87 si vergiye dayalı.bütün devlet geliri hep vergi. üretken bi devlet olmadıkca böyle geldi böyle gider