0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota da vergiden yırtmıyor. 1.4 dizel toyota motoru ile 1.5 dci motor aynı sınıfta. 1301 - 1600 kategorisindeler. Yırtan 1.3 mjetler olur (1200 küsürlü olduğundan)
ülke sınırları izmir kerhanesine dönmüş(çok afedersiniz) ne giren belli ne çıkan 600 pkk lı türkiyede tedavi ediliyor geri dönen yok hepsi burda kalıyor ülkeye giren insan sayısı hergün artıyor bunun beslenmesi bakımı vs bir sürü para yanlış anlamayın bakılmasın demiyorum ama biz o kadar zengin bir ülke değiliz halk ağır vergi yükü altında eziliyor zaten kurarsın tampon bölge diğer ülkelerdenden yardım alırsın hepsini bu milletin sırtına yüklemenin bi anlamı varmı zaten kaçak elektriği suyu yeşil kartı ödüyoruz bu ülkede akıl sağlığını kaybetmeden yaşamak gerçekten mucize
suriyelilere ücretsiz üniversite ve kamuda istihdamı da unutmasak iyi olacak
bi uygulamaya konulsunda o zaman bakmak lazım.birçok insanın şuan bundan haberi bile yok.alana kadarda olmıcak kesin.çünkü bu tür haberleri seyretmekden bile uzaklaştık diziler vs varken.ben birşey diyemiyorum artık ev alışverişi bile yaptıgımızda azıcık şeye nekadar verdigimiz ortada.benzinin durumu ortada herşey ortada ama sadece onlardan olmayanlara ortada.onlardan olanlar gayette güzel yaşıyor yani.bizlerin parasıyla çatır çatır..afiyetolsun yani.ianşallah daha beter olur benzin 10tl olur vergiler iyice artar o zaman görürüm ben yeni araç almada sırada bekleyenleri.halk arasında bir söz vardı devletin malı deniz yemeyen keriz diye o söz degişti artıkhalkın parası deniz yemiyen devlet keriz