0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 aracımıza lpg kit taktırdıgımızda arıza ısıgı yanar mı ? bir de benzın bitmediği halde benzin bitmiş gibi benzin ışığı yanar mı ?
Megane 1 vardı daha önce bende onun benzin ışığı benzin oldugu halde yanardı. bunda öyle sıkıntılar yoksa brc my 11 taktırmayı dusunuyorm
yıl 8 10 bin arası yapıyoruz araçla ancak yeni aldıgımız için bu arabay haliyle çok kullanıyoruz bu ay sırf benzıne 500 lira para ödedik sanki ev kirası öduyoruz çok pahalı geldı yakın bıze 9.1 litre yakıyor 100 km de. otogaz ile rahat ederiz diye dusunuyoruz
şehiriçi evet. bu tuketımı karsılamak guc. sızın aracınız 1.33 motor ıse o yuzden daha ekonomıktır muhtemelen ama turkıyeden benzın bu fıyatta ıse 9 lıtre benzın cok sıkıntılı. tup ıle bu tuketım yuzde 40 azalır sanırım
bu sıfır araçlar rödaj falan yapmak lazım mı acaba motoru acmak yani. arabayı zorlamak biraz
prins düşünüyordum anca 2000 motor degılse aracınız daha ekonomık olan brc tercıh edılebılır dıye duydum forumda. mersinde iyi bir usta nasıl bulabılırım dıye yazdım ama cevap bulamadım. araç 1300 km de şuan ama yakıtı bize çok geliyor. dediğim gibi sorusunz bi şekilde benzın bıtmedıgı halde benzın ısıgı yanarsa ve arıza ısı yanarsa kesınlıkle taktırmam ama böyle bır sorun yok dıyor arkadaslar forumda
Hemşehrim. Mersin Sanayi'de Akdeniz Oto LPG Dönüşüm yapan Levent Uludoğan var. Benim selamımı gönder yardımcı olsunlar. Kardeşinizin arkadaşı Müjdat hoca gönderdi deyin...
Bizim kasalarda benzin ışığı yanmıyor ama range i sıfırlıyor yani araç benzin de gittiğini sanıyor. Yarım depo benzinle range in 0 km yazdığı nı gordum[/quoteMerhaba öncelikler range ne işe yarıyor onu sormak istiyorum?birde bizim eski araçta benzin alırdık atıyorum 50 tl. Araba tüpte giderdi ancak benzinde gittiğini sanıp 50tl lik benzın kullanmıs gibi gösterıyordu bize, yani benzın ısıgı yanıyordu. ama içinde benzin oluyordu. bilmiyorum anlatabıldım mi acaba