0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi samsungdan önce jabra kullanıyordum ve kısa zamanda bozuldu . Zaten ses kalitesi olarakta samsungdan daha çok memnunum ve bence o fiyata kaçırmayın ben yanlış hatırlamıyorsam 130 tl ye almıştım .Şu an hepsiburada da çok avantajlı . Bu arada ben sadece koşarken değil bahçede traktör ile iş yaparken de kullanıyorum yaklaşık 6 ay oldu o kadar toz çamur içinde tık demedi . Hatta bir kere bahçeden eve kadar yağmurun altında da geldim şu an ilk günkü gibi çalışıyor . Mesaj Birleştirildi: Ekim 12, 2014, 10:30:21Birde abi ingilizce de olsa samsung da sesle komut var .
kardeşim benim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. samsungun hb yorumları da tatmin ediciydi zaten. konuşma sırasında ses net ise gerisinin pek önemi yok. 149 dan bu fiyata düşmüş. fiyatı gayet iyi. iphone uyar sanırım değil mi?
Rica ederim abi .Abi uyması lazım ama iphone kullanan birinden teyit ederseniz iyi olur .
tamam paşam riske atmayalım yani
Aynen abi . Ben oluyor diye biliyorum ama emin değilim . Kardeşim iphone 4 kullanıyor hem ford ile hem toyota ile telini eşleştirdi büyük ihtimal kulaklıklarla da eşleşyordur şu an burada olsa benim kulaklıkla denerdim ama maalesef burada değil .
canın sağolsun paşam bende hem toyotanın orjinaliyle hem navitech ile eşleştirdim sıkıntı olmadı. en kötü hb ya sorarım
Merak etmeyin cihaz iphone'a uyar.
Eyvallah abi . Bu arada abi hayırlı olsun güle güle kullanın .
çinden 2 yıl önce almıştım stereo ses alıyor müzik bile dinleniyor isterseniz link vereyim 10 dolar çivarındaydı şarjı 1 saatten fazla gidiyor
Ali bey tavsiyeniz için çok teşekkür ederim samsung da karar kıldım gibi