0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cavit abicim çok teşekkür ederim bakayım hemen
Onur Hocam,Sadece telefon görüşmesi yapacaksanız Mahmut'un da tavsiye ettiği HM1500 modeli iyidir. Tek kulak olduğu için kablo karmaşası olmuyor. Diğer türlü inanın sadece telefon konuşması için çift kulaklıkla zorlanacaksınız. Bende kullandım HM1500 den , titreşim fonksiyonu çok güzel, telefondan daha çok titriyor Artı dediğim gibi bazen bu tek kulaklık kablosu olsa bile bazen sıkıntı veriyor bu kablo olayı, 2 kablo ile düşünemiyorum bile. Şarjı yoğun kullanımda bile 1 hafta belki daha fazla gidiyor, bazen şarj kablosu nerede unutuyorum.Çift kulaklık müzk dinlemek için ideal olabilir ama günlük kullanımda ciddi manada sıkıntı Ekleme: Ben çok terleyen birisi olduğum için boynuma geçen bir kablo sıkıntı veriyor ve cihaz ıslanıyor. Bu kablolu BT cihazların en kötü yönü yazın mandalını tutturacak bir kıyafet bulamamak Tişörtlerde falan sıkıntı.OOOOOOOOO bu HM3500 dehşet birşeymiş, çift fonksiyonlu hem direk kulağa hemde HM1500 gibi kablolu kullanılabiliyor. Vay anasını işte tam benlikmiş. Fiyatı pahalı değilse ideal bir ürün. Yazın kablo sıkıntısı sorununu çözer. Ama bu direk kulağa takılanlarda adamda bir MR Spak süsü veriyor ya deli ediyor
Rica ederim çeşit çok olunca insan en iyisini almak istiyor.
Peki abi 1500 ün konuşmada ses kalitesi nedir? Ençok bu önemli benim için.
Valla Onur,Bu HM1500 ü alana kadar 3 tane direk kulağa monte edilenlerden kullandım, Nokia, Jabra, bide adını hatırlayamadığım Benton du herhalde, bunlar dediğim gibi pek göze hoş gelmiyor Mr.Spak gibi görüntü veriyor dışarıya ayrıca benim kulak kepçemdenmidir nedir kulağımada pek oturmadılar adam gibi bi Benton dediğim güzel oturdu oda direk kulağın içine giriyordu zaten. Bak bu modellerin mikrofon kısmı ağza uzak olmasına rağmen karşımdaki kişiler hep anlamadım ses çok fazla falan diyolardı, dış sesi çok fazla alıyorlar karşı tarafa uğultu gidiyordu.HM1500 de mikrofon kablosunda , ve karşı taraftan hiç ses şikayeti duymadım ayrıca mikrofonu ağzına yaklaştırıp kısık seslede etrafta kimseler duymasın babından konuşmalarda yapabiliyorsun. Hatırladığım kadarı ile bu HM1500 de dış çevre sesi noise reduction fonksiyonu vardı.Bu kulaklığı kullanma sebebim telefon çok büyüktü, elime alıp kulağa koymak biraz sıkıntı idi 7 ve 6 inchlik telefonlar yani , şimdi artık çok kullanma gereği duymuyorum. Senin telefon zaten küçükmüş, ilk mesaj da dediğim sıkıntıları yaşamazsın, yazın yani tişört falan giyince monte edecek yer zor bulunuyor çünkü İlk başlarda keyifli oluyor ama sonrasında valla bana sıkıntı geldi, sırf bu yüzden yeni telefon aldım diyebilirim Ama kullanması gayet güzel, dediğim gibi sadece telefon görüşmesi yaparım diyorsan mutlaka tek kablolu tek kulaklıklı birşey al diğer türlü müziği falan zaten direk kablolu jacklı kulaklığı telefona takarak dinleyebilirsin.
Ne demek abim, yaşadığım sıkıntıları anlatmak boynumun borcu Zamanında habire para verip bu kulaklıklardan aldık, çöplük gibi oldu ev. Sağa sola verdim gitti. Bi HM1500 kaldı, onuda kızım telle konuşurken kullanıyoruz sağlığına zararı olmasın diye Bu arada eklemeden edemiyeceğim, HM1500 ün bazı malzeme sakatlıkları vardı. Gerçi banamı denk geldi nedir millet çatır çatır kullanıyor bişi olmuyor Benimkinin kulağa takılan kısımdaki mandalı kırıldı, hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Birde kulağa takılan kısmı ikiye ayrıldı onuda hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım Ama maşallah sağlammış ikiye ayrıldığı halde lehiminden kopmadı
Sorma abim inan eskisinden, orjinal halinden sağlam oldu Hızlı yapıştırıcı biraz eriterek yapıştığından ,kaynak gibi yek pare oldu kulaklık kısmı, dediğin gibi KEMİK oldu resmen
Samsung hm1500 1 yıldır kullanıyorum şantiyede ses kalitesi şarjı çok güzel en ufak parazit ve baş ağrısı gibi dert yok çift telefon eşleştirme özelliğide var tavsiye ederim
Hayırlı olsun şimdiden, her işini görecek emin ol. Gerçi her işini görüp ne yapacak bendekide laf oldu HB ye baktım fiyatıda baya iyiymiş, ben 75 tl ye ucuz buldum diye aldımdı 1-2 sene önce Bu arada not olarak söylemek istiyorum HB hakkında, bu adamlar olumsuz yorumları yayınlamıyorlar bilginiz olsun. Seçmece bi kaç olumsuz mesajı yayınlıyorlar ama detaylı bir olumsuzluk yazınca boşa yazmış oluyorsunuz. Mesaj Birleştirildi: Ekim 12, 2014, 21:19:05Ha bir ekleme daha, BT kulaklık güzel birşey ama malesef BT açık olunca her daim telefonun şarjını aşırı miktarda tüketiyor. Androidde ben bir uygulama yapmıştım tasker da sadece telefon geldiğinde veya telefon araması yapınca BT yi açıyordu ve anında HM1500 le bağlantı kuruyordu. İnşallah böyle bir uygulama iphone da da vardır.
Onur kardeşim,Ben de iphone 5S ile HM1500 kullanıyorum ve çok memnunum. BT kulaklık kullanmamızın bir nedeni de telefonların yaydığı radyasyondan korunmak olduğuna göre öncelikle kablolu olan BT kulaklıkları tavsiye ederim. Çünkü kulak içine takılan BT kulaklıklar yine benzer şekilde radyasyon yayıyor ve cep telefonları kadar olmasa da zararlı. HM 1500 iyi bir tercih ve performansından memnun kalacağını düşünüyorum. Güle güle kullan.
Abi o şarj olayı bt versiyona göre değişiyor . Benim note2 telefonumda bt sürekli açık ve şarj 2 gün çok rahat gidiyor .
abi yorumların tamamını oku deyince sanki hepsi okunuyor diye biliyorum ama belki de yanlış biliyorumdur.uygulama umarım mevcuttur çünkü zaten şarj ana baba günü hepten beter olmasın
Bak bunu bilmiyordum... Benim kullandığım tellerde BT çok fazla harcama yapıyordu. Pil kullanımına bakınca baya bir yüzdesi vardı.Mesaj Birleştirildi: Ekim 12, 2014, 21:33:58Tamamını okuyabiliyorsun ama adamların yayınlanmasına izin verdiklerini okuyabiliyorsun malesef. Yorum yazar yazamaz yayınlanmıyor önce kontrol ediyorlar