0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anası Babası belli olmayan insan evladı dün ispark otoparkında arabamınSol ön çamurlugunu çizmiş anahtar gibi birseyle akşam iş çıkışı arabamı almaya gittiğimde Beynimden vurulmuşa döndüm çok moralim bozuldu ne isterler arabalardan Şerefsiz insanlar Neler yapabilim çiziği kapatmak için arkadaşlar
@Hasan Duman (27631) Çok derin değil gibi duruyor, tırnağa gelmiyorsa pasta cila hallolur.
çok az Tırnak takılıyor zımpara ve pasta ile olurmu acaba
çiziğin çok derin olmaması sebebi ile aklıma şöyle bir şey geliyor, acaba birisi bir şey taşırken v.s. taşıdığı şeyin köşesini mi sürttü?birisi kötü niyetle çizse hem o kadar küçük çizmez hem de öyle yüzeysel geçmez. anahtarla boydan boya çizilmiş araçları görünce sizin adınıza sevindim.çizik Bayağı uzun resimde okadar net görünmüyor çizik dalgalı düz değil Kasıtlı çizilmiş yani
Teşekkürler arkadaşlar hepinize inanın moralim çok bozuk
Hasan abi, aracın yeni maşallah ve bence Corolla nın son yıllarda yaptığı en "şekilli" kasası. Bizim tesellilerimiz çok bir etki etmeyecek sana bunu da biliyorum fakat çizik için bu kadar üzülme derim. İstanbul dasın sen de sanırım ve daha nice çizikler küçük vuruklar olacaktır bu kaçınılmaz. Ama işte araç yeni temiz ve güzel olunca küçük bir nokta bile insanın canını acıtıyor.
Geçmiş olsun. Siteler ve otoparklar da artık güvenli değil. İmkanım olsa arabamı eve çıkaracağım.