maalesef artık hiçbir yer güvenli değil o yüzden çizildiğinde üzülmeyeceğim bir araca binmeyi düşünüyorum

içimden geçeni söylemişsin. sırf bu yüzden bile bir daha sıfır araba almak korkutuyor beni:) 2. el boyalı alacan kafan rahat olcak:)))
0 arabayi bile cizik veriyorlar neler gordum neler sifir arac almadim ama alsam yine her yerini incelerim
Geçmiş olsun Hasan bey. 2 yıl önce bir karaktersizle kavga etmiştik. Arabası 1 yıl boyunca ıssız otoparkta benim aracımın yanında durdu. Dönüp yan bile bakmadım. Anlam veremiyorum bu düşüncede ki insanlara. Bir derdin varsa ve yiyiyorsa git adamla hallet ne işin var ağzı yok dili yok arabayla?
Çok geçmiş olsun.
Herkes biliyordur ki, bu tarz davranış sergileyenlerin bilinç altında önemli problemler vardır. Diğer yandan bunları kasıt ile yapanlara karşı çok önemli caydırıcı tedbirler olmalı, masum halkın önemli bir sorunu olarak düşünüldüğünde.
hasan bey öncelikle geçmiş olsun, bu tür olaylar maalesef hepimizin başına geliyor geçen gün sıfır aldığımız corsanın da ön tamponunun köşesini (10 cm. civarında) boyayı kaldıracak kadar sürtüp gitmiş şerefsizin biri, Allah nasıl biliyosa öyle yapsın inşallah.. toyotamın başına park halinde gelen ufak tefek çizikleri ve göçüklerin ise sayısını bilmiyorum artık ki o kadar park ettiğim yerleri hep itinayla seçtiğim halde.. o yüzden arabamın bagajında her zaman aşırı çizik giderici pasta ve pasta polish (cila) her zaman bulunur.. siz de bu tarz ürünlerle büyük oranda çiziği giderebilirsiniz sanıyorum ancak aşırı çizik giderici pastayı çiziğin çok dışına çıkmadan ve fazla bastırmadan uygulamanız gerekir sonrasında da cila ile bi güzel parlatırsınız..