0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6 ya takacaksiniz keyfine bakacaksiniz. Ister m de ister e de kullanin uzun yolda cokta farketmez. Iyi yolculuklar.
peki hocam bu sanzımanı dinlendirmek kitlenme gibi bi durum yaparmı uzun yolda rampa cıkarken ısınmadan
arkadaş bu ısınma işleriyle hiç karşılaşmadım ben ya , bilen bilmeyen söylüyor ama ben 4 saat haliç köprüsünde 4km yolu ancak gidebildim 5 kişi vardı araba ne ısınma oldu nede kalkışlarda zorlanma, nasıl beceriyorsunuz bu şanzumanı ısıtmayı şaşıyorum.Seyfi kardeşim kafana hiçbirşey takma bende 1300km yol yaptım 3 ay önce , havaların en sıcak olduğu dönemde 4 yetişkin 2 çocuk bagaj dolu halde , hiç sorun yaşamadım, manuele alıyorsun 6 ya takıyorsun 120km sabitliyorsun yallah tazik yardır
evet arkadaslar 11.10.2014 tarihinde 1500 km yol yapıcam mmt sanzımanla nasıl bir ekonomik sürüş sağlayabilirim aracım 1,4 d4d ve uzun yolda bu şanzımanla ilgili yorumlarınınızı alabilirmiyim ?
İzmir'den Batman'a yolculuk yaptım. Yaklaşık 1600 Km.Yolda birçokşeyi deneme fırsatım oldu.105-110 km hız ile gidiyorsan MMT otomatikte 5'inci vitesi kullanıyor. Manuel olarak 6'ncı viteste kullansanda 5'inci vites ile anlık yakıt tüketiminde çok bi değişiklik olmuyor. 6'ncı vites 0,1-0,2 civarında daha az tüketiyor gibi görünüyor. Ancak 6'ncı viteste iken sürat düştüğünde 1800 devir altında torkun düştüğünüde unutmamak lazım. Zaten neden totomatik aldık. Bırakalım araç bizim için düşünsün.110 ve üzeri yolculuklarda 6'ıncı vites ideal.
heralde biz sizin kadar iyi bilmiyoruz araci. Bu kadar mmt degisimi bosuna o zaman 30 bin km deyken degisti isinip kitlenmeden dolayi
60 bin km deyim ve ben daha hic sorun yasamadim MMT ile
direksiyondakid egilsir heralde ? vites kutusu ustundeki yer ise korkacak hiaey yok aktindaki aydinlatma ampulunun sıcaklığı normal bişey
gündüzde ampul yanıyor mu sürekli ? ampul sadece farlar devreye girince değilmi ?