0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Auriste aynı sorunu bende yaşadım ve garantiden baskı balata,rulman ayırıcı parçalarını ücretsiz değiştirdiler.Değiştikten sonra yaklaşık 12.000 km yaptım ve bi daha aynı şeyi tekrarlamadı.
Hocam bu konuyu , Toyota Merkeze bildirmiştim daha cevap gelmedi, fakat ben Tokullar Servis müdürüyle görüştüm bugün, verdiği cevap sesin rulmandan geldiği, aracın üretici garantisi olsa direk değişim yapabileceğini, fakat araçta extra garanti olduğu için , extra garantiyi de bir sigorta şirketi sağladığı için ve anlaşmalarında baskı balata olmadığı için bunu extra garantiden değiştiremeyeceklerini iletti. Bununla beraber illa ki değiştirmek istersem benden işçilik almayacaklarını yedek parçada da bana özel indirim yapacağını söyledi. Bir şey daha ekledi Toyota Genel Merkez bana bu sorun için döndüğünde bastırmamı genel merkezin müşteri koruma adlı bir uygulaması mı ne varmış buradan masrafın bir kısmının sağlatabileceğimi, söyledi. Fakat bence bu sorun madem ki bu kadar çok araç da var bizler bastırararak birşeyler yaptıramazmıyız ?
Arkadaşlar bu konuyla ilgili yeni bir gelişme var, şikayetim üzerine Toyota Genel Müdürlüğü aradı, aracın baskı balatası değişmesi gerekiyormuş tamamen set halinde, teklifleri şu balata,rulman ve diğer parçaları iyi niyet garanti programından ve işciliği kendileri karşılayacakmış, bana sadece baskı ücretini karşılamamı teklif ettiler bu ücret de 500TL miş, bende biraz düşüneyim diye cevap verdim, ne dersiniz sizinde fikirlerinizi almak istedim.
Nasıl ya öyle birşey olamaz abi.Herkese farklı muamele mi yapılıyor.Bizim araçta normal garanti vardı.Hiç öyle debriyajin parasını falan istemediler.Bence gidip bir yüzyüze konuşun.