0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne ise yariyor cahilim galiba
Arkadaslar oyle demeyin bende 20 tl ye almistim bimden ses kalitesi muhtesem olmasada tatmin ediciydi Fakat kaybettim
Migrosta gormustum nasil yani demistim sarj aleti gibi biseydi simdi onu cakmakliga takinca arabanin hoporlorunden ses nasil geliyor demistim
siz bilirsiniz yani sonuçta beni etkilicek birşey yok ama aracıma birdaha öle bir ürün takmam ben birkere yaptım o hatayı çakmaklıgımında içine etti müzikden de sogudum yani.o aletlerin devri bitti artık
yok zaten siz oyle dedıkten sonra bende vazgectım tek çare kaldı 160 liraya o radyonun arkasına takılan alettenten almak
o alette çok pahalı ama enazından gerçekten ne dinledigini anlıyorsun ve 6lı hatta 12li cd changer elde ediyorsun dinledigin parça sayısının haddi hesabı yok.hemde daha kaliteli ve zararı yok.ne dinledigini anlıyorsun tabi bi de öle bir artısı var.ama emin ol bu aletler beş para etmez yani.üstüne para verseler gene almam.ben aldım sorunsuzda kullanıyorum o aleti iyikide almışım biraz para bayılmış olsamda.
Media markete 190 liraya sony teyp vardi 55 wat mi ne yaziyodu uzerinde onu alin daha iyi 160 liraya aux almaktansa teypte usb girisi vardi
hala aynı kafada gidiyorsun bak okan peki hoparlörleri napacaksın.giriş çıkış güçleri nolcak dengeyi saglıyamazsan çöp oldu gene