0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinalde yol bilgisiyari haricinde hic bi ozeligi yok su yol bilgisiyarini tabloya koymus olsalardi coktan sokup atmistim babam vazgecemiyor bir turlu yol bilgisiyarindan bende altaki goze takmak istiyorum suan planim o
eger kalitesiz kotu ses falan deseydınız dıyerını alana kadar ıdareten alıcaktım ama zarar verdıgını soyledıgınız ıcın vazgectım. artık dıyerını almayı hızlandırıcaz. ama ben montajıyla ugrasmaktan korkuyorum onun daha once boyle bısey yapmadım hatta elektronıkle alakam yok. bıyerede yaptırmak astarı yuzunu gecıcekMesaj Birleştirildi: Ekim 03, 2014, 21:52:29bızım derdımız orjınal teyp ı kullanarak bı sıstem gelıstırmek .D
sen alta bı teyp tak orjınal olmayan 30 dan sonra ses bozulmasını gor sonra pısman olucaksın . arkadasım 30 dan yukarı cıkamıo ben orjınalde 52 53 de sorun yok. (ses kademesi)
Abi ornek verdim ben komple sistem yaptircam hoporlorler dahil ama guzel bir uygulama olcak pisman etmiyen cinsten
aslında hiç elektrik bilgisi istemiyor teypinin arkasında şuan tek boş soket olması gerekiyor.o da aux girişi.bu alet oraya takılacak sadece.sadece sökerken kibar olunması gerekiyor.tek tek söküceksin arkasından aux girişini yapıcaksın hepsi bu.kablo takılcak sadece.başka hiçbir işlemi yok bunungeçen gün bir arkadaş forumdan 115tl ye aldı indirimli @Gökhun Ertürkan (28927) yanlış bilmiyorsam tabi.ama ucuza aldıgından eminim.çakmaklıkla birebir uyuşmuyor o alet ve birsüre sonra çakmaklıgı vs etkiliyor.ben yaptırmak zorunda kaldım tekrar o aleti kullanmamaya başladıktan sonra.kısacası diger aletten korkmayın hiç bilgi isteyen birşey degil.tanıdık bir ustanız varsa o bile takar rahatça 20tl max işçilik bedeli
benım sıkıntım o başlığı vericeğim yolu bosaltmakta bı vıdeoda seyretmıstım kolçagın oraya getırıo adam ama o yol boyunca acmak gereklı sız torpıdoyamı verdınız
imkansız degil dediginiz gibi kolçaga kadar açmak lazım.ama böle birşeye gerek varmı bence yok.çünkü kumanda ile uyumlu bu cihaz.parçaları kontrolden degiştirebiliyorsunuz direksiyondan.seside öle.benimki direk torpidoda evet.ben psp taktım hatta ona şuan.o alet sayesinde müziklerimi pspden dinliyorum.
bakalım o arkadasa ulasabılırsem ıyı olucak cunku ben en ucuz 160 a buldum. zaten benım arac terra olması cok can sıkıcı dıreksıyonda tus bıle yok
aynen öle işte ona hiç söz yok.10numarada olur öle uyumlu olsunlarda yeter
Abi suan icin sadece dusuncede yeterli miktari topliyip bahcelievlere gitcem fiyat alcam heryerden butceme göre en iyisini yaptirmaya ve profesyonel yani cizirti takirti yapmayan sorun cikarmiycak sistem yaptirmayi dusunuyorum
ozaman sen hiç şu audio aux aletini kullanmamıssın ilke çok net sölüyorum yani beş para etmez üstüne para alırım o aleti alıcaksam.ses kalitesi ciddi anlamda kötü yani.istanbul gibi biryerde hele nasıl boş frekans buldun anlamadım anten mi çıkarıyodun yoksa çakmaklıga tam oturmuyor ve yuvayıda bozuyor onuda sölemek lazım
çakmaklıgın oldugu yerdeki dişliler ile bu aletin dişlileri birbirleriyle uymadıgı için elektrigi direk olarak almıyor ve tam olarak oturmuyor tam olarak oturdugunu düşünsekte.zamanında çok araştırarak aldım ve büyük şehirlerde herkes fazlasıyla şikayetçi idi.genede almıştım o kişiler arasına katıldım bende.o frekansı kaç kere denedim bende.gerçekten cd kalitesinden bile çok düşük ilke ya.enson çözümü artık anten çıkarmada bile bulmuştum.o aletlere verilen paraya acıyorum yani ben açıkcası.o soket olayını duydumda onu yapacak ugraşacak ne vaktim var açıkcası ne kabiliyetim yani.oda ayrı bi çözüm tabi.
biraz pahalıdır ama clarion tavsiyeederim güzel bi yalıtım set ve bu marka.şahsi düşüncem çıkamazsın arabanın içinden.keyfine araştır istersen zevkine
Abi ne ugrasmasi ya Bir soket var takcan sadece ucu aux girisi Bana yardimci olacak kisiler araniyor su soketten alirsam...
Kabloyu alip teybin arka girisine uygun soketi kablonun diger tarafina takarsak calisir mi acaba biraz duz mantik oldu ama
Zaten arada hicbirsey yok. Bir kablo var bir ucu aux diger ucu teyp soketi bu kadar
Öyle birsey olursa hemen aliyim takiyim ya süper cd calar benim yolcu zaten takiliyo kaliyo falan arada idare eder beni o bi kere konsolu sökmeye yeltendim yildiz tornavidayla pişmaniye gibi ayikliycam dedim arabayi sonra baktim oturmaz falan tekrar komple geliyor biraktim geri
Bana arka soketin sekli lazim
Söküp bakabirsin veya youtubeda videolar vardi adamlar söküyodu