arkadaşlar forumda arattım ama istediğim kesin bilgiyi bulamadım

parça parça çıkıyor. farklı faklı yıllarda auris hakkında konular çıkıyor. hepsini okumak işkence. acaba akü ve elektrik sistemi içinde Ses tesisatı ve araç içi kablo döşeme gibi bir başlık açılamazmı? her modelde arkadan öne kablolar nasıl geçer? nerden geçer? nereleri sökmek lazım? gibi bilgiler olur.
gelelim sormak istediğim şeye

arkadaşlar elimde Pioneer TS-WX610A Amplifikatörlü Subwoofer var ve Aurisime montajını yapmak istiyorum. ancak her iki arka kapı hoparlörlerinin kablolarından subwoofera bağlantı yapmam gerekiyor. sonrada aküye giden güç kablosunu motor bölümüne geçirmem gerekiyor. yeni auriste tesisat işine giren yada döşemeleri daha önce söken arkadaşlardan ricam banaşu konularda bilgi verebilirmisiniz?
1- yeni aurisin arka kapı hoparlörlerin ses kablolarını nasıl bulacağımı anlatabilirmisiniz? arka kapıdan çıkıp ön kapı eşiklerinin altındanmı geçiyor? renk veya harf kodu varmı?
2- aracın bağlantı jackları nerelerde?
3- aküye kadar güç kablosunu nerelerden geçirmem gerekir?
4- bunları yaparken nereleri sökeceğim ve sökerken nelere dikkat etmeliyim? klips, tırnak, vide vs....
bağlantıdan sonra ses deneyimini sislerle paylaşacağım. bi sonra ki projem diğer arkadaşlar gibi kapı içi hoparlörlerin değişimi. o konudada kalite ve marka olarakta bilgilerinize başvurucam