Gönderen Konu: yeni auris ses tesisatı ve kablo yolları hakkında bilgileriniz..  (Okunma sayısı 5110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 41 R 9776
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 24500
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 19 kere teşekkür edildi
:saygi: tamamdır abi yarında ona bir bakarım. dün yazdığım gibi kablo çekerken bir standart koymamış Toyota ama şu var hoparlörde siyah/kırmızı ise orta kirişteki soketlerde aynı kabloyla devam ediyor ve sağ sol kirişteki soket sıralamaları aynı değil.

Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 18:41:29
buraya resimleri ekle amfi ve sub. bi görelim :D sonra bugünki tecrübelerimden sana yardımcı olmaya çalışırım  :tamam:

Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 18:42:25
bitti sayılır son adım kaldı başkaplanları olan varsa yardımcı olayım  :tamam:

Cihazlar bunlar abicim teybi takmayı düşünmüyorum onun yerine ileride oem bir cihaz alacağım direksiyon kumandası ve konsol bütünlüğü açısından  :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Aurise tesisat işi oldukça kolay. Ben 2.5 yıldır sorunsuz olarak kullanıyorum ayrıca araç hatchback olduğu için oldukça güzel ses veriyor.

Aracımda
JVC Ana ünite
Ön kapılarda M-Acoustic compenant
Arka (Pandizotta) 20 cm woofer compenant MacAudio hoparlörler (Pandizotu kabartmalı olarak özel yaptırdım)
Siearra subwoofer 1000 watt çift bobin
Ses işlemcisi ( Sound processor)
Veee en sevdiğim parçalar
2000'li yıllar üretimi (tahminen) ALPINE MRV v12 serisi 4 kanallı ve 2 kanallı 2 adet amfi.

Ben diğer araçlarımda da olduğu gibi montajıyla hiç uğraşmadım. İşin ehli adamlara götürdüm, onlar taktılar.
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline