0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni model toyotalar eskilerini mumla aratıyor maalesef hele de efsane kasaları
Bende ilk aldığım gün vites kaçırmıştım, olabiliyor böyle talihsizlikler. Ama tam parçayı ve yerini anlayamadım, detay verebilirmisiniz ve fotoğraf tabi mümkünse.
Ben liste çıkarabilirim bu konuda. Sizinki gibi 1500 km'de değil ama 10.000 km'den önce baş gösterdi hepsi. Koltuk rayının plastik koruyucusu deforme olmuş, koltuğu geri iterken kırıldı. Deformasyon kullanıcı kaynaklı değil. Torpido amortisörü fabrika çıkışı hatalı çıktı. 25.000'de zor değiştirdim garantiden. Her seferinde geri takıp yolladılar, en sonunda kabul etmek zorunda kaldılar. Park sensörünün bir tane alıcısı bozuldu, komple seti değiştirdiler, tekrar bozuldu, yarın servise yine gideceğim. Sağ havalandırma çıkışındaki krom süslemeler kalktı, çok büyük ihtimal bu da kullanıcı hatası değil, onuda yarın göstereceğim. Orta konsolda efsane bir trim sesi var. Öyle genleşen plastik sesi filan değil, bildiğiniz 35-40 seviyesindeki müzik sesini bastıracak düzeyde bir ses, onu da göstereceğim. Bunlar ilk anda aklıma gelenler. Spontane olarak, hiç düşünmeden. Arabadan efsane soğudum bu aralar. 1-2 kere hayatımı kurtardı diye, benzin döküp yakmaktan kurtuldu ama son demleri. Her neyse, geçmiş olsun Gürol Bey, 1 Lira ile kurtardıysanız ne mutlu size.
İyi çekmişin sende kardeşim ya, bende 20bin km yi gördüm, henüz hiçbir sıkıntı olmadı, veya ben biraz pervahsızım, yakın dönemlerde almıştık arabayı. Bakalım önümüzdeki yıllar neler gösterecek. Benim şimdilik tek sıkıntım, yolda gelen taşlar, birde otoparkta umursamaz insanların tampona sürtünerek verdikleri izler.
Mali abi koptum yaa. İstanbul selinde denizde giden araba fotosu vardı senin makine mi idi yoksa?