0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya sizinkide bişeymi? Alın arabalarınızı baş tacı yapın kardeşim.Bakın şimdiGeçen gün izmitte çok fena sağanak yağmur vardı.Ben ve kızım hadi arabayla gezelim dedik.Bahçecikten yola çıktık, izmite doğru geliyoruz. Tabi yolda bir sürü su birikintisi.Yol boş olduğu için hafif hızlı su birikinitlerinden geçmek çok hoşuma gidiyor.Kızım ise kendini offroad da hissediyorumuş )) Haaa bu arada araba 1974 model Vosvos ... Neyse izmite yaklaştık ki kızım kıkır kıkır gülemeye başladı.Ne oldu kızım hayırdır_Baba... batıyoruz Nasıl yan! Araba su alıyor baba... (gülmeler) Ne suyu nereden?Dedim ve benzinlikte sağa çektim.Arabanın sol arka yolcu önü resmen göl olmuş.Carrefour otoparkına çektim ve su tahliyesine başladık.Yoksa maazallah batacaktık. Bir kaşık suda boğulacaktık hani Demem o ki siz arabalarınız öpün başınıza tac yapın
arkadaşlar merhaba; corolla1.33 siparişi verdim,kullanan arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum,1.33 motor çekişle ilgili sıkıntı yaratırmı?bu konuyla ilgili değişik görüşler var
normalde ekonomik olsun diye üretilmiş ama gaza biraz basınca ne ekonomi kalıyor ne tasarruf