0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serviste yaptirin abi ben hala ugrasiyorum. Bu arada gecmis olsun abi.
sağolasın ilke de sen neden uğraşıyosun ki hani servis de yaptırınca tramer de fiyat çok görünürmü acaba
Geçmiş olsun, boyasız düzelme ile kurtarmaz gibi. Kaskodan yaptırın bence büyük hasar rakamı oluşacağını sanmam. Hyundai'nin çamurluk karton gibi, işte kasa farkı.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun herkesi aracınızda fazla bir hasar yok gibi ama bence de servise gitmeyin servise giderseniz arka çamurlukta değişir ve gerçekten uçuk bir fiyat çıkar. Ya da servise götürün bir baktırın bakalım ne kadar fiyat çıkaracaklar ondan sonra bir karar verirsiniz ve kaskodan yaptıracaksanız hasar kaydı mutlaka çıkıyor düşük bir hasar kaydı ile kapatmak istiyorsanız bildiğiniz iyi bir ustaya gidin. Benim aracıma henüz 1000 km de bir motosiklet sol ön lastikten vurmuş servis ufak tefek göçükler için çamurluğun değişeceğini ve ön kapı falan boyanacak demiş yüksek bir meblağ çıkarmıştı tanıdığım özel bir serviste 500 lira ve değişim olmadan hiç anlaşılmayacak şekilde yapılmıştı.
aynen öyle adamın aracını görünce bende anladım kalite farkınıMesaj Birleştirildi: Ekim 01, 2014, 11:03:44servis sadece tamponun değişeceğini söyledi diyer yerler düzeltilip boyanacak dedi
o zaman servis daha mantıklı geliyor her yerin işçiliğine güvenemem
Disarida yaptirdim ve kasko paranin bir kismini odemedi. Biz 1 aydir ugrasiyoruz.Abi tamponunda degismeye ihtiyaci yok gibi. Kaynak yapilir baglanti yerleri birde braket degisilir tamam
zafer bey şöyleki dün kazadan sonra yaptırmak için değilde bilgi amaçlı servise gittik hani ne olacak ne bitecek diye biz çamurluğu değişirler korkusuyla gittik ustanın konuşması mantıklıydı kafamıza yattı ama işçiliği nasıldır bilemiyce oda ayrı yenibosna toyota sonkar da daha önce böyle onarım yapan varmı sormak lazım işçiliğini
sağolun arkadaşlar zaten servisin ustası jant kontrol edilecek gerekirse porya rulmanlarını değişebiliriz dedi kontrol edilecek dedi çünki çarpma sonucu jant a ve lastiğe zarar verdiğine göre eğmiş olabilir bağlantı noktalarını
İlke kasko şirketin neydi ben böyle bir durumla hiç karşılaşmadım ödemesi gerek istediğim yerde yaptırıyorum kasko hasarın tamamını karşılar.Mesaj Birleştirildi: Ekim 01, 2014, 12:10:30Sonkar'a bir kaç kez gittim ama işçiliğini falan bilemiyorum sadece orijinal yağ filtresi falan yedek parça aldım. Dışarıda tanıdığınız yoksa tabiki servislere güvenmeniz dışında bir seçeneğiniz yok.