0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sompo japan abi
Bu sene bende en uygun fiyatı o verdi benimde kaskom Sompo Japan ilk kez bu şirketten yapıldı. Axa Ergo ve bir kaç sigorta şirketiyle çalıştım bir problem yaşamadım. Sompo nasıl bende bilemiyorum. Anlaşmalı servisleri değilse onun için ödememiş olabilirler ama ben dediğim gibi tamamen kendi istediğim özel bir yerde yaptırdım kasko hasarın tamamını karşılamıştı. Bunda biraz onarım yaptırdığınız yerin çalışma sistemi de etkili olabiliyor.
sağolun arkadaşlar zaten servisin ustası jant kontrol edilecek gerekirse porya rulmanlarını değişebiliriz dedi kontrol edilecek dedi çünki çarpma sonucu jant a ve lastiğe zarar verdiğine göre eğmiş olabilir bağlantı noktalarını
02 Ağustosta ben de kaza yapmıştım, ve gözle görünür şekilde lastik ve jantta eğiklik görünmez iken lastik, jant ve sol arka porya değişmişti ki sadece poryanın fiyatı 817 tl idi, jant: 407 tl ve lastikte 250 tl idi. Sizin fark edemediğiniz bu şekilde bir hasar için kontrol ettirmenizde fayda var. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60973.0 bu sayfadaki ilk fotoğrafta kırık jant kapağından başka herhangi bir problem görünmüyor ki duruyor.
Aracınızı satarken gönül rahatlığıyla gitmesi için bence serviste yaptırın. Nasılsa suçlu siz değilsiniz, karşı tarafın kaskosuyla yaptırılacak ve sizin kaskonuzun hasarsızlığını etkilemeyecek.Tramerde sorgulatırken aracınızda hasar fiyatı gözükmeyecek, çarpma diye gösterecek sadece. Bu nedenle detaylı fotoğrafları ve faturalar gibi evrakları da saklarsanız, satarken daha rahat olur.Autoking in mini onarımına girmez bunlar ve de sizden ek ücret talep ederler. Servisin onarması varken sanayiyle Autoking le hiç uğraşmayın bence.
Benimde kasko şirketim SompoJapan. 1 ay önce kaza yapmıştım ve kaskodan onarım yaptırmıştım. bugün onarım yaptırdığım toyota servisi aradı. toplam fatura bedelinden 600 TL civarında eksik ödeme vermiş SompoJapan. sigorta şirketini aradım, poliçe yapılırken meslek indirimi yapılmış. bende meslek belgesi göndermediğim için kesinti yapmışlar. şimdi meslek belgesi yolladım şirkete. eksik kısmıda sanırım yakın zamanda öderler. SompoJapan sıkıntı çıkarmadan kasko bedellerini ödedi bende. belki sizinde poliçenizde bu gibi indirimler varsa eksik belgelerden dolayı kesinti yapmış olabilirler. bence sompojapanı arayıp sormakta fayda var neden kesinti yapıldı diye.
zafer bey şöyleki dün kazadan sonra yaptırmak için değilde bilgi amaçlı servise gittik hani ne olacak ne bitecek diye biz çamurluğu değişirler korkusuyla gittik ustanın konuşması mantıklıydı kafamıza yattı ama işçiliği nasıldır bilemiyce oda ayrı yenibosna toyota sonkar da daha önce böyle onarım yapan varmı sormak lazım işçiliğini
Arkadaşlar aracımı toyota sonkara verdim yapılsın diye bakalım nasıl olacak aracımın yerine de sigortam opel corsa verdi kullanayım diye birkez daha toyota aldığım için şükürler olsun
Sağolasın aytaç ama galiba bu hafta sonu gibi teslim ederler çünki 1 hafta 10 gün gibi diyorlardı lastik değişecek jant boyancak işi var yani