0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet ince tabanlı sert hamurlu lastik kullanıyorsan o sesleri kesemezsin .
ne alaka anlamadım ? ince yanak lastikle ne alakası var ki ? Mehmet yağmurlu havada lastiğin davlumbaz içine fırlattığı su sesi geliyor demiş, pekhalada davlumbaz ile bu ses kesilir, Mehmet E12 de bende bu sesleri hiç duymuyordum , ebaya baktınmı hiç bunun için ? aslında aklıma siyah renk halıflex gibi suya dayanıklı olan bi malzeme ile kaplatsan nasıl olur fikri geldi
ae101 'de, kapı aralarından yağmur suyunun akışını bile duyabilirsin.
Dediğin sesi çok nadir duyuyorum abi, şöyle nadir ; çok şiddetli yağmur yağdığında lıkır lıkır sular iniyor . Evet ae101'de sesler geliyor yavaş yavaş o sesleri çözmeye çalışıyorum. Çözme konusunda yardımcı olabileceğin tecrüben varmı abi
abi kapı döşeme altına hiç birşey koyulamaz çünkü sekmanlar sıfır oturduğundan içine ufacık sünger parçası bile koysan şişiklik oluyor ve sekmanlar atıyor denedim ama koyamadım malesef. kapıların saçına bitüself koydum zaten, ikinci olarak kapı içi deliklerinede bitüself koyup biraz daha sesi kapatmış olacağım, ikincisi ön çamurluğun kapı arası kısmıda boş e12 lerde orada süngerler var , o süngerlerden koyacağım . Ama arka tarafa davlumbaz istiyorum .