0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MMT Otomatik araçlarda,Şehir içi sakin düz yol kullanımlarında veya uzun yokuş aşağı inişlerde vites değişim esnasında ayak gazdan azıcık gevşetilebilir,Fakat, uzun yokuş yukarı tırmanışlarda hızlanmak istendiğinde tam tersine, vites değişimi oluyorsa dahi gaza daha fazla basılmalıdır,Aksi halde, performans kaybı ve tekrar bir vites küçülme olarak geri yansıyacaktır.Trafik ışıklarına gelindiğinde vs boşa almak, yoğun trafikte ve yokuş tırmanışlarda Es modunda kullanmaya da dikkat etmek gerekiyor.Bunların haricinde, sürücü ayağı zamanla yeni teknolojiye alışacaktır.
Bence mmt şanzıman sistemini almayın
100 km hız ile giderken otomatik modda 5. vites kullanılıyor. Manuel moda geçip 6. vitese almak yakıt tüketimini azaltırmı?
Tekin bey bende 2006 1.3 lpg li mmt yaris var. Araca lpg yi ben taktırdım. Sadece şehiriçi ışıklarda arabayı boşa aldığımda kalkış anında stop ediyor. devir saati rölanti de 600 civarında sabit olarak kalıyor. Devirde bir oynama yok. Sizce bu sorun neden olabilir?
Yağ yada yakıt katkıları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?Kullananlar deneyimlerini paylaşabilirlermi.Kullanımları garanyi sürecini etkilermi?
tekin abi bu rom enjektör temizleyiciyi bir bulamadım en az 10 tane istasyona sordum