0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
takipteyim konunun bende.onun türkiye versiyonunu bile buldum hemen.
link?
çağatay abi atarım gene atmasına istersende baktıgına bile deymez yani.saçma sapan bişeyler yapmışlar koymuşlar.ama keşke böle bir alet olsada alsak.benim hiç makina ile yapacak ortamım yok çünkü.mantıken okadar devri üretebilmesin için 12v dan aküden aldıgı enerji bence yetersiz kalacak ama bakalım ne düşünceler gelcek.benim düşüncem bu yönde yani enazından
Arkadaşlar şu ürünü almaya heveslendim biraz... çakmak girişinden çalışıyor, en büyük artısı o... Merak ettiğim şu, malum hız ayarı yok... Araca zarar verme ihtimalim olabilir mi? Bir de pedlerini değiştirmek istesem dışardan ped takılabilir mi buna?http://www.aliexpress.com/item/UNIT-YD-8301-Mini-Electric-Car-Care-Wax-and-Polish-Machine-12V-Vehicle-Mounted-Car-Wax/1342395988.html
bunlar enine boyuna denendi, vasat oldukları kanıtlandı, boşuna paranızı harcamayın.Hatta inverter üzerinden 220V olanları da çalıştırıldı. Şu anda hala mobil olarak çalışan ve uygun fiyatlı, düzgün bir cihaz yok.Şarjlı matkap adaptörü deneyebilirsiniz Eren'in de bahsettiği gibi, birkaç durumda işe yarar.
Aynen Ogün, ben de araştırdım da, pek işe yarar gibi durmuyor... Meg.'in DA POWER isimli bir ürünü var matkap ucuna takılıyor, hani bataryalı matkapla iş görebilir belki ama onu alacağıma polisaj mak. alırım çünkü tr fiyatı 158 lira... Benim de en büyük sorunum yer... Polisaj makinası olanlarla günler mi düzenlesek naapsak?
evimle otoparkım arasından ara yol geçiyor site içinde yol var yani.ve otoparkın genelde ensonunda duruyor aracım kimse yanaşmasın diye ve açıkotopark.benim oraya kadar kablo çekme imkanım yokki zaten genelde kapalı alanda yapıyorum burda bomboş bir avm otoparkı var orda.ben birilerine sıgınacam ya belli yani
Herhalde bi cagatay abi bi de ben yapamiyoruz