0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aaa okanda makina varmış. Okan nasılsın dostum havalar nasıl orda :yalakatip:
Herşey var ya elimden geldi kadar yapiyoruz havalar sogudu ama
Isıtırız beaa
Ufo var kardesim gel yikarken prizde bol yer var takar isiniriz
Ogün İstanbul'a geldiğinde buluşalım da bi garaj kapatalım birlikte
Abi sen evi degistir bence kış geldi bende yapamiyorum bazen niyetleniyorum hava durgun oldugunda ama hava buz gibi ellerin donuyor ve milletin sana deli gözüyle bakmasi paha bicilemez örnekler: babanin parasi mi yok oglum burda yikiyosun , paslanicak artik araba, ne arabaymis be okan , benimkinide yikarmisin arada kıl tipler cikiyor yok bu burda yapilir mi her yer su oluyo yagmur yagincada su gibi oluyor diyorum şuan için benzinci yikamalarinda takiliyorum pek garajda yikadigim kadar olmuyor ama idare ediyorum tek isem yikiyamiyorum benzincide olsam bile illa biri yardim etcek omzumdan dolayi , şöyle tek bize ait kapali garajimiz olsaydi ne güzel olurdu ya
Çakmaklik olayi ile olmaz abi el ile yapmak daha mantikli benim kulandigim makinada yaymak icin degil yada uzerine dokup arabaya vurmuyorum sungerle yayip makinayla temizliyorum benzincide guzelce yikatip yakindaki bir avm otoparkinda uygulama yapmak daha mantikli seninde yaptigin sekilde kucuk makinalarla yapilcak hersey el ile ayni sonucu verir zaten ben yardimci olmak isterdim fakat omuz sakat sezonu kapadim yani Bidahaki bulusmada elektirik suyu olan bi yer bulunursa forumun tum arabalarini yikarim makinayi kurup
yok demek istedigim şu otoparka alın çagatay abiyi hem tanışmış olursunuz.kablo çekin aşagı aleti o bulur diye tahminediyorum bulabilirse orta düzeyli birşey çay pasta cila muhabbet iyi olur ;)ama dedigin gibi küçük aletler yerine elimle yaparım yani.güç kaynagından kastım farklı araştırıyım anlatırım
abi sizde trafik sorunu var haklısın.forumlar böle şeyler için var abi sonuçta.güzel olaylar tanışmış oluyorsun farklı bir vakit geçiyor falan.baktın ankara yolu boş atla gel abi herzaman pratik çözüm üretiriz yani aynen okan akü veya jeneratör.amatör sanayilerde birçok alanda böle güç alınıyor yani bi incelicem bakıyım nerden ne düşürebilirim bi araştırıyımda.yok çünkü şaka maka başka imkanım yok ya arkadaşları rahatsız etcem ya kendim çözüm üretcem makina ile işlem için.
Ogün bence bu işin sonu şu olur bizim gibiler için akü + ortalama bi polisaj aleti (92 liradan hızlıalda satıldı geçen gün Einhell Bt-po110) yaklaşık 250 liraya malederiz gibi... ama bir akü bu cihazlara ne kadar gider... tabi aküden cihaza çevirici de lazım... Bi araştıralım bakalım...
Inşaat işine gir bence abi sizin garaj buyukse kendine bi dort duvad yap