Gönderen Konu: çakmak girişinden polisaj cihazı  (Okunma sayısı 8123 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: çakmak girişinden polisaj cihazı
« Yanıtla #20 : Eylül 25, 2014, 22:42:03 »
Çağatay abi o cihaz bir ise yaramaz abi. Motoru cok gucsuz. Bize  tas kesme makinasi seklinde ama devir ayarli cihaz lazim ;)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 25, 2014, 22:42:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 25, 2014, 22:45:10 »
O makina en az 350 tl :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #22 : Eylül 25, 2014, 22:46:34 »
Aaa okanda makina varmış. Okan nasılsın dostum havalar nasıl orda :P :yalakatip: :D :D :D
:lol:Herşey var ya elimden geldi kadar yapiyoruz :D havalar sogudu ama
:rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Eylül 25, 2014, 23:21:23 »
:lol: Herşey var ya elimden geldi kadar yapiyoruz :D havalar sogudu ama
:rofl:
:D :D :D Isıtırız beaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Eylül 25, 2014, 23:22:54 »
:D :D :D Isıtırız beaa :D
Ufo var kardesim gel yikarken prizde bol yer var takar isiniriz :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 25, 2014, 23:51:41 »
Ufo var kardesim gel yikarken prizde bol yer var takar isiniriz :rofl:
:D :D :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Eylül 26, 2014, 00:10:20 »

Ogün İstanbul'a geldiğinde buluşalım da bi garaj kapatalım birlikte :)

ben biraz araştırdım olayı arabadan 150w kadar enerji alabiliyorsun o makinalar iş görür diyolar ama aküden eminolamam sonrasında diyolar ve genel olarak dedigimiz gibi bu aletlerinde motoru çok güçsüz.cila gene nitekim elle gidiyorda şu hare giderici ürün acayip sert gitmiyor.
çok şey istemiyoruz aslında her avmye birde priz yapsalar çok iyi olcak kapalı garaja  :D sen davet ettikden sonra abi o garajı tümden kapatırız :)aynı şekilde ankaraya gelecek olursan kapalı garajın hazır yani abi ama priz yok hallederiz hertürlü ama :) ama çözüm bulursam paylaşcam yani burdan

Mesaj Birleştirildi: Eylül 26, 2014, 00:13:04
Abi sen evi degistir bence :rofl: kış geldi bende yapamiyorum bazen niyetleniyorum hava durgun oldugunda ama hava buz gibi ellerin donuyor ve milletin sana deli gözüyle bakmasi paha bicilemez örnekler: babanin parasi mi yok oglum burda yikiyosun , paslanicak artik araba, ne arabaymis be okan , benimkinide yikarmisin :lol: arada kıl tipler cikiyor yok bu burda yapilir mi her yer su oluyo yagmur yagincada su gibi oluyor diyorum :D  şuan için benzinci yikamalarinda takiliyorum  pek garajda yikadigim kadar olmuyor ama idare ediyorum tek isem yikiyamiyorum  benzincide olsam bile  illa biri yardim etcek omzumdan dolayi , şöyle tek bize ait kapali garajimiz olsaydi ne güzel olurdu ya :D

ayıp ayıp okadar imkanın varda şurda şu konuyu açtırıyorsun çagatay abine.bu ne biçim forumculuk bu ne biçim abiye saygıdır çagırıcaksın imkanlarından yararlancak hayret bişey :lol:
bu arada ankarada böle hayır sever forum arkadaşları arıyorum :)
bu konuya çözüm bulacam ama bakacam bi.güç kaynagı falan ayarlıyabilirsem babam elektrikçi olmadı öle birşey halletcem
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 45000
  • Model Yılı: '13
  • 103 kere teşekkür etti
  • 157 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 26, 2014, 00:23:38 »
Benim apartmanın otoparkı yılan hikayesi... :) Konuyu hatırlayanlar olabilir http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=60637.0

Ev sahibiyiz ama otopark sahibi olamadık :))) En son komşunun biri opel astra ile otoparkı fulledi zaten artık istesem de yer yok... Ammmaa, cumartesi 2 tane kalın kalas alacağım o girişi yükseltebildiğim kadar yükseltip girmeyi zorlayacağım.. en azından haftasonu rahat rahat çalışabilmek derdindeyim...

Kısmet, bakalım... :)
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Eylül 26, 2014, 00:33:53 »
hatırlıyorum o konuyu çagatay abi.valla ne desem boş.burda da aynı sıkıntı olan yerler var.türkiyede imar böle napıcaksın işte.cevabı hazırdır arazi elvermedi.nedesen boş.Allah sabır versin valla aynı sıkıntıyı nişanlımda yaşıyoruz ordan biliyorum fiesta var.sürtme sesini almadan inanmıyorum yani otoparkdan çıktıgımıza.ama o cila işine bakacam abi bir makul fiyatlı güç kaynagı falan bi incelicem o da elektrik isticek diceksin ama her türlü yola bi bakıcam yani.otopark içinde kolay gelsin nediyim gerçekten. :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Eylül 26, 2014, 00:42:12 »
Kapali otopark sart herkese ya en azindan toplu kapali otoparki olan binalar bile is goruyor bizim arkadaslarin kocaman otoparki var kisin karda kista araba yikiyoduk ufomuzda vardi :lol: adamin teki garajin en dibini kendine mesken yapmis kolileri vardi icinden cikarip bize cila biseyler vermisti :D , bizim garajda problemdi girisi halletiler beton falan atilar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Eylül 26, 2014, 00:45:23 »
bu gene hiçbirşey degil okan buna şükür yani gerçekten.şaka maka imkanınız varsa öle çagatay abiye bi el atın forumculuk budur yani şahsi düşüncem termosta bi çay aletide bulur biryerden.nasılsa 3 ayda 1 yılda bir yapılcak birşey. ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Eylül 26, 2014, 00:54:23 »
Çakmaklik olayi ile olmaz abi el ile yapmak daha mantikli benim kulandigim makinada yaymak icin degil yada uzerine dokup arabaya vurmuyorum sungerle yayip makinayla temizliyorum    benzincide guzelce yikatip yakindaki bir avm otoparkinda uygulama yapmak daha mantikli seninde yaptigin sekilde   kucuk makinalarla yapilcak hersey el ile ayni sonucu verir zaten ben yardimci olmak isterdim fakat omuz sakat sezonu kapadim yani :)
 Bidahaki bulusmada elektirik suyu olan bi yer bulunursa forumun tum arabalarini yikarim makinayi kurup :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Eylül 26, 2014, 00:59:17 »
Çakmaklik olayi ile olmaz abi el ile yapmak daha mantikli benim kulandigim makinada yaymak icin degil yada uzerine dokup arabaya vurmuyorum sungerle yayip makinayla temizliyorum    benzincide guzelce yikatip yakindaki bir avm otoparkinda uygulama yapmak daha mantikli seninde yaptigin sekilde   kucuk makinalarla yapilcak hersey el ile ayni sonucu verir zaten ben yardimci olmak isterdim fakat omuz sakat sezonu kapadim yani :)
 Bidahaki bulusmada elektirik suyu olan bi yer bulunursa forumun tum arabalarini yikarim makinayi kurup :)

yok demek istedigim şu otoparka alın çagatay abiyi hem tanışmış olursunuz.kablo çekin aşagı aleti o bulur diye tahminediyorum bulabilirse orta düzeyli birşey çay pasta cila muhabbet iyi olur ;)ama dedigin gibi küçük aletler yerine elimle yaparım yani.güç kaynagından kastım farklı araştırıyım anlatırım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Eylül 26, 2014, 01:01:15 »
yok demek istedigim şu otoparka alın çagatay abiyi hem tanışmış olursunuz.kablo çekin aşagı aleti o bulur diye tahminediyorum bulabilirse orta düzeyli birşey çay pasta cila muhabbet iyi olur ;)ama dedigin gibi küçük aletler yerine elimle yaparım yani.güç kaynagından kastım farklı araştırıyım anlatırım

Ogün düşünceli davranışın için sağolasın :) Ben bi isyan edicem yakındır Anadolu yakası için zaten :))) Ama Okan kardeşimiz Beylikdüzünde sanırım... Haftasonu köprü ve e5 trafiğini çekmektense Ankaraya gelirim :))
"bu denli hastalıklı bir topluma iyi eklemlenmiş olmak, sağlıklı olmanın bir ölçüsü olamaz."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Eylül 26, 2014, 01:05:24 »

güç kaynaği derken abi akü falan mi yoksa jenerator mu ( su seyin ismini hic soyliyemiyorum ) kapali garajdaki bizi prizi guvenlik veya kapici almis yoksa orda 10 numara uygulama yapilirdi garaj biraz tozlu ama soguk ve disarinin etkilerinden koruyordu yoksa bende kisin bir uygulama dusunuyodum arkadaslarla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Eylül 26, 2014, 01:09:17 »
abi sizde trafik sorunu var haklısın.forumlar böle şeyler için var abi sonuçta.güzel olaylar tanışmış oluyorsun farklı bir vakit geçiyor falan.baktın ankara yolu boş atla gel abi herzaman :D pratik çözüm üretiriz yani ;)
aynen okan akü veya jeneratör.amatör sanayilerde birçok alanda böle güç alınıyor yani bi incelicem bakıyım nerden ne düşürebilirim bi araştırıyımda.yok çünkü şaka maka başka imkanım yok ya arkadaşları rahatsız etcem ya kendim çözüm üretcem makina ile işlem için.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Eylül 26, 2014, 01:10:21 »
abi sizde trafik sorunu var haklısın.forumlar böle şeyler için var abi sonuçta.güzel olaylar tanışmış oluyorsun farklı bir vakit geçiyor falan.baktın ankara yolu boş atla gel abi herzaman :D pratik çözüm üretiriz yani ;)
aynen okan akü veya jeneratör.amatör sanayilerde birçok alanda böle güç alınıyor yani bi incelicem bakıyım nerden ne düşürebilirim bi araştırıyımda.yok çünkü şaka maka başka imkanım yok ya arkadaşları rahatsız etcem ya kendim çözüm üretcem makina ile işlem için.
Inşaat işine gir bence abi sizin garaj buyukse kendine bi dort duvad yap :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 103 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Eylül 26, 2014, 01:13:11 »

Ogün bence bu işin sonu şu olur bizim gibiler için akü + ortalama bi polisaj aleti (92 liradan hızlıalda satıldı geçen gün Einhell Bt-po110) yaklaşık 250 liraya malederiz gibi... ama bir akü bu cihazlara ne kadar gider... tabi aküden cihaza çevirici de lazım... Bi araştıralım bakalım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Eylül 26, 2014, 01:19:23 »

Ogün bence bu işin sonu şu olur bizim gibiler için akü + ortalama bi polisaj aleti (92 liradan hızlıalda satıldı geçen gün Einhell Bt-po110) yaklaşık 250 liraya malederiz gibi... ama bir akü bu cihazlara ne kadar gider... tabi aküden cihaza çevirici de lazım... Bi araştıralım bakalım...
aleti bir incelerim abi direk onun gücüylede ilgili biliyorsun.arkasından dedigin işe bakacam.cila için gerekmez pasta için istiyorsun sen yılda 1 defa kullanacaksın.etkisi neolur ömrü ne olur falan iyice bi bakıyım ben de çevirici falan kolay işler onlar  teminedilir.genede bi araştıralım bakalım tam bir çözüm degil ama bu söledigin haberin olsun abi.maliyeti yüksek olur üzer adamı.tanıdıgın varsa sanayide akünü beleşe getirceksin çeviriciyide öle.şimdiden diyim.alete para ver aküye para ver falan derken üzer adamı.

Mesaj Birleştirildi: Eylül 26, 2014, 01:20:43
Inşaat işine gir bence abi sizin garaj buyukse kendine bi dort duvad yap :lol:
hazır kapalası var elektrik çekecek yer lazım sadece ;)bakacaz bi bakalım
2002 corolla sol vvt-i