0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halojen olduğu için eskimiş olabilir artık. Osram NB unlimited deneyebilirsiniz yada zaten mercek olduğu için xenon kullanılabilir
Abi araba 0
aslında farlar bayagı iyi ayarı sıfır yap far açma kolunu sonuna kadar kıvır sen farı açıyorum diye sislerle gitmeyesin dışardan kontrol benim geceleri sıkıntı yaşarım önceki arabalara zenon takmıştım bunda ihtiyaç duymadım ama yıkamaya verdiğimde ertesi gece fark ediyorum silerken ayarı değişmiş (0) 'a alıyorum istersen 5-10 tl.ye far ayarı yaptır olmazsa sanayide ben avnesiisin farından menunum önceki arabaların polo,ibiza,corolla,corolla onlarda sıkıntı yaşıyorum bunda memnunum
Yeni Aurislerde de aynı durum var, farlar yetersiz gibi. Ampul tipine bakıp daha kuvvetli Osram veya Phılıps almak lazım.
Aynen, internetten dahi sipariş edebilirsiniz farlar h11 mi avensiste? Tam bilgim yok ama h7 ise philips alınabilir osrama göre yada bosch plus90 . Ama ben olsam mercek varsa xenonu gözüm kapalı alırdım
Aracın kısa farlarından bende şikayetçiyim. Özellikle ay ışığının olmadığı zifiri karanlıkta uzunu açmak zorunda kalıyorum. Birde bu far yükseklik ayarı çok saçma. D sınıfı araçta otomatik olmaz mı far yükseklik ayarı Sürekli 0 konuma getiriyorum ben. Xenon düşünmüştüm ama hem muayebe hemde karşı tarafa verebileceği rahatsızlık nedeniyle vazgeçtim xenon'dan. Küfüre boğuyorum karşımdan yada arkamdan yanan çakma xenoncuları Osram night breaker yada alternatif bir ampülü takacağim sonunda..Mesaj Birleştirildi: Eylül 26, 2014, 10:37:50Benim bir sorum olacak. Güncel avensisin ampül tipi nedir acaba? Forumda yada internette bulamadım. H7 mi H11 mi? Birde bu kisaltmalarin anlamı nedir? Yeni koni açıp kalabalik yapmak istemedim.
arkadaşlar güncel avensislerin kısa farları yani mercekteki far H11 dir.ben arabayı aldıktan sonra 1000 km bakımında servise baktırmıştım bu durumu tamamen normal.çünkü aynı durumu bende farketmiştim.merceklerinizde veya far yükseklik ayarında bir problem yok yani.sorun içerde kullanılan ampulden dolayı.uzunlar gayet yeterli zaten.osram night braker unlimited tavsiyemdir.H11 için uygun modeli var ve çift takım fiyatı 60-80 tl arası değişiyor.mercekli sistem var diye sakın xenon takmayın çünkü mercekleriniz bir süre sonra yanacaktır ve eski kasa avensislerdeki gibi kararma başlar.www.avensis-forum.de sitesinde t27 kasaya 1.6 benzinli kasaya mercek takıpta sonra farı değiştiren bir sürü müşteri şikayeti mevcut...
http://www.hepsiburada.com/liste/philips-h7-tip-crystal-vision-ampul-seti-011296/productDetails.aspx?productId=otm011296&categoryId=20024642&SKU=OTM011296Bekir bey siz kullandınız mi bu 'osram night braker unlimited' farları. Aklımda birde 'philips cyristal vision' var(linkini verdim). Ama h7 tipmiş. Uyum sağlar mı? Son olarak uzun ve kısa ışık aynı ampül uzerinden mi sağlanıyor avensislerde. Yoksa ayrı ayrı mı? Lütfen cahilligimi mazur görün
@bahadır ersoy (8305) Night Breaker'ın H11 de var.http://www.n11.com/osram-night-breaker-unlimited-12v-h11-55w-ampul-P24187574
Aytaç bey internetten alsak bunu kendimiz takabilir miyiz? Yoksa yetkili servise mi gidelim?