0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E12 ide araciniz kronik 110 gecince gelir araba bagirir
aracım dizel d4d motorperformansında hiçbir kayıp yok fakat araca güc verildiğinde ses var normal rolentide giderken sıkıntı yok bu gün o dikkatimi cekti güç verildiğinde ses cıkmaya baslıyor....
Forumda ismini duymustum ufuk bey diye bir arkdastan bahsediyor herkes tem oto maslakta sanırım oraya gitmeyi planlıyorum kısmetse
Sorunum Turbodanmıs ve 500 tl gibi bir fiyata bakımını yaptırdım ses gitti . Yanlız siyah duman atmaya basladı arac onu cözemedim turbodan sonra sanırım motor ömrünü tamamlıyor.çekişinde bir düşüş yok ustaların bir kacına sordum farklı farklı sey söyledirler.Enjektörlerimden 2 tanesi düzensiz yakıt damlatıyormus bundan dedi değişmesi gerekiyormus. 2. el cıkma enjektör mü bulsam bilemedim siyah dumanı enjektörden mi yapıyor acaba aracım 2006 hb corolla d4d 242,000 km de suanda
Dizel yakıt enjektörleri yaklaşık 1800 bar basınç ile çalışır ve yanma odasına bu basınçtaki yakıtı yaklaşık 0.2 mm kalınlıgındaki deliklerden pulverize ederek püskürtür.Bu enjektör delikleri basınç ve yüksek ısı nedeni ile zamanda deforme olur (veya kurum birikir) bunun sonucunda yakıt pulverize edilemez ve damlatma (sanayi tabirinde işeme) yaparlar. İyi pulverize olmayan yakıtta iyi yanmaz.Enjektörü deneme yanılma yöntemi ile degiştirmenizi tavsiye etmem.Enjektör sökülerek iyi bir pompacıya götürülür. Orada cam fanusların içinde çalışma basıncı ile enjeksiyon yaptırılır. Dışarıdanda izlenir. Sonra basınçta bekletme testi yapılır sinyal gelmeden kaçırıyormu diye.Bunların sonucuna görede işleme nasıl devam edilecegine karar verilir. Belkide ultrasonik temizlemeyede karar verilebilir.Bunların kararına ancak test ile varılır.
Teste sonucu söyle cıktı44.4----43,04----41,7----42,6G25,9----G35----G30,6----G33,820,4----19,7----20,1----18,44,2----3,7----4,3----2,82,8----2,8----2,8----2,1pek anlamıyorum ama pompacının söylediği enjektörlerin cok fazla oynandıgı yenisini almam gerektiği yönündeydi.